Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyet vettél? Mennyiért?
Sziasztok!

Megérkezet a Bukógomba és tartókonzol a mocihoz!
Nehéz a felrakása esetleg van valakinek tapasztalata ebben a témában?
Nah ideért végre. Köszi! Szédületes a posta sebessége :D
Nagyon jó, ott leszek csak szólj, megpróbálok még egy két havert beszervezni, mondjuk ők nem TL-esek, de gondolom nem baj
Jelen pillanatban az infok szerint július 25.-27. között, két éjszaka, Siófok Aranypart Camping, de nem biztos h ez a neve. 2000 Ft/éjszaka a sátor. Itt többen sátrazunk, bár van faház is de annak borsos az ára. Eddig ennyi a tuti. Ugye ez nem egy hivatalos találkozó, ez forumon szerveződő baráti kör gyakorlatilag. de ha minden igaz akkor idén elérjük a 10 feletti létszámot. Örülök h jössz, gondolom a többiek nevében is.
ok megoldjuk...
Én is örülök, hogy nem adtam el, nagyon szívesen elmegyek a találkozora, legalább két éve nem voltam ilyen talikon, pedig nagyon szerettem menni, de a munkám mellett nehéz volt, de idén úgy szervezek mindent hogy beleférjenek a jó bulik. Köszönöm a meghívást nagyon szívesen elmegyek . Esetleg annyit kérek még hogy hol lesz és hány napos, mert úgy készülök.
óóóóó baszki, mekkor királyság én is remélem hogy sokan leszünk!Tavaly nem tudtam ott lenni de most rágyurok és nem hagyom ki!
Szia!
Én is a MOTUL 10W50 est ajnálom,szeirntem az egyik legkiválóbb olaj a piacon
Nem bánnám ha legalább ennyien lennénk mint a vidin. :)
Szerintem népszerű lenne a csapat a parton.

http://youtu.be/l-whngSBtXs
Helló! megtudnátok mondani hogy a kormánynál lévö merevitö hányas átméröjü anyagbol van? ami a tükröket és az idomot mereviti. Köszi
Motul 10w50-et például.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy TL1000s 97' és nézegetem bele olajat: Repsol Moto Sport 4T 10W40, castrol ACT EVO 4T 10W-40 és melyiket lenne érdemes bele tenni?
Jaja vágó piroska, de sztem egy konzol készíttetése nem lehet egy nagy történet. Legalábbis ahogy nézem ebay-en, milyen megoldások vannak. De ja, technika az van, sufni tuning.
Sztem nem lenne jó rá, meg kéne hozzá konzol is bakker.
Van itt technika!
Mondjuk azt nem vágom de mindjárt megnézem, hogy 8mm-es e a menet, de ha igen akkor ez akár jó is lehetne. Nem arra gondolta, de ha úgy áll a helyzet akkor nincs más, mint jól megérdemelt betegácsi. A tuning gépemre gondoltam.
Létezik. Ez a Duci-kon a gyári komránylengéscsillapító.
Hanem, nekem a végem?
Szerintetek ez létezhet? Vagy csak matrica rajta.
http://www.kepesmotor.hu/korma...
öröm és bódotság! Aham, akkor ott is megy a meló ezerrel. Ha látod a végét jelezz majd, már nem a melónak.
Ne legyél szomorú. Ma kapott a TL-ed PAIR lezárókat.
Én csináltam rá.
Nyomom én is ne aggódj! Reggelig húzhatjuk...
Most szomorú vagyok. Mindegy. Te most nem melózol? Én már megint bent rohadok. Szaggatom az istrángot.
Szia Józsi,
Nem, még nem jött meg.
Én nem hiszem, h megyek. Mostanában elég szar lett, meg meló is van bőven hála égnek.
Hozzá, ne azt mondd hol lehet találni. A fene sem tudja, h melyik jó, vagy nem...
Tudok bár mi vásárban szoktuk venni és passz hogy szüleim mikor mennek megint.
De kapsz cipőboltban is vagy suszternél.Nem kell rá sok...