Jelen pillanatban az infok szerint július 25.-27. között, két éjszaka, Siófok Aranypart Camping, de nem biztos h ez a neve. 2000 Ft/éjszaka a sátor. Itt többen sátrazunk, bár van faház is de annak borsos az ára. Eddig ennyi a tuti. Ugye ez nem egy hivatalos találkozó, ez forumon szerveződő baráti kör gyakorlatilag. de ha minden igaz akkor idén elérjük a 10 feletti létszámot. Örülök h jössz, gondolom a többiek nevében is.
Én is örülök, hogy nem adtam el, nagyon szívesen elmegyek a találkozora, legalább két éve nem voltam ilyen talikon, pedig nagyon szerettem menni, de a munkám mellett nehéz volt, de idén úgy szervezek mindent hogy beleférjenek a jó bulik. Köszönöm a meghívást nagyon szívesen elmegyek . Esetleg annyit kérek még hogy hol lesz és hány napos, mert úgy készülök.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy TL1000s 97' és nézegetem bele olajat: Repsol Moto Sport 4T 10W40, castrol ACT EVO 4T 10W-40 és melyiket lenne érdemes bele tenni?
Jaja vágó piroska, de sztem egy konzol készíttetése nem lehet egy nagy történet. Legalábbis ahogy nézem ebay-en, milyen megoldások vannak. De ja, technika az van, sufni tuning.
Mondjuk azt nem vágom de mindjárt megnézem, hogy 8mm-es e a menet, de ha igen akkor ez akár jó is lehetne. Nem arra gondolta, de ha úgy áll a helyzet akkor nincs más, mint jól megérdemelt betegácsi. A tuning gépemre gondoltam.
Megérkezet a Bukógomba és tartókonzol a mocihoz!
Nehéz a felrakása esetleg van valakinek tapasztalata ebben a témában?
Én is a MOTUL 10W50 est ajnálom,szeirntem az egyik legkiválóbb olaj a piacon
Szerintem népszerű lenne a csapat a parton.
http://youtu.be/l-whngSBtXs
Olyan kérdésem lenne hogy van egy TL1000s 97' és nézegetem bele olajat: Repsol Moto Sport 4T 10W40, castrol ACT EVO 4T 10W-40 és melyiket lenne érdemes bele tenni?
Van itt technika!
http://www.kepesmotor.hu/korma...
Én csináltam rá.
Nyomom én is ne aggódj! Reggelig húzhatjuk...
Nem, még nem jött meg.
Én nem hiszem, h megyek. Mostanában elég szar lett, meg meló is van bőven hála égnek.
De kapsz cipőboltban is vagy suszternél.Nem kell rá sok...