Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ciao! Ezek milyen gumik? Pirelli meg Dunlop? Melyik modellek? Nekem kéne egy 190/55-ös verzió, ha valóban olyan mint amilyennek leírták.
Hmmm bazeee ha hamarabb szolsz akkor érdekelt volna egy hete vettem hátsógumeszt Persze nem 600 ezerééé
szevasztok!
Akar valaki ilyen gumit venni? Én tervezem 190/55 méretben de ha többet vennénk akkor lehet adna akciót az ember.
Ezt írta nekem e-mailba:
"Szia!

Küldök képet az utcai gumikról. Pályán használták őket, csak a szélük kopott, de az utólag meg lett mélyítve, Közepe érintetlen, 5 mm majdnem mindegyik. Egy hátsó 12.000 Ft. Ha postázni kell akkor rájön 2500 Ft postaköltség. Garancia van a gumikra, ha felszereléskor kiderülne, hogy ereszt, vagy szemmel nem látható hibája van, akkor kicserélem, vagy a pénzed visszaadom."
Azóta nem volt időm utánnajárni, majd csütörtökön várható további fejlemény.
Na sikerült levizsgáztatni a vasat? Nekem is kellesz vinnem hamarosan
ok
Köszi, még futok néhány kört hátha összejön. A közeljövőben nem tervezek Budapest felé utazni.
Nekem kell, h legyen valamerre a garázsba egy leömlőnek..az enyémen yoshi van. Pest alatt vagyok.
Igen, az lesz a legegyszerűbb ha végigjárok pár helyet hátha bevállalja valaki.
Akkor ezt rövidre zártuk. Talán Oszinak van gyári rendszere, de nem biztos. De ja, amit Bazsi mond, az lesz a megoldás. Máshova vinni.
Oda vittem volna ahova eddig is szoktam, csak szóltak, hogy most nem fog menni az akrapovic rendszer, mert nagyon ellenőrzik őket. Egyébként a vizsgáztató is motorostárs, úgyhogy nem szokott plusz pénzt kérni az ilyen apróságokért mint a nyitott sport rendszer.
Jah igen, az akra slip-on, úgyhogy nem elég a gyári 4csavaros dob.
Nekem is vannak gyari dobjaim de ensem jarok szarvas fele!Viszont nalunk kurvara nem nezik hogy milyen dob van rajta es meg plusz zsetont sem kernek erte szerintem jobban jarn ha keresnel egy masik vizsgahelyet vagy megbeszelned a vizsgaztatoval hogy nem e gaz a sportdob
Szia! Nekem vannak gyári dobjaim, rendszerem nincs, de dobok igen. A gond az, hogy nem igazán járok Szarvas környékén, a dobok Szalkszentmártonban /Bács-Kiskun/ vannak, viszont Bp-re fel tudom hozni ha kell.
Sziasztok!
Valaki tudna nekem kölcsönözni egy R-es gyári kipufogó rendszert egy műszaki vizsga erejére Szarvas környékéről?
?
ide is
küldtem
Két kérdésem lenne Oszi! Amit beszéltünk, sikerült már megnézni/megvenni? A másik, hogy jól tudom, hogy te most kifizetted a szállást a talira? Azt majd ott rendezzük?
Küldj majd egy mailt, és akkor leírom, hogy mi az okosság.
Akkor mázlista vagy. Nekem már lassan megszáradnak a cuccaim, de kesztyű az nagyon lassan akarja. Bár mostanában ahogy elnézem nem nagyon kell menni sehova. Itt felénk egész nap nyomja, néha úgy mintha dézsából jönne.
Nálam vannak képek ott megnézhető a változás!
vmiért nem tölti fel nekem a képeket norálisan
Na még1szer!
áááá ez nem jött össze
Az első kép amikor hozzám került,kicsit lelakott állapotban!
A második a mostani kinézete