Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezd meg milyen:
Busa fórum
87131 hsz.
Sztem az előző gazdák nem figyeltek annyira az olajcserére és a minőségre!
Kezet fognék szivesen velük!
Hmmmm elég szomorú

Sok egykerék mi?
Sziasztok!
Úgy néz ki én befejeztem a szezont,mivel nagy valószínűséggel hajtókaros lett a TLR-em,kerültem vele és mikor hazaértem és álltam be az udvarra egy erősen fémes kopogás jött elő a blokkból!
Vélemény?
úgy érzem ez drága lesz!
Tőlük érdemes venni :

http://www.cylex.hu/ceg-info/s...
Ti szoktátok adott időközönként csak úgy tölteni az akksit? Csinált most olyat, hogy egyszerűen a nullára lemerült, még jó, hogy már visszaértünk haveromhoz. Töltés van pedig, igaz reflektorral mentem végig.
Mindegy, mert mennek vissza a slickek. Hiába melegszik hamarabb amiket felraktami, a szememben egy rakás szar. Vagy 3x csúsztam meg, erős fékezéskor beszitál, meg még az iveket se lehet tartani normálisan. Ha érdekel szlick, akkor a keszthelyitől szoktam venni.
Sziasztok! Hát megállt a 1000 r több mint valószínű fesz szabályzó megadta magát vagy az akksim hirtelen zárlatos lett! Olvastam valahol h olcsón fesz szabályzó javítanak vagy valami megoldás lehetséges mint h újonnan megvenni! Köszi a válaszokat!
Képet tudnál küldeni ! jonyx@freemail.hu ra. Előre is köszi !
oks, akkor majd felhívlak vmelyik nap, aztán meglássuk. Most hirtelen nincs előttem a naptáram nem tudom hogy melózok, de ha nekem is jó a 11 v 12-e, akkor oksa. Köszike
Szia Józsi,
Igen, persze már megvan. Elfelejtettem szólni.
Viszont kva sűrű vagyok, marha sokat nyomom a melót(a rendeset) és nemtom mikor érek rá. Sztem a 11.-e meg 12.-e jó lehet.
Szia Oszi! Megjött már a cumó Japánból? Lehet lassan meg kéne majd ejteni amit beszéltünk.
Sixstring,
Te nem jössz a TL talira?
Írtam neked mail-t csapágy ügyben.
Hátsót
10-ért vettem, de nem raktam fel. TL-esnek 9-ért odaadom :D
Csúszkálni nem akarok!
Na és mennyi az annyi ?
Vegyél continental contimotiont! azzal elmentem 7000-t de csúszkált is
Nekem a használt Pilot power 3 2ct-el elment kb 2000-3000 km-t.

Nem csúszkált még esőben is jó volt....
Nekem van új slickem eladó :D
Gsxr 600 vágott Slikkel jártam! Egy idényt lementem vele...

Esetleg valami tapasztalat? Melyik gumit nem eszi annyira?

Gondolom valami keményebb keverék kellene... De azzal nem fog nagyon csúszkálni és elkaparni?
Michelin Pilot Power 3.

Igen csapom neki ahol lehet! 1-2-3. Sebességben. Nem igazán vagyok gyorshajtó típus 120körül megyek utazóban. De imádom a hangját ezektől az Akráktól nem tudok finoman ki gyorsítani !
Ezzel nem árt megbarátkoznod, de azért szeritnem húzod is neki ahogyan kell :D

Milyen gumid van?
2000 km van a hátsó gumiban... Zsír új gumi volt... És már elérte az első koptatót! Azt hallottam hogy eszi a hátsó gumit a TL. De hogy ennyire?
Szia! Voltam szerelőnél. Lamella csere rugókkal együtt ! :(
30.000ft plusz a szerelési díj !

Más ! Május 1 . Kunmadaras Gyursulas...
Jön innen valaki? Mi megyünk rajtam kívül meg 4 motorossal . Ha van kedve csatlakozni valakinek akkor jelezzen !