Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, küldtem mailt. És mi van az üléssel? Vagy már kitaláltad, hogy mi legyen?
Mivel készülsz erdélybe ezért egy ilyen jól jöhet
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...
úgy csak a lányok iszák
Rendben de én mezesen kérem a gyumiket
Helyes :)
Akkor mint egy jól működő demokráciában, szavazásra bocsátjuk három gyümi kíséretében!
Engem mondjuk jobban érdekelne, mint a siófoki dizsi pupon cigóval..
Eztet nézzed meg! Szerintem ne csináltass, ezt kell megvenni meg jól alkudni.

http://auto-motor.vatera.hu/mo...
De most mindenki motoros szerkóban nem csak Zsolti !
lemegyünk egyik este vonattal
Héj Urak! A találkozón akár ezt is meg lehetne látogatni, ha esetleg furcsán néznének ránk Siófokon.
Rendben megírom amint megnéztem
Majd jelezz ha ez volt a hiba.
Köszi holnap rá is megyek
Nem gyertya problema lesz az. Camshaft Position Sensor. A hátsó henger szelepfedelén találod, mozgasd meg a csatlakozót, fújd be kontakt szprével, meglátod nem tüsszög többet.
Nyuuugalommmm ma engem is felbaszott a féreg motor
Bemelegitésnél leáll az egyik henger majd visszakapcsol aztán megtorpan és mintha prúszkölne egyet vagy sziszeg vagy nem is tudom leirni jobban és jár tovább,jajj mondom mi az anyád van
Oszi szerint az egyik gyertyám lesz fos!
Valakinek volt már hasonló esete?
más...

Tud valaki Balaton északi parton valami szállást ahova csajt is le lehet vinni egy hétvégére motorral? Szóval olcsó legyen, de relatív igényes.
már be is rakom a gyufát a púp alá :D
Amikor fater hozta a quadot, és találtam egy doboz gyufát a csomagtartójában rám néz az eladó és kérdi: "Tudod miaz? Amikor kint vagy a bügébe és nem indul akkor azzal fel tudod gyújtani!" Erről ez a sztori jutott eszembe. relax, lassan komplett lesz a géped és nem lesz vele gond.
Fél áron javította a múltkor. Áhh kivágom a francba, ki tudja már mi baja van ennek, hogy folyton megadja magát. Diódák most jók arra rámértem. f@szkivan ezzel a motorral következő hibánál már árokba lököm...
A solvart-os fesszab volt benne? Ha igen és ha nem túl régi kérdezd meg a céget, szerintem vannak annyira korrektek, hogy találnak megoldást rá.
A dolog úgy néz ki, hogy a tekercsek leadják a megfelelő feszültséget.

A fesszabályzóból 7,5V jön ki ha nincs rajta terhelés. Nem tudom ennek van-e jelentősége.

Amúgy az aksin masszív 13V-ot mérek csak :( Azt hiszem rövidebb leszek pár ezressel megint.
Az van benne, és már egyszer javította a gyártó. Akkor egy zdioda pattant el valószínű meg lett ütve szereléskor...
Jellemzően fesszab szokott lenni ahogy írták is. Persze bármi lehet, de az az általános.....az utángyártott magyar olcsó és igen jó...