szicsor 1 ! Te is + tudod jav motor:
kora este mellé le ülsz,bontasz 1 fosterst és mondod suttogva finoman a következőt:Csizmám kopogó, táncom dobogó. Kedvem ragyogó, hej, hó, haja, hó! Kendőm libegő, lábam tipegő, Arcom nevető, pajtás, gyere elő!
HA nem elsőre tizedikre eltünik a kopogás!
Köszönöm a válaszokat!
Hála Istennek tudok egy maszek és megbízható szerelőt majd rá bízom a sorsát és lesz ami lesz!ha elkészült jelentkezem,addig is balesetmentes km-reket kívánok mindenkinek!
Eppen ezeeee nem visszuk szervizbe hanem hozzaerto maszek szakemberhez aki nem ker el egy olajcsereert es fekbetetcsereert 40ezret ugyhogy tegyek ra a fedot hagy puholjon meg egy kicsit
Alkatrész ügyben az angol ebay-em érdemes kutakodnod. Például szelepcsészéket vettem ott féláron az otthonihoz képest. Újat természetesen :D 4-5 nap onnan a posta, Itthon meg minimum 2hét lett volna. Hát kapják be.... Mocskos trógerok az itteni suzukisok..
Igen 98-as évjárat negyedik tulajdonosa vagyok!akitől vettem az családi problem miatt adta el egy ev utan de nem miskolci volt!szepen indult es szepen járt a motorja is erő is volt benne bőven!
Mikori a TLR-ed?
98-as?
Akkor az sántít,szerintem 33000km nagyon kevés,vagy csak gyanús hogy sokat állt valamiért?
Meggondolandó...kivánsi leszek a szétfűzés utáni állapotra!
Vagy sokat pályáztak vele? Miskolcról vetted?
A legjobbakat kívánom,bár a TL-be mostanság minden horror áron van....
Ugy néz ki jövőhéten elviszik és szétszedik a blokkot akkor már többet tudok mondani,majd megírom mi volt a baj!de addig is én a hajtókar csapágyra gyanakszom remélem másban nem tett kárt!
Vizpumpa tömitésnél elfolyhat a víz, de akkor az olajszintek annyival magasabbnak kell lennie. Vizes olaj lehet nem tesz jót a kenésnek.. Hengerfejtőmítés hibánael lehet felforrott volna viz.
Nem volt semmi előjele az egyik pillanatban jó volt a masikban elkezdett kopogni! egy bukkanóba mentem bele és a huppanásból mikor kijöttem kezdte el!
Nem villant ki a lámpa sem és olaj is van benne,de a vizem a kiegyenlítőből eltűnt pedig jó volt a hőfok is!utantöltöttem kb 2 dl de akkor is kopog!Azóta besem lett inditva nehogy vmi nagyobb kart csinaljak vele!
Amíg nincs szétszedve kár is találgatni. Lehet annak más baja is. Lényeg, hogy a hajtókar eddig nem könyökölt ki a blokk oldalán, mert az már nagy cumi lenne. Amúgy volt bármi előjele, vagy egyszer csak elkezdett zörögni? Addig szép hangja volt? Olajnyomás visszajelző nem villant ki?
Sztem is az lesz hogy szetszedetem es új alkatreszek lesznek beépítve,legalàbb tudom hogy egy darabig nem lesz baja(remélem)!
Drága mulatság lesz de a minőség számít:)
Nekem 76700 km van a drágámba de semmilyen komolyabb hang nem jön belőle kivéve a pipuff szelep pici ciripelését de az sem vészes!Egyik SV-s ismerősöm aztmondta hogy ugyan olyan szépen jár a 98 as TLR blokk mint az ő 2008 as SV blokja
kora este mellé le ülsz,bontasz 1 fosterst és mondod suttogva finoman a következőt:Csizmám kopogó, táncom dobogó. Kedvem ragyogó, hej, hó, haja, hó! Kendőm libegő, lábam tipegő, Arcom nevető, pajtás, gyere elő!
HA nem elsőre tizedikre eltünik a kopogás!
Hála Istennek tudok egy maszek és megbízható szerelőt majd rá bízom a sorsát és lesz ami lesz!ha elkészült jelentkezem,addig is balesetmentes km-reket kívánok mindenkinek!
Ricsibontot is meglehetlesssssz kerdezni stb stb
Mikori a TLR-ed?
98-as?
Akkor az sántít,szerintem 33000km nagyon kevés,vagy csak gyanús hogy sokat állt valamiért?
Meggondolandó...kivánsi leszek a szétfűzés utáni állapotra!
Vagy sokat pályáztak vele? Miskolcról vetted?
A legjobbakat kívánom,bár a TL-be mostanság minden horror áron van....
Tasi
Nem villant ki a lámpa sem és olaj is van benne,de a vizem a kiegyenlítőből eltűnt pedig jó volt a hőfok is!utantöltöttem kb 2 dl de akkor is kopog!Azóta besem lett inditva nehogy vmi nagyobb kart csinaljak vele!
Drága mulatság lesz de a minőség számít:)
Itt van is egy csak picit drága
http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
Elméletileg 33ezer van benne!
Vennék is valami jó áron blokkhibás TLR-t! Nem vicc...