Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt mondtam hogy nem lehet vele motorozni(ezzel csináltam meg a rutinvizsgát, hát szopás volt de sikerült )arra akartam célozni hogy városban,munkába járáshoz és lassan menni vele nem igazan jó.
140 alatt nem igazán díjazza a csuklóm a púposkodást
A Tl 120 alatt nem nagyon érzi jól magát, a város szopás,
de ahogy kiérsz a városból kezdődik a játék. Rátekered, és 3.-ban 150 körül érzed, hogy elkönnyült a kormány, te csak tartod a gázt,és arra figyelsz,hogy a piros elejében elválts. 4.-5. és 240 nél rakod a 6.-at, és még mindíg gyorsul. Bevallom ilyenkor felmegy a pulzusom,és a sötét plexi mögött vigyorgok mint 1 óvodás kisgyerek.
fogyasztás......kit érdekel
(természetesen csak a német autópályán szoktam így közlekedni)
kis országunkban soha
hát a várost azt biztos hogy nem szerese egyrészt test tartás másrészt meg alapjárat kevés menet szél termosztát ugye nem nyílik stb:)
de azért kis városokba el lehet vele motorozni:)
Nekem több mint egy év után is felér egy önleszopással a városi közlekedés, de bizonyára bennem van a hiba

Nem tudom, de ezeket mintha superbike alapnak szánták volna gyárilag, nem holmi munkásmotornak
Amúgy ezt az ideges meg rakoncátlan dolgot meg cáfolnám kicsit!
Nekem ez az első saját nagy motorom!
Mentem 400bandit 636káwá 600gixer stb és SV650 csináltam a jogsit féltem a TL től mint a tűz!:D
De szűk egy hónap és 1500km motorozás rávezet lassan a használatára!Lehet vele szépen könnyedén menni és kiszámíthatóan!Nem azt mondom hogy feszegetem a határokat,de azért lehet érezni mikor mennyit bír/na
Sokan írták itt fórumon hogy túrázás állatkodás, ide-oda járkálás is belefér ha nem sajnálod hogy 8-10l környékén fogyaszt!
Eltántorított?Már ne haragudj meg kedves motorostárs de mit vártál?

Munkába járós és városba járósnak inkább ezt válaszd
Ez nem eszi le a gatyádat az fix
hát köszönöm mindenkinek a véleményt! Azért ki fogok egyet próbálni, mondjuk ez a 8literes fogyasztás kicsit eltántorított...
Helló! Nekem TL 1000s van.Figyu:eléggé ideges és darabos motor.Nem megfelelő kezek között kiszámithatatlan tud lenni .Nem véletlen hogy nehéz találni olyat ami nem csúszott az oldalán vagy ne törték volna össze.Mentem sor4-es 1000 motorral,versenyeztem 400-as motorral de ezzel megkellett tanulnom megint motorozniAmire szeretnéd használni ez a motor nem való.Városban ,munkába járáshoz nem jó.Fogyasztása nekem 8 és 10 liter között van.Ha arra szeretnéd használni amit irtál akkor szerintem válassz másik motort.De én azért szeretem mert ilyen rakoncátlan, ideges.darabos.
Szia!
Az első és legfontosabb hogy meglegyen ráá a lecsó
A második az hogy ezzel a motorral te csak akkor fogsz kijönni 6 literből ha gurulsz vagy tolod
A harmadik állapotot veszünk nem kilómétert!

a többit a leirtak alapján+a te tapasztalataid alapján

http://www.tesztmotor.hu/hirek/ne_nyulj_melle_hasznalt_moto
r_vasarlas_tippek

http://totalbike.hu/magazin/2011/06/05/hogyan_vegy
unk_hasznalt_motort/

Fú, a TL nem erre való. Városhoz, turatempohoz, 6literes fogyasztáshoz nagyon nem ezt venném :D állatkodni való, és 8 liter alatt olyankor nem is eszik nagyon. Kis fordulaton a V2 darabos, tehát városban halál. Visszaváltással vigyázni kell, de nagyon amugy sem kell egy v2-est visszapakolni.

ezer meg egy gép van ami a felsorolt igényhez jobb lenne...
Sziasztok! Szemezgetek a Suzuki TL1000-el. Úgy néz ki nyáron megszerzek egyet magamnak. Minden motorvásárlás előtt előbb ki szoktam kérni a fórumozók véleményét, így most szeretném kikérni a Ti véleményeteket is. Szóval pár jótanácsra lenne szükségem és pár adatra. Először is ez lenne az első V2-es gépem, idáig csak sor4 motorjaim voltak. Gondoltam rá, hogy előbb egy 650es SV-re ülök, de most már hosszú távra akarok motort venni és félek hogy az SV650-t hamar kinövöm és megunom. Utánajártam a V2 blokkoknak és tetszik amit mondanak róla, alacsony fordulaton nyomatékos, nem kell agyonpörgetni hogy menjen és brutál hangja van! Ami elrettent hogy olyan erős motorfékről beszélnek amire ha nem figyel a lovas kitépi alóla a motort. Mennyire valós ez az aggodalom? A másik meg, hogy én összekötöm a kellemest a hasznossal, nálam a hobbi és a funkció egy és ugyan az. Munkába is járok a motorral meg a dolgaimat intézem, meg persze túrázgatok és néha napján állatkodok is. Olyan gép kéne ami fogyasztásban is megfelelő a számomra (tehát max 6 liter, amit barátinak mondanék, most a kawazzr600-om 5litert eszik akármit csinálok vele). Mi a tapasztalat mennyit eszik egy ilyen gép vegyes használatban? Tehát városban néha elguruló gyógyszerrel néha túrázgatós tempóban?
Ha elmegyek megnézni egyet mire figyeljek oda, mit kell megnézni, mik a típushibák? Előre is köszönöm a válaszaitokat! Széles utat!
Sztem igen!küld az adatlapon lévő e-mailra a címed és jövő héten feladom utanvettel
Postával együtt 3000-be belefér?
2500ft én annyiért vettem
Jó keresgélést

http://www.suzukipart.com/
Az angol iibééjen CSK71-t irnak bele

http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...

Vagy hol tudom ezt pontosan megnézni?
Nektek is Boldog Nyúúltot Aztan ne FALJATOK SOKAT
Boldog nyulat !
Boldog nyulat srácok!
Nézd meg a szám alapján h jó e a tiedbe
Szia!

Mit jelentene az a kicsit ?:)
Szia Luká!
Engem érdekelne ha 98 as R-esembe jó és jóárban adod akkor megvenném!
4,6mm van rajta szóval legjobb esetben is ezt a szezont bírja csak ki :( Ami nagyobb bajom, hogy az egyik fellazult, és ez zavar kurvára, ezért lehet ledobom őket már most. Oks, később facen megbeszéljük.