Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
A gyári?
A TLR kipufogó nem jó a TLS-re!
Re.
Küldd már a tel számodat emailban. Majd rádcsörgök amint megdumáltam asszonnyal meg cimbivel.
írtam mailt
na akkor itt lesz az első bibi
16:30-ig vagyok és a köv. busz is asszem fél 6-kor megy ami az utolsó is egyben....
Vagy reggel ami azt jelenti hogy 7:40-re érek be
Akkor ez szerintem el is dőlt, mert a Hatvan-Boscht senki nem fogja überelni, csak aki házhoz jön érte. Tíz percre van tőlem.
Este hat után bármelyik nap át tudom vinni, ha úgy jó...
Ott találkozhatnánk, de még Megbeszéljük, ha tudsz konkrétat.
Óóó Bakker.[O06
Most mi legyen
Mikor jársz Pest környékén?Jah és még Hatvanban lenne nekem jó a Boschnál.
Értem a célzást
Az igazság az hogy nekem párban kellene mivel a kipuf tervezéshez szükségem van mind2 re.
Teljesen jó.átveszem mindegyiket Pesten,a szebbiket odaadom Lukának és mindenki boldog
Be kell chekkolni a forum találkozóra és oda lehet neki adni!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Igazából nem tudom még. Vagy Keszthely környékére, vagy Bfüred, nem sikerült még megbeszélni. Miért, jönnél? Vagy ott tali?
Hali Luká
Te merre laksz?
Elvinném neked a szebbiket ha nincs túl messze. Nekem 1 is nagyon jól jön.és te is voltál az első jelentkező
Üdv
Hozzátartozik a bizniszhez, hogy csak párban szabadulok meg a cucctól (ez szól Luká-nak is ), nem postázok, csak személyesen adom át, és nagyjából Budapestig tudom elvinni ha úgy alakul.
Mint említettem csak kallódik nálam már jó pár éve, szóval nem tűnik zsír újnak a cucc.
De egy kis törődéssel ki lehet hozni belőle valamit...
Szia.
Bocsi csak most vettem észre, hogy valaki már jelentkezett az egyikre.
Elfogadnák a másikat egyedül is, lényeg, hogy egyik oldalról le tudják vele fotózni. Merre is laknál?esetleg a másikat is el tudom hozni és átadom a kollégának.
Üdv
Elfogadnám persze...
Bármikor jól jöhet,nagyon köszi
Hali
Mindenképp mondom mi a szitu, hátha kell másnak is a dobod
Elkelt....ha ez van. Keresgelhetek tovabb...
Hivtam de nem ertem el....
Hali,ne add fel!Az apját a Bandit fórumon eléred!Irj egy sort neki,vagy !
Merrefelé pontosabban?
Hali!ha tényleg csak úgy oadadod akkor a szerbbiket én elkernem!küldj e-mailt ide:chuwakka19@gmail.com