Akkor a tali időpontok a következő képpen alakulnak.
Az érkezés pénteken lenne a balatoni aranypart kempingben munka után mondjuk 7-8-ra.(ez függ attól is hogy kinek milyen messze illetve hogy hogyan tud a munkahelyről elszabadulni)
A találkozó 3 napos lesz az az péntek,szombat,vasárnap.
Választható időpontok:
június 27.
július 4.
július 18.
július 25.
augusztus 1.
augusztus 15.
augusztus 29.
Aki nem szeretne sátorban aludni hanem faházban az beszéljen össze a másikkal és egyénileg foglaljon.
Ugyanakkor azt is lehet hogy ha megvan a konkrét létszám és időpont a találkozóra akkor akár közösen is kivehetünk egy faházat vagy 2-t ez persze létszám függő.
Azért is lenne fontos mivel elég felkapott és jó kemping hogy a foglalást időben meg lehessen tenni.
Mellékelem a kemping honlapját ahol tájékozódni lehet.
Kicsit messze vagy,de megoldjuk valahogy. Én Pilisen lakom. Nem tudom milyen gyertyák vannak benne,a szerelő elvileg a vezláncokat nézte meg milyen állapotban vannak,veztengelyeket, illetve szelephézagot állított ,meg szinkront. Ennyit tudok biztosan! Nagyon nem is tudtam foglalkozni vele,mert csak hétvégén vagyok otthon,ezer kilométert mentem a nyáron mindössze,nem volt időm sajna!
Szia,
Igen olvastam. Az üzemanyag rendszert kell átlesni. Milyen gyertya van benne, hogy van az ECU szét írkálva stb.
Remélem a szelepcsészéket is megnézte a szerelőd.
Ha a Luká gépe kész, akkor jöhet a tied, ha gondolod.
Tatabányán vagyok.
Sziasztok TL cimbik gondoltam máá beköszönök én is :D mert 1000 éve nem jártam itt,és rögtön a véleményetekre lennék kiváncsi!Nekem is cserés a benzinpumpám és ezt néztem ki ebayen!Oszival már beszéltem és ő ajánlott is egy 30 ezreset de ez csak olcsobb,de lehet szarabb?Szerintetek?
Azért semmi nem biztos, hallani kellene mennyire zörög, da ha a hengerfejből jön és minden más ott rendben van, akkor valószínű a dekompresszor. Ja, kezd a pumpával...
Valahogy csak kiderítjük,lépésről,lépésre,kizárásos alapon hogy mi baja van a vasnak,mindenesetre a benzinpumpával kezdem. Egyébként óra szerint 250 fölött tudott a gép,ez a hidegindítás,meg 3500 as fordulaton a tüsszögés,meg a torpanás ami nagyon zavart. A kopogásra Tljana megírta a választ,a dekompresszor lesz.
http://rsvforum.com/hir.php?Sz...
Az érkezés pénteken lenne a balatoni aranypart kempingben munka után mondjuk 7-8-ra.(ez függ attól is hogy kinek milyen messze illetve hogy hogyan tud a munkahelyről elszabadulni)
A találkozó 3 napos lesz az az péntek,szombat,vasárnap.
Választható időpontok:
június 27.
július 4.
július 18.
július 25.
augusztus 1.
augusztus 15.
augusztus 29.
Aki nem szeretne sátorban aludni hanem faházban az beszéljen össze a másikkal és egyénileg foglaljon.
Ugyanakkor azt is lehet hogy ha megvan a konkrét létszám és időpont a találkozóra akkor akár közösen is kivehetünk egy faházat vagy 2-t ez persze létszám függő.
Azért is lenne fontos mivel elég felkapott és jó kemping hogy a foglalást időben meg lehessen tenni.
Mellékelem a kemping honlapját ahol tájékozódni lehet.
http://www.belfoldiszallasok.h...
Ahogy lesz kis időnk, meg jó idő, megnézzük.
Igen olvastam. Az üzemanyag rendszert kell átlesni. Milyen gyertya van benne, hogy van az ECU szét írkálva stb.
Remélem a szelepcsészéket is megnézte a szerelőd.
Ha a Luká gépe kész, akkor jöhet a tied, ha gondolod.
Tatabányán vagyok.
Olvastad a panaszaimat? Mi a Véleményed? Helyileg hol vagy?
Nem faragok. A K5-K6 frankó lesz bele.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-...