Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszi levette a tankot és mondta hogy szépen lassan kifolyik a benzin a nyomócsövön.
Most egy gsxr1000 pumpát próbálunk belefaragni ....
Mit értesz az alatt, hogy elengedte a benzint?
nekem ilyen volt bent.a nyomást meg a szállított mennyiséget tudta de álló helyzetben elengedte a benzint.
Hali!

Mi a véleményetek erről a pumpáról?
http://www.ebay.com/itm/OEM-Re...

Illetve még mindig nincs senkinek sem R-hez elfekvőben lévő első lámpateste, akár olyan is aminek az eleje sérült?
tőlem simán
Picit jobb idő lesz összehozhatnánk egy mini talit mondjuk az M3 kivezetőnél bedobunk egy KFC-s Twistert!
Kicsit korainak érzem még ezt a meleget, félek h ráfázunk még erre márciusban. Mindenesetre érdemes lesz kihasználni, úgyis elvonási tünetek jelentkeznek.
Ez honnan van ez a kép? Létezett hozzá gyári csomagtartó? Én nagyon sokat gugliztam, de nem igazán találtam, csak rack-et. De igen, egyébként ez nagyon zsivány.
A leköszörüléses módszer sztem jó lesz amit beszéltünk
A hova is?
Nem nagyon van hova fogatni. kb egy 4mm-es perem. Gondoltam arra ráragasztok valamit, és úgy rá a csövet...
Tömlő bilincsel nem tudod odafogatni a pumpa szerkezetéhez?
Szevasztok! :)

Jövőhéten már lesz 10fok... Hónap végére meg 15 körül!
Lehet nyergelni a lovakat!
Jah, megérkezett a tömítés is!
Szia Luká,
Még mindig ezen agyalok. Sztem ragasztás lesz belőle...
De látom rajt figyel egy krosszmotor gázkar, hogy ne keljen annyit húzni a nyélig :D Nem is rossz ötlet....
Hehe, az aztán meg van polírozva. Ne is mond épp kipuffot polírozok, fasz kivan már vele, de szép lesz :D

Karbon idomzatot elviselnék
Nincs mit!
Ilyen egy gyári TLR cucctartó. Jó minta lehet...
Akkor adok még egy kis agybasztatást...
mivanmivan
Janó Janó...
Hali! Örülök, hogy benéztél! Családot idén is hozd ám
Köszönöm az infót!
Üdv Zsolti. Már többen hiányoltunk innen, jól eltűntél, nem lehet valami jó a meló, ha ennyi van. Mi újság, jól vagy? Hál'Istennek gyarapszik a TL tulajok száma a forumon, úgyhogy az idei tali kötelező lesz neked is. Eddig úgy néz ki ha visszaolvasod, hogy aug.-ban valamikor a Balcsin Siofók aranyparton egy camping-ban lesz. Ott a helyed, készítsd a gépet!