Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Janó!Igen megkötöttük az üzletet és utólag is még egyszer kösz!tl-es üdv
Hát, a remény hal meg utoljára...lenne olyan ami rendben van, találtam no de 1.4 millióért akkor már 200.4 es sp-2-t vásárolnék!
Eddig nem szóltam hozzá, nem is vagyok nagy szaki, de ha R-est akarsz, akkor azt kell venni. Nem S-ből R-est csinálni. Venni kell egy gyári gépet, türelemmel várni, vagy elmenni megnézni a fellelhető összeset és szépen olyanná tenni amilyenre vágysz. Többen írták itt bazsi gépét, menj el nézd meg, több százezer kiadás, egy pár ezer forintos vonatjegy /ha nem akarsz autózni/ ennyit megér. Azt meg tudomásul kell venni, ezek olyan gépek amiknek a gyártását 11 éve abbahagyták, tehát ha találsz egy viszonylag kevés km-est, vagy nagyon megkíméltet akkor annak megfogják kérni az árát. Ez van, ez ilyen bicikli. Ráadásul ezekből nem sok rohangál az utakon, meg egyébként is csábít a karakterisztikája a csibészségre, pont ezért nehéz belőle olyat találni amivel nem egykerekezték körbe a bolygót, meg törték hülyére. Ezt vagy bevállalod, vagy választasz mást. pl gsxr. egyszónak száz a vége, 500-ból nehéz lesz az elvárásaidnak megfelelőt találni.
Találtam egy véleményem szerint jó vételt, de természetesen 400km-re van...de annyira rendben van, hogy s-es létére egész megtetszett.
Ha nincs igazam, majd kijavítanak, de úgy emlékszem, h nem ugyan az.
Akkor tárgytalan, csak eddig nekem mindenki azt mondta szerkezeti eltérés nincsen a 2 típus közt!
Most mondom, h nem csak softveres a különbség..
azért, hogy azt tudja mint az R-es. Illetve idővel kapna idomot is így lassan lenne egy R-esem :)
Ha jól emlékszem a S-nek más a vez tengelye..minek akarod átíratni? Nem értelek.
Ezt kérdeztem pont...most számoltam ki éppen agyfaszt kaptam, hogy a vagyonszerzési illeték meg a többi szirszarral éppen 100.000 hogy a nevemen legyen átíratva biztosítással.
?

Szerintem a két motor közt nem csak a softver a különbség...
Ha S-est vennek volna olyan ember aki a szoftvert r-esre tanitana?
Bazsi motorját lehet érdemes megnézni. Elég sokmindent cserélt ami ezeken a TL-eken tipikusan hiba szokott lenni. Benzinpumpa, szelepcsészék stb. Például amikor megvettem ezeket kapásból kellett nekem is cserélni\ beállítani.
Beza,

tudtad, hogy 500.000 Ft környékén vásárolnak fel TL-ket? Sejtem, hogy nem százezres haszonnal adnak tovább ;)
Ez a redBaron ez valami irgalmatlanul drága....
Nah, csak kerülne elő az én patent gépem már :D

ismerős érzés.... ha meg van még elmész megnézni csalódás... ha valóban jóó és rátalálsz felhívod egyezkedni akkor el kellt...:/
Szóval találsz egy patent gépet számodra és még megvan akkor azt meg kell venni és nem szabad várni:/
Ciao!
Nekem kéne a cucc /ha valóban TLR-re való/ de a megadott számon nem tudlak elérni. Küldj egy mailt /dallosj@gmail.com/ a helyes számodról. Köszi
Most hívtam fel a gyulai elkelt :D szívás...
ja láttam olvasom a hszt:)
ültem rajta tényleg nem rossz!
De a fekete tesója jobb volt:)

Amúgy meg ki írt árból is szerintem 50e simán le lehet alkudni!:)

Kinek a pap kinek a papné :)
Nah ez nem olyan rossz, de a legelső darabok egyike, inkább 2000 utánit szeretnék meg R-est :D
hát nem is fogsz ha csak nincs ilyen imserősöd!:)
De nézd meg ezt ez is egy ilyen piros kis TL gyári állapotban http://www.sugomotor.hu/haszns...
Noss ebben valóban 76 mk van és nem 6000 ha visszaosztod az éveket a kilométerral akkor évi 5-6 ezret kapsz amit szeirntem lofasz estifény!A gépem 2010ben lett mo forgalomba helyezve igy én a 2ik tulaj vagyok!Ha jolnéztem Franciaországi a kódja!Sokan mikor meglátták nem akarták elhinni hogy ez a motor 1998 as is enniy km van benne pedig DE!Igaz csak egy éve van nálam de ezalatt az egy év alatt nagyon sokat költöttem rá és gondos kezek alatt lett szerelve nyiregyházán,Nánási Gabinál a Suzuki Márkaképviselet hivatalos szerelőjénél lett mütve a drágám! Nem zsákbamacska azt adom amit kinálok!Az ára fix nem engedek belőle egy forintott sem viszont nem is akarok belőle meggazdagodni,szerintem ez egy korrekt ár!Ha meg nem kellene max megmarad,nem fogok zokogni mert tudom hogy milyen faxa kis gépre találtam Ha mindez pedig nem elég akkor várnod kell amig legurul a gyártósorról egy új!Sok siekert a TL vadászathoz