Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jól hallottam le is boltoltátok?
Hali!Engem érdekelne a két gumó ha megvan még.Előre is kösz a választ.Ha lehet kérnék sms-t 06703845480
4. Gumit rakom fel egy éven belül. Elől mondjuk jól bírja a vágott. Oda tökéletes :D
Legalább eltartod a gumist
Használattól függ. Amikor még csak ismerkedtem a motorral 3000-et Elment. Most már csak 1500-öt. Dinamikusan vezetek, de azért agyatlankodni nem szoktam. Ez igy nem buli+amig hideg 3-ban is elrúg a gép a 15fokos időben.

van a gyereknél Pirelli scorpio szett szinte új. Aki sokat turázik, és nem dönti peremig, annak fasza vétel. Első-hátsó együtt 30
tartósabbnak biztos tartósabb.
4-5 ezer km között sztem el kell hogy menjen.(persze attól függ mennyire gyepálod)
A slickek mennyit mennek el?
Dallos kolega már jelezte felém hogy ha tudok használt hátsót jó áron akkor vevő lesz rá mert már látja hogy gyorsan fogy a hátulja
talán tartósabb lesz, max ha nem jön be ledobom, és megy vissza a szlick.
a pro az már elég jó a sima bt-16 annyira nem.
szóval nyugodtan rakd fel
Brigestone bt-16 pro-t ismeritek? Ismerősömtől hoztam egyet új állapotban. Vajon érdemes felraknom?
5000 a kettő!
Mennyi az ára ?
Meikét teted fel ?
Én GSX-R lábtartókat raktam fel. Pont jó!
Most kapcsolok! Te jobb minőségű lábtartókat szeretnél. Azt hittem, jobb oldalit.
Nekem van egy pár használt gyári lábtartóm! Olcsón odaadom!
Nagyvas.hu-n vagy ebay-én érdemes keresgélni, bár nem olcsó..
Hello
Segitséget szeretnék kérni ! Hol lehet kapni jobb lábtartót ?
ez így igaz!próbálgattam és engedte nem csúszott meg se elől se hátul...
Itt csak 15 volt, ilyenkor még nagyon kell vigyáznom az elején.
hát ma kb 18 fok volt de elég hamar az aszfalt hőmérséklethez képest.
Így menni közúton, szégyelld magad

Tényleg jók a dunlopok. Mennyire melegszik be hamar?
hát az eleje sztem így is el fog menni 10e-t
A hátulja meg mindegy az ajándék volt.
Meg valszeg kopni is.
Pályázott az első és a gumidarabokat mikor szedtem le úgy nyúlt mint a takony!azt hiszem elég jól fog ragadni
Hú gyerekek ez a dunlop d211gp nagyon odabasz!labtarton jöttek fel az m6ra és a hátsó pilot power 190/55 gumi szélén meg maradt egy centi.....