Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár régi tl-es azért van a képen!
sztem beállsz a sorba és mész, de sztem be lehet
És ide be lehetne kuncsorogni?
Nekem a július 25 meg az aug 15 lenne jó. A többi necc, a júniusra meg ti nem szavaztatok.
Szezonnyitó guruláshoz egy jó kis dübörgés?
http://rsvforum.com/hir.php?Sz...
Akkor a tali időpontok a következő képpen alakulnak.

Az érkezés pénteken lenne a balatoni aranypart kempingben munka után mondjuk 7-8-ra.(ez függ attól is hogy kinek milyen messze illetve hogy hogyan tud a munkahelyről elszabadulni)

A találkozó 3 napos lesz az az péntek,szombat,vasárnap.

Választható időpontok:
június 27.
július 4.
július 18.
július 25.
augusztus 1.
augusztus 15.
augusztus 29.

Aki nem szeretne sátorban aludni hanem faházban az beszéljen össze a másikkal és egyénileg foglaljon.
Ugyanakkor azt is lehet hogy ha megvan a konkrét létszám és időpont a találkozóra akkor akár közösen is kivehetünk egy faházat vagy 2-t ez persze létszám függő.
Azért is lenne fontos mivel elég felkapott és jó kemping hogy a foglalást időben meg lehessen tenni.

Mellékelem a kemping honlapját ahol tájékozódni lehet.

http://www.belfoldiszallasok.h...
Hát lehet meg is élne belőle Oszi Mester! Na mi lesz a talival? Melyik időpont lesz most végül? Vagyunk most itt egy páran már a forumon.
nyitni kéne egy motor szervizt nem?
Jólvan.
Ahogy lesz kis időnk, meg jó idő, megnézzük.
Lesz, ne aggódj.
Kicsit messze vagy,de megoldjuk valahogy. Én Pilisen lakom. Nem tudom milyen gyertyák vannak benne,a szerelő elvileg a vezláncokat nézte meg milyen állapotban vannak,veztengelyeket, illetve szelephézagot állított ,meg szinkront. Ennyit tudok biztosan! Nagyon nem is tudtam foglalkozni vele,mert csak hétvégén vagyok otthon,ezer kilométert mentem a nyáron mindössze,nem volt időm sajna!
És mi lesz az enyémmel? Lesz arra is idő?
Szia,
Igen olvastam. Az üzemanyag rendszert kell átlesni. Milyen gyertya van benne, hogy van az ECU szét írkálva stb.
Remélem a szelepcsészéket is megnézte a szerelőd.
Ha a Luká gépe kész, akkor jöhet a tied, ha gondolod.
Tatabányán vagyok.
Szia!
Olvastad a panaszaimat? Mi a Véleményed? Helyileg hol vagy?
Kicseréltetem a pumpát egy másikra úgy döntöttem.
Nem faragok. A K5-K6 frankó lesz bele.
Én lennék mint TL szerelő...
ami benne volt az ugyan ez e-bayről
:D
Hogyh ogy tőlük? :D ebayről vagy az Osziféle ótósboltbol? Nehéz kicserélni?
dehogyis, már a garázsból se tudtam kitolni...
az enyémbe én is tőlük vettem és most Oszival pont azt cseréljük
Sziasztok TL cimbik gondoltam máá beköszönök én is :D mert 1000 éve nem jártam itt,és rögtön a véleményetekre lennék kiváncsi!Nekem is cserés a benzinpumpám és ezt néztem ki ebayen!Oszival már beszéltem és ő ajánlott is egy 30 ezreset de ez csak olcsobb,de lehet szarabb?Szerintetek?

http://www.ebay.co.uk/itm/New-...
Azért semmi nem biztos, hallani kellene mennyire zörög, da ha a hengerfejből jön és minden más ott rendben van, akkor valószínű a dekompresszor. Ja, kezd a pumpával...
Valahogy csak kiderítjük,lépésről,lépésre,kizárásos alapon hogy mi baja van a vasnak,mindenesetre a benzinpumpával kezdem. Egyébként óra szerint 250 fölött tudott a gép,ez a hidegindítás,meg 3500 as fordulaton a tüsszögés,meg a torpanás ami nagyon zavart. A kopogásra Tljana megírta a választ,a dekompresszor lesz.
Gondolom már merev részegen fekszel valamelyik árokban a hornet alatt :D:D:D