Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ciao! Szalkszentmártonban van dobom, de neked az kb 80 km. Ha gondolod én kölcsönadom. Sajnos motorral közlekedek most, így Bp-re nem tudom neked felvinni. Ha így is kell, dobj egy mailt.
Sziasztok.egy nagy segítséget kérnék tőletek.
Tl gazdi vagyok már immáron 6 éve,volt is pár hozzászólásom még az elején.gondom a következő:
Menne a mocim műszakira,de a gyári dobjaimat ellopták amikor feltörték a garázsom ahol a tl állt télen.most nem gyári van rajta,de ezzel nem megy át.
Valakinek lenne esetleg 1-2 napra kölcsönben?
Nem szokásom a kéregetés,sőt az ellenértékét oda is adom pénzben.
Örülnék,ha kihúznátok a sz...ból.szf vár környékén bárhonnan.
A moci a you tube on megtalálható csizi tl1000r cím alatt,de dobok fel képet is. Csütörtök 14.30 ra van időpontom a seregélyesi műszaki állomásra.ott lakom pár száz méterre.
Mégegyszer nagyon köszi előre is.
(Tudom ismeretlenül ez kicsit erős,és nem is kenyerem a kéregetés,de fontos lenne)
van egy vékony kábel ami megy az aksi negatív polusára. Az kimaradt amikor szereltem a hátsó futóművet. Szóval hülye voltam :D Ráadásként húztam egy direkt kábelt biztosítékkal a fesszabályzó és az akksi közé. Így a kábelköteg nagyon durva vesztesége ki lett iktatva. 13,8V-ról 14,35-re felment a fesz.
Ezt írd már le, hogy mit kellett csinálni! :) Érdekel.

Köszi!
Hali ! Nincsen semmi gond! Nem bántottál meg . Lehet kivertem ezzel sok embernél a biztosítékot de nem ez volt vele a szándékom hanem amit leírtam ! Igazából ennyi es semmi több ! Imádom ezt a motort es ha megmarad akkor sem történik semmi probléma ! Ha nem jön össze a csere akkor lehet hogy egy Subaru WRX stibe lesz majd beszámolva.
Hali!
Minden rossz szándék nélkül kérdeztem .Nem szétszedni akartalak,hanem információt begyűjteni.Minden TL 1000R-rel kapcsolatos dolog érdekel(pl.évjárat/szín).Ha netalán megbántottalak,akkor bocsi.Nem volt szándékos.
Kutban helyet azt akartam írni hogy kurvara ! :D
A legdurvább az egészben h 1 gyermekes fiatal csaj is közlekedett vele és a hab a tortara h kútba jól is nézett ki ! Bár ezt a férje előtt nem mertem reklámozni !
Amúgy nyílván nem érdekes, hogy miért kivéve ha az a TL 1M-be kerül. Akkor már lehet pofátlan kérdéseket felrakni
Mert egy TL 1000-en fog egy nő csúsztatott kuplunggal tanulni mocizni Él még a kislány
Gondolom azért mert egy nő is használta... Ezen tanulgatott motorozni...
Van meg kérdés uraim ?

De őszinte leszek ez sem érdekel engem hogy miért kellett cserélni 25.000km nél...

Peace
Szia !

Köszönöm az információkat ! Én a második tulajdonostól vettem meg a motort. Ő az elsőtől vette 18.000km volt akkor benne. Kurvara nem tud zavarni hogy milyen szint fújtak a motorra... Es hogy melyik évjáratot koppintottak le... Az állapota kitűnő ! Es nekem ez elég de ha mar ennyire "szét szedtek engem ezzel a témával " halkan megsúgom nekem a motor 5 kilóban van. Van rá egy csere az arat szándékosan nyomtam fel hogy ne keljen sokat majd ráfizetnem. Nem vagyok hülye tisztában vagyok az árakkal . Es ha nem jön össze a csere akkor bumm mi van... Semmi...
Engem az jobban érdekelne, hogy 25000km es motorban miért lett luplunglamella cserélve..
Az előző kérdést Kisbujárnak céloztam,mert ezt a színösszeállítást nem találtam sehol.Ha csak nemm 99-es és 2000 színkombinációból limitált 2002-es csináltak.
2002-ben hol adták ki ezt a színösszeállítást?
angliában ennyi pénzért végig vezetett szervízkönyves gépeket lehet kapni+rengeteg extra cuccal.Itthon jóval 9 alatt lenne rá érdeklődő.Én áprilisban vettem,1-48000km vezetett szervízkönyvel+szakszervízben cserélt alkatrészekkel amit számlával igazoltak(kb 400000ftértékben)+yosi kipuffanó így volt 820.000ft.
értem köszi!
Ez nagyon jó nem fog lejonni!egyáltalán nem olyan mint a ragasztott fólia!ha megsimitod olyan mint a fenyezes nem érzed h van rajta valami!a kavicsokat nagyon jól bírja!én csak ajánlani tudom
Ez a VTN mennyire marad rajta, illetve mennyire vékony? Én egyszer vettem amerikából karbon fóliát (talán 3M), de az nagyon szar volt, és folyton lejött, meg annyira vastag volt nem lehetett domború felületre rakni normálisan. Amúgy te csináltad, vagy csináltattad?
Ennyiért itthon nem fogod soha eladni max csak egy gyűjtőnek!
Ha ilyen árat szeretnél kérni érte akkor angliát vagy németországot célozd meg de inkább angliát mert ott megfizetik ezt a gépet.
Hy! Nincs semmi bajom a v2 érzéssel ! Sőt! Csak a v2 semmi más nem kell mar ! Lehet hogy el tudom adni es az 1 Milla az kurva jó ár ! Meg ha egy kicsit engedek belőle akkor is...

A következő motor pedig KTM RC8 1200ccm v2 150 LE :)

Viszont ha nem tudom eladni akkor sincs semmi baj! Akkor marad!
Hali Kisbujár!
Miért árulod a mocit.Tálán nemtetszik a V2 filing.
Már jól indul a hétvége. A fesszabályzó gyártója segített a hiba megtalálásában, plusz némi módosítással 14,35V-ra fel lett tornászva az amúgy mindig alacsony fesz. Kellett rá áldoznom 300 Ft-ot
Hiba a kábelkötegben volt...
Megnézem, bár színrefestve is tetszene. Na majd elválik.
VTN karbonfólia.
Az enyém azzal lett bevonva és nagyon jól bírja a kavicsokat is.
8e volt asszem.