Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Szerettem volna megvenni Tasi gepet de aztan maskeppen alakult mert nem tudom elerni....kb. elveszett, eltunt sajnos. Szoval akinek van elado Tl-je inkabb R-es az ne tartsa magaban, vagy ha valakit tudtok akinek van elado...a takarom olyan 600-ig er! Elore is koszi! Szep napot!
Szevasztok! Szombaton megyünk asszonnykával Balaton felé gurulni. Szalkszentmártonból indulunk. Esetleg érdekel valakit innen egy közös gurulás arrafelé? Célt még nem találtam ki, de nem is igazán az a lényeg. Nagyon baba időt jósolnak.
Hali!
Igaz én nem környékbeli vagyok, de nekem is van két gyári dobom elfekvőben. Én oda tudom adni Neked vagy bárki másnak akinek szüksége van rá. A lényeg, hogy ingyen és bérmentve ajándékba, ahogy tetszik véglegesen. Nekem nincs rájuk szükségem, slip-on rendszerem van, így ha akarnám se tudnám felrakni. Csak porosodik a pincében. Lájtos csúszásnyomok vannak a szokásos sarkokon, de műszakiztatáshoz tökéletes...
Jaja, igen onnan jött. Szimpi volt a srác, meg elég sokáig nála volt. Oksa, köszi, azt hittem ismered is. A hétvégével kapcsolatban majd dumálunk még, nem biztos megyünk arra, de ha igen akkor mindenképp kereslek. Ha meg meg tudsz valamit a megváltozott jogszabályokról a vizsgáztatással kapcsolatban, ne tartsd magadban, oszd meg itt velünk.
tl 1000s maradékok eladók
Hali Józsi
Apukádtól tudtam meg,hogy ercsiből vettétek.
Én ott dolgoztam mint kólás,tudod mondtam.
Kb 2 éven keresztül láttam szinte naponta,de nem ütötte a srác,szépen ment vele mindig.
Nagyon néztem,mert már nekem is meg volt akkor.
Beszélni sajnos nem tudtam vele soha,gyorsabb volt mint én a cólás combóval
Szeva Oszi! Sikerült a biznisz? Vártam hogy csörögj.
Na! Ezt nekem nem is mondtad. És mit tudsz a gépem múltjáról? Milyen bűnöket követett el az előző gazdája? Őt is ismered? Valóban pici a világ.
Gondolom.
Aki már találkozott vele, az nem tud elszakadni tőle...
De itt is jól elférne.. :P

Kicsi a világ.
ok.köszi.ez jól hangzik.
kiderült a Józsi gépét látásból ismerem,Ercsi srácé volt,kerülgettem vagy 2 évig ercsiben.
Nincs mit.
Ha nyűglődsz valamivel a gépen, Tatabányán megtalálsz.
Pár TL-t már gyógyítgattam.
Jaja útban volt, aztán neki adtam az orkoknak, had vigyék a méhbe...
Viccet félre téve, nem eladó. Újra várja, h megszólalhasson.
Amúgy meg neked is van Gambesz...
Hali
köszi szépen neked is,komolyan mondom nagyon rendesek vagytok.
követem a fórumot,hátha tudok én is segíteni valakinek,valamiben.
Ez útban van? :D Megalkudhatunk rá! :)
Szia,
Én is tudtam volna kölcsön adni, de már akkor a Józsival lezsíroztad.
A Yoshik meg kellenének rá.
Sztem ránézek az enyémre is. :) Köszi
mégegyszer nagyon köszi a segítséget,nagyon jó fejek vagytok.
irány a műszakiiiiiiiii
megértem.az előző gépemen nekem is az volt,arra kértek ne indítsam be a vizsgán
Valóban az E betűnek benne kell lenni,de nem csak a kipufogóban hanem a lámpatestben...stb
+ a gyártó adattáblájának is(típusbizonyítvány)a vázon kell figyelni,mert azon van a DB érték megadott fordulatszámon!

Nekem Yoshimura verseny rendszer van a mocin,és az adattábla biza ott figyel rajta!
Csak a hangját kellet takarékra tenni a vizsga idejére.
Ilyen ez a TL. Hozza magával a jóindulatot meg a kedvességet. Az úton is mindenkit elengedünk, meg nem előzünk meg betartjuk a szabályokat.
halihó
de nagyon rendes vagy.közel is vagyok hozzád,elég sokat járok dunaújvárosba is.tényleg odaadnád a csütörtöki napra.
hát ilyen fórumot sem láttam ahol ilyen rendesek a tagok.
Hali Submit
nagyon köszi a tanácsokat.
ezt akartam én is,fel is hívtam az állomást.elég jóban vagyok velük,kocsi minden oda megy de:
azt mondta,hogy valami új szabályozás miatt fotókat kell készíteniük róla,és látszania kell a típusazonosítónak(suzuki tl) a gyári dobon,továbbá az E betűnek.ha van tanusítvány akkor az is jó,mint pl a yoshimura stb.
üdv.
Szia.

Csinálj bele egy ideglenes fojtást!(kipufogó cső végébe,mint a gyáriakban látható)
Nekem a gixer simán átment a gyártott toldattal!

Meg van a vizsga hazamész,kiszeded és ennyi volt.