Én nem kísérletezgetnék vele. Nemrég módosult a jsz., eléggé komolyan veszik. Kifogsz egy hozzáértő zsandárt, nagyobb baj is lehet belőle. Vannak okos trükkök amivel lehet mókolni, de majd nyáron face to face.
Mi a transporterbe ezt szereltettük be már vagy 4-5 éve : http://www.sportmotor.hu/motor...
Jól teszi a dolgát még nem volt csekk azóta pedig szokott fütyülni szépen
Arra gondoltam, hogy Szombathely városát azért nem szeretem mert ők járnak el közig. ügyekben, és tőlük jön a levelecske. De motorral arra még nem jártam. Lehet 200 is, az még jobb. Baromi sok, annyit nem ér a 15 perc száguldozás szerintem.
Jó, ám legyen. Mondjuk nem szeretem Szombathelyt, nem akarok levelet kapni tőlük. 70-es tábla vs. 200 km/h! Nem tudom fejből de tippelnék egy 100-asra, ennyire nem vastag a pénztárcám. Meg ugye a benzin sem olcsó olyan fogyasztásnál.
Egyébként ti merre motoroztok, hogy konstans 200-250 km/h között tudtok motorozni. Bács megye elég gyéren lakott megye, de azért itt is belefutni legalább 10-15 km között egy településbe.
Mondjuk Urak én sem akarok lázítani, de 9-nél többet én sem tudtam megitatni vele. Nekem átlag 140-150-nél 7 alatt megvan. Az okát nem tudom én örülök neki. Lehet h van köze a módosított légszűrőháznak ehhez, de tény 70 km-en 10 liter az nagyon sok. Kur.a sok! Ott valami nem stimmel. Szerintem.
Miről is beszéltünk a múltkor? A megemelt benzinnyomástól lehet 1-2 literes túlfogyasztás is! Az én gépem gyári pumpával max. 8 litert eszik, de akkor nyélen megyek mindenhol, minden fokozatban! Átlagos motorozásnál, 140-200 között 7.5 liter! Gyári áttétel van a motoron.
Sziasztok! Azt nem is írtam hogy Vasárnap délután lenyomtam 65 kmt. Megálltam egy benzinkúton és lehervadt a mosoly a számról amikor lecsattant a pisztoly....
65 kibaszott kilométerre 10 Litert tankoltam rá. Telitanknál 0-aztam le az órát... Próbáltam magam hitegetni hogy később volt a 0-azas de nem!
65km alatt 10 liter... Hozzá teszem 200 fölött mentem végig és 7ezer fölött volt a fordulat ... De akkor is.. Kicsit sok nem?
Méretprobléma miatt eladom ezt a kesztyűt. Mérete L-es.
Hátha....