Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyűgös egy ember, inkább vettem egy nyers sv idomot. Festeni mindkettőt kell ugyis.
Az emeléshez nem kell bántani a farokidomot.Ha csak nem a helyére akarja
Jo az a farokidom
Nekem teccenek ezek a hasoidomok de a megtort kipuffcsoo mar nem igazan azzal mar nagyon aprillias lenne nem?

Meg akkor lehet uj faridomot kellenenramuteni stb stb de te tudod
kérjél róla képeket mert ezek könnyen széttörnek meg repedeznek. főleg a felfogatásoknál.
nem táttam, köszi :D holnap felhívom..
Ciao! Lehet láttad már de ha nem akkor itt van egy. És lehet egy kis polírral ezt még fényezned sem kell.

http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
hát csak ebay de sajnos nagyon sok rá a posta....
az tetszene, de honnan szereznék olyat
Van yoshi rendszer amiben meg van a törés
Lehet megteszem, még nem tudom. Ha nem is Ennyire, de egy kicsit nagyobb törés tetszene
ilyenen már én is gondolkodtam de nem vágnám el a gyári rendszert hozzá....
Ez is jól néz ki, nem olyan szögletes, mint az SV. Ez gondolom nem színrefújt?
45-ös cső+ patentívre gondoltam, hondámon úgy csináltuk a dobnál. Nem igazán tudtuk meghajlítani a 45-ös csövet...
Jó kérdés melyik legyen. Egyre jobban hiányolok valmai idomot alulról.
Igen még ez is elég jó
Nekem ezek nem tetszenek valahogy nem illik az összképbe!
Mikor gondolkodtam rajta akkor az SV hasidom volt ami szóbajöhetett bár az is kicsit szögletesebb forma de még passzol az egészhez mint ahogy láthattad is.
A kipuf megtörése meg max úgy lehet hogy elvágod és hajlítasz egy összekötőt vagy a 4 csavaros felfogatás közé raksz egy adott szögű adaptert.Bár ez elég csúnyácska kivitelezés.Valahol neten láttam már ilyet.
Így jobban látszik!
Én egy DL1000 Hasidomot raktam fel a hozzá való konzolokkal Mintha oda gyártották volna olyan jól passzol! ...nekem tetszik.
Mit gondoltok az ilyen nagyobb méretű hasodomok hogy állnak TL-en? Nekem szimpatikus. Meg lehet meg kéne picit törni a kipuffogot, valahogy így :D
Szívesen segítettem. Azért mondtam hogy kezeld le kontakttal, hogy a későbbiekben ne fordulhasson elő ez a hiba.
Ebben a szep napozo idoben butykoltem kicsit befujtam minden csatit amit csak tudtam,a kozpontiszamitogep is kivolt mozdulva a helyerol,ezt is visszatettem majdrogzitettem faxaul a hatsohengerszelepfedelen talalhato szenzort nem tudtam szethuzni es befujni viszont megmozgattam es visszatoltam ahogy csak tudtam mivel tenyleg elvolt mozdulva egy hangyafasznyit es lass csodat nem pruszkol es nem all le az egyik hengerem ugyhogy orom ett bodogtag
Koszi a tippet
jah valószínű nem csináltatok rá hanem majd veszek.
De egyenlőre másra kell a gempa szóval ha már 3 évet kibírtam rajta így akkor még kibírok rajta egy kis időt.