Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ilyen beszerezhetetlen? Nekem is kellene pedig, mert hosszabb kábel kell, most meg van toldva egyelőre... :(
elvileg amúgy kész csak egy csatira várunk japánból ami az indító reléb megy mert az mindig szarakodott.
Jövőhéten már remélem mehetek érte....
kérdezd az illetékest
Az enyémen már igy se sok minden az :D
Motorod Elkészült?
dallos-é ott lesz.
Azon még a por is gyári
Vigyázzatok a gépekkel mert mire lesz a TL tali nem lesz egy original gépezet sem !
Ettől csak még szomorúbb a dolog :D
és még csak részeg sem voltál....
Az :( más baja nem lett. Korányvégsúly karcolódott meg.
húúbazz új indexeid voltak nem? idomnak nem lett baja?
Csináltam egy 180-as fordulatot, majd elburultam. Elég vicces mutatvány lehetett :D egy indexbura bánta l.
de nem estél el ugye?
Jo az, csak nem az első kikanyarodáskor kellett volna feszegetni a határait :D aki hülye halljon meg :P
nesze neked vágott slick
Mai nap méltó módon Elkezdtem a szezont, még az utcából se sikerült kikanyarodnom rendesen :D hideg aszfalt, hideg gumi nem egy szerencsés kombináció azt hiszem :P
Akkor nem eleget. Kicsit ha műszaki vagy, és megnézegeted a képeket, egyből eszedbe fog jutni egy jó ötlet, h hogyan lehet állíthatóvá tenni.
http://buttrynet.dyndns.org/bn...
A GSX-R1000 K5-6-ban is így van.
Na ezt majd megbeszéljük mi is!
5 helyzetben állítható a kuplungkar. Nem elég?
Ennyi!
Mert neki a munkahenger volt rossz. Főhengert már többet cseréltem ez miatt, egy idő után végképp megadhatja magát és csúszhat is.
A lamellakopásban nem vagyok biztos, mert pont itt a fórumon írta valaki, hogy lamellacsere utánn is ugyan úgy kint fogott a kuplung.
Ennek két oka van általában, lamella kopás vagy munkahenger.
Az enyémen is nagyon kint kezd el fogni, sokat kérdezgettem, meg googliztam, de még nem találtam rá értelmes megoldást.
Tegnap végre áttvettem a motort! Mit ne mondjak balf...oskodtam vele eleget!
A kuplungot még nem nagyon érzem ugyanis a gixeremé bovdenos volt! Ezen a kuplung nagyon kint kezd el fogni. Lehet rajta állítani? Mindent egybevéve nem bántam meg a cserét! Gyári dobok vannak rajta és igy is isteni hangja van! Még csak barátkozunk de tartós barátság lesz!