Tényleg nem tudod miről beszélsz...
P a Busa mikor 151LE?
Úgy elégszik meg 6 literrel, h 6ban mész vele 90-el...
Miben van ugyan az a motor? Az SV-be meg a TL-be?
Az TL blokk bóvli kínai változata az SV blokk, csak hogy tisztában legyél vele...
Feltolja a hegyre,hogy ne egyen a gép utána meg legurul.Így biztos letudja szorítani afogyasztást 5l/1000000km.Régen motoroztam ZXR750, fz 750-nel azok is benyelték a 8-10lityót minimum.De az motorozás volt nem sétagalopp.Ha spóroni akarsz vegyél suzki EKO-t
0.8l/100km,de csak 35-tel megy.Bőven elég neked.
zur Info: ha egy busának nekiállsz kitolni a szemét nemigen fog megállni 8liternél a fogyasztása.....
Ezres sportgépeknél régen nem a fogyasztást kell figyelni...egy sornégyet meg egy V2-vel összehasonlítgatni ebből a szempontból nem igazán szerencsés.
Szerintem te meg ne vegyél ilyen motort, az ötletet alapból töröld ki a szürkeállományodból. Minek neked ilyen? Kényelmetlen, nehéz, fárasztó, asszony sem érzi magát igazán jól rajta, nem tudod pakolni, többet eszik mint egy Swift, drága hozzá minden, odakell figyelni a rendszeres szervizelésre és még sorolhatnám. Vegyél egy kéthengeres Injektoros max 600ccm túragépet, aztán kétszeméllyel 5literrel kimész a világból....
Én simán lebeszéllek a TL-ről ;)! aztán hagyd meg a kiszemelt példányokat azoknak, akik tényleg erre vágynak és mivel sokan közölünk közel sem tudnak annyit motorzni mint szeretnének (tél, rossz idő, cunami, családdal kell foglalkozni, kertet ásni, házat építeni stb...) letojják mennyit eszik a gép, mert belefér.
Sziasztok! Új vagyok az oldalon és szeretnék belépni a Tl-esek sorába. A kiszemelt megvan,csak tapasztalat nincs. Szerintetek hó választás ez a dög? Előnyök-hátrányok.... légyszi segítsetek! Köszi
A Siófoki talira a foglalást küldeném,kérek email címet.
Köszi.-Már csak a Te visszajelzésedre várunk
Üdv.Zsolt
csaplar.zsolt@upcmail.hu