Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam.
Szép a gép. Már én is nagyon várom, hogy egy kicsit szabaduljak a meló helyről, Oszi mesterrel meglegyen a kötelező szervíz, aztán lehessen terelgetni. Jöjjön a szezon.
Imádom úgy ahogy van! Egy kis karika volt!
Az enyémben használtam már EBC-t is a HH-t nekem bevált.
Bár ha van brembo jó áron akkor nyilván azt.
Köszike! Küldtem emailt.
1előre nincs fent 2014-es időterv a h.zrt oldalán,tavaly áprilisban volt az 1lső nyilt nap val színű az idén sem lesz ez másként,figyelni kell az oldalukat.
addigra talán rendbe szedem a vasat én is .gumi olaj lánc stb....
Szia Józsi,
Igen, tudok. Én Brembo-t javasolok mindenhova.
Én is azt használom.
1-2 nap alatt jön le a megrendelés, majd úgy időzítsünk.
Vagy ha gondolod, most is beszerezhetjük.
Szia Oszi! Fékbetét ügyileg mit javasolsz? Komplett szettet veszek, elsőt-hátsót. Tudsz valami okosat?Vagy vegyem meg én mielőtt viszem a gépet? Lassan esedékes, egész jól alakul az idő.
Igen, akkor ezek szerint megvan az időpont. Akkor mindenkinek így kell igazodni, tervezni.
Inkább nyár elején, szoknom kell az új futóművet, meg állítgatni stb.
Ha mentek a Ringre akkor szóljatok én is benne vagyok! Ki kéne skubizni hogy mikor lesz pályanap!
hungaroringre mehetnünk mikor lenne jó neked?benne vagyok
jó gyerekek akkor zsoltibácsi eldöntötte mikor lesz
jah bocs!
Tervezem idén mindenképp
bíyztos ami bíyztos én is beprobalom a 7-et hátha valaki belerakta mig a garagéban állt a vas
a hétern lefoglalom a szállást juli 25 töl nekem és családomnak,ti is intézze aki akar jönn..jobbulást minden betegnek magamnak is széles utat
Egy hete linkeltem. Nem figyelsz Kéne egyszer nekünk is pályázni. Idén kicsit visszarázódok, ki akarom próbálni.
Köszi a tippet!

Eddig sajna minden lejött róla :D
S vs R a pályán
A leömlőket fújd le MOTIP hőálló feketével! Nagyon jó, nem ég le!
Lapos a kerék a bringán!
Egy kis polírozás
Meg ha le van áttételezve akkor már csal a km óra is elég rendesen plusszba.