Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na fajin, akkor majd addig egyeztetünk TL-T AKAROK LÁTNI
Jovőhét Vasàrnap is megyünk ha jó lesz az idő!
na basszus, most olvasom, mentem volna...
Nem tudom mennyi kell, indító részt ujra kell kábeleznem, mert hátrébb ment az akksi. Mi a jó ár? :P
Janó, csak külföldről lehet beszerezni.
Nekem most van egy tartalékom, de jó áron megválok tőle.
HúHú
Bizony!
Király
Akkor jöv. héten mehetek érte?
Jó szerelőhöz kellett volna vinni...
Megjött Luká!
az igazat megvallva,kicsit már kezd a tököm is kilenni miatta. már 1 éve folyamatosan jönnek rajta elő az apró hibák :/ mondjuk megvolt az előzménye is :( totál kárból lett visszahozva,de azt szeretem benne h a motorja az elnyűhetetlen :)
sajnos nem tudom a típusát:( majd hétfőn visszaviszem h nézzenek rá.
Akkor nyomást kéne mérni...oszt lehet nem is ott van a baj..
Milyen tipus lett belerakva? Ki tudja, nem eshetett le cső belül? 5-6 bar mar levágja ha hanyagul van rögzítve.
éppenséggel hallom a pumpát,h búg de lehet h nem szívja a benzint
Nézd meg először, hogy egyáltalán a megy-e a pumpa, ha az jó akkor a csatit és ha az is jó akkor sajna szétszedés lesz újra.
szerelő csinálta,gondolom h mindent jól raktak össze.meg egy pár kört mentem vele és jó volt,aztán pár óra állás után már nem indult.
Sziasztok! Holnap Megyünk Mátrába ha minden igaz pár baráttal! :) Valaki esetleg innen lesz arra felé? kb 2:30 körül leszünk ott a csúcson!
Fura, milyen pumpa? Nem rajtatok valamit vissza rosszul?
Úgy érzem meg vagyok elégedve a motorral. Eddig nagyon bíztató az új futóművel. Már nem olyan a kanyarban mint egy úthenger Már már zavarba ejtően dől az
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni? benzinszivattyú csere óta makacskodik a gépem :( Menet közben néha ledadog és rángat,de nem mindig. És sajnos már be se indul,csak halkan pufog :/ Járt már így valaki?
Köszi! Most újra próba, remélem kijutok az utcából végre Remélem már mindenki úton van
KAbbe! Azé' nem egészen. Szoktam mosogatni is. Itt-ott vannak rajta hibák. De majd Dawy kollégáé! Kép alapján szépséges lesz. Meg Janóé is odabasz már, főleg annyi melóval mint amennyit az bevett. De képek és video alapján megérte.
előkerül csak megmondja :D
Oszi japánból rendelte a csatit de hogy honnan az passz