Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis segitség kellene! Az a helyzet hogy beletettem az új benzinpumpát és előhozza az F1-es hibát!Aztán letilt mindent Amikor vagy 10 edjére ki be kapcsolom akkor beindul majd leáll és újra F1-hibakód!Azt tudom hogy az F1 es hibakod a befecskendezési hiba de talélkozott már valaki ilyen hibával?
Esős időben szaporodnak a "csigák". Ez hogymehet :O
Kocsiban jah :D
4 évente a fékcsövet mi?
Nézni lehet mindent.
Így van...
Na jó, de az a vizesedés miatt más :D Azt én is cserélem :D
Fasz tudja, ha őszinte akarok lenni hiszek is ebben meg nem is, főleg 12000-es. Intervallumnál.

Azért lengéscsillapitót szétszedés nélkül is lehet nézni :D
Bezzeg a fékfolyadékot 2 évente, meg a fékcsöveket 4 évente cserélni kell!
Igen, szükség szerint, de nem kötelezően.....erre írtam ha már szétszedem megnézni ki is cserélem.
Benne van a Periodic manintenence résznél a front fork is.
Inspect and clean, adjust, replace or lubricate as necessary
12e km-ként.
Tehát valamilyen szinten bennevan!
Öntsél bele motorolajat, aztán próbáld ki, h milyen...
Én pl most a GSXR-ben azért cserélem, mert a fékezésnél beremeg az eleje...és nem a fék miatt van...
Megnéztem pár motor manualját és tényleg nem nagyon van amelyikben előírják a cserét csak ellenőrzést viszont kérdés, hogy az miből áll? Mert ha már megbontom és megnézem az állapotát az olajnak akkor ki is cserélem. ...viszont szedtem szét sok telót és igen ritka amelyikben 3-4 évesen még tiszta az olaj ha pedig már koszos akkor károsíthatja a szimeringen kívül csúszószárakat, gyűrűket ha meg szelepelt is akkor azokat is......nem árt néha cserélni.
Érdemes cserélni és nem túl drága. Nekem olyan volt benne az olaj mint a víz, el is fosta a szimmering a felét egy fél év alatt. Az új olajjal fényévekkel jobb lett. Jah nekem 5000ft-ba került cakk-pakk repsol olajjal.
Na jo, de ez nem egy motorblokk ahol tényleg indokolt a gyakori csere a nagy igénybevétel, meg koszolódás miatt. Gyári telomba kicseréltem, de Max hangyafasznyit ha éreztem. Gixer telót nem volt szivem szétszedni.

Nem emlékszem rá, hogy találtam volna utalást szervizkönyvben a cserére, ezért is kérdezem, hogy érdemes :D
Van, ha csak a szennyeződést nézed már az is elég ok, de változik a használattal az állaga is.....csere után mintha új futómű lenne...
Van értelme egyáltalán cserélni? Azon kívül, hogy felkapott, és sok pénzt lehet a szervizben hagyni teló olaj cserére? :D
passz. Én nem cseréltem az előző tulaj meg x. Akkor mi legyen? vegyek vagy majd rendezzük?
A Lukának a TLS-be 2.5W és 5W keverékét raktam. Motul Factory Line-t.
Mikro volt benne cserélve?
Szeva Oszi! Villa olajat is cseréljünk? Milyet érdemes bele rakni?
Köszi!
8-12 között van 1 pár.
Mennyiért pazarolnak egy első szettet? Szinteres?
Jaja, a Brembo egész jó...