Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy erősített kuplung rúgó szettem!sztem a tiedre jó mert én meg az s-hez rendeltem de r-t küldték!
Igen elég rendesen de azért meg lehet oldani.....ha aktuális lesz akkor keress meg és elmondom hogyan
k. annyukat, úgy hallottam mostanság rászálltak, és bontogatják a csomagokat :( Azért nem mindegy árban...
Akkor meg nem volt ez a geciszjedes!de meg is lehet oldani ha arról van szó!és már 60 dolcsinal is kell fizetni
Luká,
Amikor rendelted a féktárcsákat fizettél rá vámot, meg áfát? Elvileg ugye kéne 50euro felett. Vagy meg lett valahogy oldva?
Mennyi lenne az a kicsit?
Meglesem :)
Helló!

Esetleg ha még egy kicsit hozzáraksz...megnézheted az enyémet :)
Képeket az adatlapomon találsz!

Tasi
OK! Köszi az infót!
Le kell venni az első lánckerék felőli deklit, és ha tele van b@szva trutymóval az egész, akkor ki kell pucolni szépen. Ha nem szűnik meg a gond jöhet a lamellacsere.
Nem gond van motor szerelő ismerős...
Az baj :D:P
ok! Csak az a baj hogy analfabéta vagyok hozzá!
Szerintem ennyi pénzért nem veszel szép TL-t... Kicsit várjál ha több lesz a kavics akkor indulj neki ujra!
magellánO....

itt a jó TL1000.....Saját részre rendbe rakva.
Az eladás oka: ezzel a típussal nem lehet lassan menni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s-782831
3

Üdv A
Vagy beragad a dugattyú a sok trutymótól amit a lánc odatol. Elő szokott R-eseket fordulni elég gyakran. Előtte pucold ki, hátha megoldja a gondod.
Hát 600 pénzem lenne rá.
Mennyit szánsz a Tl-re? Van az a pénz amiért megválok tőle!
Szevasztok!

A kuplungom valószinűleg megadta magát mert akármikor odahúzom neki felbőg de menni nem akar...

Lamella szettet honna tudok olcsón venni?

Segítsetek! Köszi
Akkor lehet, hogy gyűjtögetek még egy darabig :D inkább mint, hogy valami vackot vegyek aztán csak kesergek.
Akkor el kell dönteni. Ezt itt a forumon szerintem már mind lezongoráztuk, mindannyian döntöttünk. 1.4 milláért, ahogy írtad már csábítóbb ajánlat is van, és ez lenne a lényege annak amit leírtam. Ha találsz egy nagyon szépet, annak megkérik az árát.
Ok, Örülök :D
Én kizárólag V2-t szeretnék...Aprilia, Ducati...köszi azokat nem. Így azért nem olyan sok választásom van :D
csak abból van választék, ergo nagyobb lehetőséged van jobb/szebb példányra.
ja...mert a gsr nem kéri. :D Azok is meg kapták már a magukét..főleg ebben az árban..