Ha minden igaz akkor jövőhéten viszik el és szedik szét, ott kiderül minden!Szeretnék mindent kicserélni,de sajnos ez nem lesz olcsó!
Remélem augusztusra indítható állapotba hozzuk!sztem az előző gazdái nem foglalkozotak vele csak használták!
Érdekes.
Vajon akkor mitől lehet ez a hiba? Lehet az előző pár gazdinál volt valami anomália...bár eléggé bolond biztosra van tervezve úgymond. Pl az olaj ha nem 6e-nél van cserélve hanem 10e-nél akkor is még ken(tudom, nem úgy), vagy ha már nem látod a szintet benne, akkor is tud még szívni a talpon...
Széthúztátok már? Nem ártana a hiba kiváltó okát megkeresni.
2 éve van nálam én raktam bele 6ezret és kétszer cseréltem olajat is(motul 5100)néha kerekeztem vele de sztem ez nem játszik közre hisz ott is van kenése, és idén még nem is hajtottam meg rendesen!
Azóta ment az lejebb is. Hát jah, a gyárihoz képest 18mm-t van letéve az eleje. Csak a fék még nem tetszik annyira, bár alakul. Akkor beszélek Józsival, köszi!
Én meg csodáltam a verdàdat ! :) meg az út szélen is kifigyeltelek egyből kiszúrtam. Valami büfé előtt által meg. Nagyon szép a mocid nagyon egyben van a gép vigyázz rá ! Kar hogy nem tudtunk beszélni !
Hazaertem végül!budapest és érd között aztán meg egy kicsit de utána semmi csak amit felvertek a kocsik!mondjuk most betoltam a gépet a helyére és már esik megint!szóval kiszamoltam!a hnapi becambol sem lesz semmi mert ugyan ilyen fős lesz az idő
Elindultunk kb Soltnál már elkezdte, aztán Dunaföldvárnál elkapott akkora zuhi, hogy kb. 20-al, és még így sem láttam semmit. Penny parkolóba bemenekültünk, de akkor már szarrá áztunk. Arra végig esik, hazáig tuti nem úszod meg. De próba cserkó.
Jó ez az időjárás! Még a tököm is csurom vizes lett. Néhol ezerágra, néhol meg mintha dézsából jönne. Kicsit most morcos vagyok. Hosszú hétvége, lehetne menni erre ez van.
Mai reggel fogtam az első telokat, és 10mm-el még lejjebb engedtem a hídban. Aztán irány Léka-Rohonc. Abszolút kellemes meglepetést okozott a motor, és a BT-016 gumik. Mind amit odaszegeztek az aszfaltra.
Legszebb a dologban, hogy két Nakedes után mentek akik asszonyokkal motoroztak előttem Bár aki kétszemélllyel megy így annak agya nincs
Remélem augusztusra indítható állapotba hozzuk!sztem az előző gazdái nem foglalkozotak vele csak használták!
Vajon akkor mitől lehet ez a hiba? Lehet az előző pár gazdinál volt valami anomália...bár eléggé bolond biztosra van tervezve úgymond. Pl az olaj ha nem 6e-nél van cserélve hanem 10e-nél akkor is még ken(tudom, nem úgy), vagy ha már nem látod a szintet benne, akkor is tud még szívni a talpon...
Széthúztátok már? Nem ártana a hiba kiváltó okát megkeresni.
TLR-en mit szoktatok csinálni?
Viszont keresd fel a Józsit, mert Ő tud jó áron szerezni.
A TLR-nél is van egy ilyen trükk a jobban forduláshoz...
Sokat 1kerekeztél vele?
http://www.ebay.com/itm/Brembo...
Milyen volt?
Volt innen valaki ?
Legszebb a dologban, hogy két Nakedes után mentek akik asszonyokkal motoroztak előttem Bár aki kétszemélllyel megy így annak agya nincs