Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,valakinek esetleg egy ilyen eredeti matricája elfekbőben?
TLRről valók bocs ;:)
BOS dobjam TLS ről valók, egyedül a felfogato fül állt más szögben, de egy jo nagy kalapáccsal orvosoltam. Gyárit mondjuk én sem hajlitgatnám...
Vajon ez igaz lehet?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s-792177
4
Imádom a TL-eket, mint TE is!

És PIROOOS!
Gyógyítgassad nekem azt a TLR-t!
Azé képben vagy Te is...

Rajta vagyok már az összeszerelés projekten...
A blokkom még be sincs szerelve de pont most vettem meg régi nagy álmom, ami nélkül nem is tudom hogy élhettem idáig...
fuckin tankbőr
Még a régi szép időkben rendeltem USA-ból. Egy Vandriver nevű arc csinálta, a TLZone fórumon akadtam rá. Az árát inkább meg sem mondom, mert dobsz itt egy virtuális hátast.
Itt a saját oldala, de nem néztem mostanában, nem tudom gyárt-e még cuccokat...
Vanzuki
Az enyém sajnos leamortizálódott az utolsó perecnél...
No problem.
A Blue Flame elég komoly cucc. Már jó lenne ha csinálnál valamit és beizzítanád!
Kur.a jól néz ki, már csak azért.
Ciao! Ha már ilyen adakozó kedvedben vagy, nem alkudunk meg arra az átlátszó kuplung fedélre? Vagy honnan lehet olyat beszerezni?
Busában valószínűleg igazad van, úgy tűnik gyárilag 3 csavaros, de amiről átkerült az enyémre már valami faragott cucc lehetett, mert ott bizony megvolt mind a négy csavar. Ezért gondoltam, hogy volt 4 csavaros kiadás is...
A busa nem 4 csavaros, hanem 3.
Holnap lemérem neked őket(már nincs kedvem lemenni a garázsba). Legalább erről is lesz némi infó.
Van nálam mind1ikből.
A 4 csavar az 4 csavar, de más a távolságuk.
ok...
Jaja vágom.
de kelleni fog tuti
Már emailben lezsíroztam Luká-val (ő volt a gyorsabb ), de ha bármi okból nem lesz jó neki, akkor a Tiéd a cucc.
Bocs, de ugyanaz... Max a segédvázhoz felfogató fül esik máshová, de szerintem még az is ugyanaz. (bár ebben nem vagyok biztos)
Viszont a 4 csavar még a k1k2k3k4 gixxereken, meg a régi 4csavaros busa dobokon is ugyanaz. Nekem volt fent mindből...
Nem baj jó lesz arra amire nekem kell....
IMRUFO
esetleg Luká-nak nem lenne jó szívesen elmennék érte akár házhoz is.
üdv.
Oksa, mindegy, csak már várom nagyon. Mint egy rossz gyerek! Jövő héten mikor van egy órácskád? Nekem jó lehet a kedd meg a szerda is.
A gyári bizony.
A TLS=SV kipufogó ami nem = TLR kipufogó...
Más a bolt-on talpnak a lyuk osztása.
azért köszi,hogy felajánlottad.
nem lett volna gond elmenni érte
üdv...
Szia Józsi,
Sikerült a fenét. Dolgozás van 1000-el. Amikor én ráérnék akkor a srác nem. Talán most hétvégén.