Nekem volt TLS-em, 5 liter eszik amikor 120nál nem mész gyorsabban és csak 6.ba vagy végig. 6liter ha 140 fölé nem mész és nem váltasz vissza 4et előzéshez! Ha rendesen vereted akkor 7,5-10 liter.
V2 az ilyen mind mindig többet fog enni mint egy sor 4, de nem ezért vesszük őket.
Amúgy városi használatra tényleg gáz az üléspozíció miatt, mentem már sok más hasalóssal, azok valamiért nem fárasztanak úgy ki városban mint a TL.
Sziasztok srácok!
A júli 25-26-27.-ére rendezett Suzuki TL talira most jött meg a név szerinti foglalás ,akik érintettek jelentkezzenek,küldöm a levelet amit a kempingtől kaptunk.Sajna szoros a határidő ápr 20ig kell az előleget rendezni,ha valaki nem rendezi addig ,ugy nem az lesz a végösszeg,mivel sátorhelyet nem lehetett foglalni csak parcellákat.
Írj ide:csaplar.zsolt@upcmail.hu
Olvasd el a kommentet amit írtam, mert úgy látom nem ment át a lényeg. De nem hibáztatlak... Nem a pénzzel van a probléma, hanem hogy sokkal erősebb gépek megelégszenek 6 literrel. De nyugi van túltárgyaltuk, most már nem szükséges szócsatát vívni. Még egyszer hangsúlyozom tetszik a gép nagyon is, és csak infóra volt szükségem, amit meg is kaptam. CSakhát közben egy félresikerült tréfa áldozata is lettem, ami nem esett jól. Úgy látszik ez az ország ilyen, akinek véleménye van azt leoltjuk ha nem egyezik a másikéval. Minden jót!
Na elkészült a nyeregtáska tartó végleges kialakítása.eddig úgy nézett ki a dolog hogy nem volt a táska alátámasztva de azzal az volt a gond hogy nagyon belógósodott bár az idomhoz akkor sem ért hozzá csak csunya volt.Most kapott a táska merevítése mentén alátámasztást így megse mozdul. A képen teljesen megtömött 35-35 literes állapotában vannak a batyúk és csak ott hajlik meg ahol egyébként is behajlana. És a legjobb az egészben hogy nem kell össze tépőzárazni a két táskát elég ha csak oda van fogatva az idomhoz mivel nem esik le róla.
Amúgy meg ha valaki egy 1000ccm sport motort akar venni az tudja is tankolni!
Autóba se vesznek az emberek sport kocsit úgy hogy 5000ccm 600Le legyen,de fogyaszon csak 3l 100km...
Ha meg sokat fogyaszt akkor kell venni egy robogót és lehet menni dolgozni aztán jó napot!
Valószinű hogy ezért eszik kevesebbet.De engem sose érdekelt hogy mennyit fogyaszt. Egy TL-s volt az álmom, nem érdekelt a fogyasztása meg a többi negativuma.Én igy szeretem ahogy van! Egy igazi IKON !
No lássuk csak:igazad van hogy ugyanaz a motor van az SV 1000 ben is, de:az egy továbbfejlesztett motor más befecskendezésű elektronikával.Volt szerencsém menni egy Sv 1000-rel is és sokkal jobban viselkedik mint egy TL.(köszönhetően a továbbfejlesztett motornak)
naív... akkor lássuk csak. A boncteremben leírt vélemények alapján egy suzuki hayabusa 6-8 liter között eszik 100on. Egy Suzuki SV1000 szintén 6-8l/100km. A busa legrosszabb esetben 151LE és 127Nm. Hogy lehet hogy egy ilyen vadállat megelégszik 6literrel? De ne is menjünk el a busa felé, maradjunk az utódnál az SV1000nél. 102Nm és 120LE és mégis megelégszik 6literrel, pedig ugyan az a motor van benne. Van nyomaték is meg erő is. Elég furcsa ez az anomália... Én választ kaptam a kérdésemre, köszönöm is! Nem is fogok ilyen gépet venni, habár nagyon tetszik, de ha többe kerül a leves mint a hús akkor nem éri meg. Értem én a viccet, kemping bicaj, jah, de viccelni lehet úgy is h nem alázzuk le a másikat.. Még1x kössz az infókat mindenkinek!
Én úgy tudom, ha hímestojás üzemmódban használják és faszán be van lőve minden úgy jól fogyaszt, nem 5-öt azért de etethető. De ki az aaki ilyet vesz, és 120-al ját vele:D
Bocs,hogy beleszólok az eszmecserébe,de elég naív vagy.Levegőből,hogy csinálsz lóerőt,nyomatékot,sebességet.gixerbazsinak igaza van maradj a camping bicajnál.Az kolbásszal,szalonnával meg kenyérrel megy,és ez mind kijön 410-ből/100km.
Adnek egy e-mail cimet. Legyel olyan kedves kuld mar el a szamod nekem! Magellan0@hotmail.com
Elore is koszonom....ezuton kivannek Neked sok locsolot is!
Adnek egy e-mail cimet. Legyel olyan kedves kuld mar el a szamod nekem! Magellan0@hotmail.com
Elore is koszonom....ezuton kivannek Neked sok locsolot is!
Szerintem meg a kezed belelőg abba a bizonyos bilibe. Ezres sportmotorokról beszélünk, nem talicskáról :D Ebben a kategóriában a 8-10 liter abszolút reális, és akkor nem beszéltünk arról milyen ütemben fogy a lánc, vagy a gumi. Szerintem maradj a 600-asnál ha sajnálod a majdnem dupla akkora fenntartási költséget.
Bocs hogy beleszólók.Vannak emberek akiknek a TL tetszik minden negativumával és pozitivumával mint pl nekünk és vannak akiknek más motor.Mi csak leirtuk hogy amire szeretnéd használni arra nem igazán jó.
a kawa fogyasztásával meg vagyok elégedve (kawa zzr600). 5 liter akármit csinálok vele. Igen, eltántorított! Ha van olyan gép is ami sportos, ha akarom 260-al megy ha akarom 60-al és bármely fordulatszám tartományban csak 5 litert eszik akkor mifasznak vegyek egy motort amihez kell egy benzinkút is? És akkor 100km-ként tankolok vagy mi? Hát akkor ez a gép nem nekem való! De te csak vedd bele a 410 forintos benzint
Még nem gondolkoztam ezen konkrétan...
Tavaly 780.000.-ért vátam volna meg tőle...de idén ez a szám az árak alapján lejjebb ment kb valahova 650-680e környékére szerintem!
Májusban talán lesz rá idő és leporolom....tavaly sem ment csak amennyit gurultak vele a szervízesek :(
Szerintem kár ezen agyalni meg kell nézni,ki kell próbálni aztán vagy megegyezünk vagy nem...alkudozni képek alapján felesleges!
csaplar.zsolt@upcmail.hu
Köszi