Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Na mi a helyzet a kuplungoddal keszvan mar?vagy mi volt a gebasz?
Ok!
Most ekkora kiadás nem fér bele sehogy sem. Igazából más fontossági sorrend. Tárcsákra kellene gyűjtenem.... Gumicserekor néztem be volt picit rohadva az egyik kerékcsapágy, szóval cserélnem kellett...
Bigoneoszi!
Oké,fizetheted a többi 3srácét is,csak nevüket is,hiv. számot is írd a közleménybe.
Küldtem e-mail-t is az utalással kapcsolatban
Ha kell nem probléma! Oda adom 2 részletben is...
Valóban nagyon baráti áron adod, de sajna most ekkora keret nincs. Lehet valahogy csak fel kellene raktnod, hogy ne vesszen kárba...
Őszintén megmondom nekem az egész mutatvány 30.000Ft került...

Bukógomba tartókonzollal együtt 20.000Ft-ért oda adom. Motoron soha nem volt! Szerintem kellemes az ár! NEM?
Ok! Akkor küldöm mégegyszer,de amugy minden rendbe várom a számlaszámot :)
Zso, én kifizetem az egészet a szebbik kártyámmal. Mind a 4ünknek.
Tomi nem kaptam + a lev.
ennek nincsen
sajnos sokaknak szúrjuk a szemüket,így is marad,ismerem ezt az ember típust körülöttem is sokan vannak ,buták.
félnek 2kerékre ülni bekakálnak már 40 km/h nél .így inkább leplezzék félelmüket inkább baszogatnak irigységből minket.
pedig h tudnák 280-nál milyen tuti a filling
Olajat nem most öntöttek..
Irtam választ mailbe.
Már megint baszogatják a motorosokat
Már kúrvára kezdme unni a sok féreg gecit aki ilyenek ír rólunk na meg pláne az olyan gyökér faszokat akik OLAJAT ÖNTENEK A KANYARBA ÉS HASONLOK!

Vélemény?

http://hegylakok.hu/2014/04/ci...
Én sor 4 600ról ültem átt erre de nem ülnék vissza semmi képpen! Valami brutál amit tol már allulról! Meglepően kezelhető pedig egy nagy dög! A fogyasztásról meg annyit hogy aki majmot tart az vegyen neki banánt is! :-D
Próbálj ki egyet ha van rá lehetőséged és szerintem mindent érteni fogsz!
Helló Birroberto! remélem neked értelmesebb kérdéseid lesznek. Szerintünk jó választás-e? olvass pár oldallal visszább és megtudod.
Csak kapkodom a fejem a hozzászólásokon. Megy az osztás keményen. Nincs sok időm mostanában, de majd kifejtem Nektek a nagy igazságot!
Én meg választ!
Tetovált!
Szia,küldtem a levelet,írj ha oké.
Zsolt.
Bocsi! csak most jutottam gépközelbe :) gera_tamas@freemail.hu
TLJanó, Luká, Józsi,
Írtam nektek mail-t a szállással kapcsolatban.
Nekem igen...
9-nél nem eszik többet a Busa sem...
A többi: