Persze, megértelek, ránézésre sem egy leharcolt vacaknak tűnik, de az én bmw-m is gyönyörű volt nekem 1.7 millióban volt de 900-ért vitték el mert mindenki magasan tett rá, hogy nekem mennyi pénzemben van :(
Nem is tudod tekerni nagyon, mert adásvételkor irni kell a km-et, de ha kis km es motor kell az enyémben 38 hivatalosan :D De én maximum magas áron adnám el, mert nem kevés munka és pénz van benne...
En elhiszem es nem mondom h. nincs igazad, de ha egy ilyen idos motorert ennyit adok motorozok vele par evet es azt kovetoen 100 ezer feletti motort soha nem tudom eladni tobbet. Tekergetni en meg fix hogy nem fogom ha szep ha nem szep!
Hmmm...van egy fekete amit hirdetnek. Az ur a 2. Gazda villamos sinen csuszott egyszer es azert fenyezett. 4 eves kora ota az ove a motor 35 van benne. De az arbol nemnakar nagyon engedni es a hatso hengernel kifuj a kipufogo. Ennyi a baja.
Szeretnék vásárolni egy Tl-t, ha lehet R-est...600.000 körül szánnék rá. Tud valaki esetleg olyat akinek van eladó. Nem tenger kilóméteres és nem össze-vissza tört. Illetve olyan tulajtól aki valóban az igazat mondja. Megnéztünk már pár motort eddig, de mindegyikkel volt nyűg!
Hali! Kellene egy kis technikai segìtség! Érdemes megcsinálni a légszűrőház módosítást és a pair rendszer kiiktatását? Nem durrig vissza a kipu veszont olyan 6000 -es fordulat körül van egy lyuk a nyomatékba! Kőszi a segìtséget!
fesszabályzó mindegyikben behal, a kipuff tömítés meg 5000-be kerül. Olyan, hogy nem törött TL az nagyon ritka.
Nekem éppen eladó a drágám
Nézd meg és ha érdekel keress itt/emailen/telón!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_t
l_1000_r_csere_erdekeliaz_ar_fix-7768357
Szeretnék vásárolni egy Tl-t, ha lehet R-est...600.000 körül szánnék rá. Tud valaki esetleg olyat akinek van eladó. Nem tenger kilóméteres és nem össze-vissza tört. Illetve olyan tulajtól aki valóban az igazat mondja. Megnéztünk már pár motort eddig, de mindegyikkel volt nyűg!
Előre is köszönöm!
Üdv: MIki
Ár:12000Ft