Sziasztok!
Úgy néz ki én befejeztem a szezont,mivel nagy valószínűséggel hajtókaros lett a TLR-em,kerültem vele és mikor hazaértem és álltam be az udvarra egy erősen fémes kopogás jött elő a blokkból!
Vélemény?
úgy érzem ez drága lesz!
Ti szoktátok adott időközönként csak úgy tölteni az akksit? Csinált most olyat, hogy egyszerűen a nullára lemerült, még jó, hogy már visszaértünk haveromhoz. Töltés van pedig, igaz reflektorral mentem végig.
Mindegy, mert mennek vissza a slickek. Hiába melegszik hamarabb amiket felraktami, a szememben egy rakás szar. Vagy 3x csúsztam meg, erős fékezéskor beszitál, meg még az iveket se lehet tartani normálisan. Ha érdekel szlick, akkor a keszthelyitől szoktam venni.
Sziasztok! Hát megállt a 1000 r több mint valószínű fesz szabályzó megadta magát vagy az akksim hirtelen zárlatos lett! Olvastam valahol h olcsón fesz szabályzó javítanak vagy valami megoldás lehetséges mint h újonnan megvenni! Köszi a válaszokat!
oks, akkor majd felhívlak vmelyik nap, aztán meglássuk. Most hirtelen nincs előttem a naptáram nem tudom hogy melózok, de ha nekem is jó a 11 v 12-e, akkor oksa. Köszike
Szia Józsi,
Igen, persze már megvan. Elfelejtettem szólni.
Viszont kva sűrű vagyok, marha sokat nyomom a melót(a rendeset) és nemtom mikor érek rá. Sztem a 11.-e meg 12.-e jó lehet.
Igen csapom neki ahol lehet! 1-2-3. Sebességben. Nem igazán vagyok gyorshajtó típus 120körül megyek utazóban. De imádom a hangját ezektől az Akráktól nem tudok finoman ki gyorsítani !
Szia! Voltam szerelőnél. Lamella csere rugókkal együtt ! :(
30.000ft plusz a szerelési díj !
Más ! Május 1 . Kunmadaras Gyursulas...
Jön innen valaki? Mi megyünk rajtam kívül meg 4 motorossal . Ha van kedve csatlakozni valakinek akkor jelezzen !
Busa fórum
87131 hsz.