Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, igen, most már eszembe jutott, hogy valami Dukinak a rugóját raktátok bele, igaz? De akkor most a tiéden full ki lett iktatva a rotációs cucc?
Oszi! szerinted Luká gépén a váztörés, vagy a himba ami eltörött, az szerinted lehetett attól, hogy egy eredendően sportgépet "feltúrásítva", oldalcsomagokkal, sárorral, utassal stb... együtt használta. Arra gondolok, hogy alapból ugye nem erre tervezik őket, és mondjuk a segédváz meg az egész nem bírja az ilyen jellegű igénybevételt. Vagy csak szimplán konstrukciós hiba.

Csak agyalgatok, hogy megpakolom a gépem egy nyeregtáskával, hengertáskával meg utassal, és autópályázok 140-150-el, lehet hogy sok lesz a súly neki?
Ennek nem olyan a hangja inkább szép "sportos"
Igen kb új lesz.
A rugóval csak annyi bajom volt hogy ha gyorsabban vettem a kanyarokat mint az átlag akkor elkezdett pumpálni a hátulja.Igazából megbarátkoztam vele mert már nem lassítottam attól hogy pumpált de volt egy ilyen lehetőség a cserére így éltem vele.
Kapott eséskor az is, a fordulatszámlálónál be votl repedve+ néha faszságokat mutatott. Szereztem egy hasonló km állásút, így a lelkiismeretem is tiszta
Hadd gyűjön! De valami rotyogós durrogósat csináljatok vele.
Bakker, új motorod lett! Rugót miért is kellett cserélned? Én nem csináltam semmit vele. Majd tavasszal viszem én is szelephézagra, oszt ennyi. Meg kap új fékbetéteket, szűrőket, olajakat. Jelenleg táskakonzol projekt van.
műszerfallal mi volt a gondod?
indexek, fék-kuplung kar, lábtartók, hűtő- műszerfal csere, elejének a normális összerakása, lámpa szétszedése- összerakása, hogy ne zörögjön. Alapjárati gondok megoldása (bowden). Meg még nem is tudom mi. Apróságokban vesztem el.

Lényegében minden gondom ami volt a motorral vagy típushiba, vagy a korábbi borulásra volt visszavezethető, meg ugye az emiatti olcsó vételárra. Remélem nekem sem lesz vele gondom.
Holnap ha gondoljátok dobok fel egy rövidke videót fater cruiserének hangjáról.
Én 2 évig nem nyúltam hozzá mivel nem volt vele gondom de ugye a felfogatás megrepedt így úgy voltam vele ha már azt kell akkor kapjon egy teljes generált.remélem amíg nálam lesz addig nem lesz már vele dolog.

Te a fűtóműn kívül mit alkottál?
Fú nekem is elég hosszúra sikerült a javítási lista a télen.
én holnap sztem megyek fater 1.8-s intruderével.
Amit csináltunk rá dobokat nagyon szépen szólnak és még jobban feldobják a motorozást vele
sütött a nap, nem volt gáz... egy óra után már kezdett necc lenni, de a sor4 okozta féktelen öröm kárpótolt
kormánycsapágy az ki lett cserélve de még Oszi előtt.
A telóban olaj szimering és asszem egy csúszógyűrű lett cserélve.
Hátul a repedés a csillapításnál megszüntetve.
Vez. lán rendben, vez. lánc feszítő rendben.
Szelephézag belőve (csak a kipuf szelep ment el az egyik hengernél.)
Minden érzékelő kimérve még a generátor is.
Az űlés alatt az indítórelébe menő csati kicserélve ha oszi kapott olyan csatit valahonnan.
Jah és megkapta Janó bácsi hátsó rugós tagját is.
Az indulásról meg annyit hogy reméljük a pumpa megoldja mert minden más rendben volt illetve a pumpa is tudta a megfelelő nyomást és szállítást de valamiért ha állt a motor akkor engedte a benzint azaz nem tartotta meg hanem kifolyt a nyomócsövön.Az hogy a mostani GSXR 1000 pumpa megoldja-e az majd kiderül remélhetőleg a héten mert már nagyon várom.
Ennek a pumpának az ára 10e Ft volt bontóból.
U.i.:ez a pumpa kisebb szóval csak úgy nem lehet belerakni hogy belerakom rádugom és kész.De Oszi biztos meg tudja oldani valamilyen rögzítéssel.(gondolok itt tomlőbilincsre)
Bakker, csak itt van 0°, meg kibaszott jég az úton? :D
Na jahhh TL meg a jó punci együtt jár...
Nekem is megfordult a fejemben h előveszem (a motort ), de úgy vagyok vele mint az legjobb tibeti pap, önmegtartóztatás.
Akkor végülis csak a pumpa okozta az indítási problémát? milyen pumpa megy bele? (honnan, mennyiért) Mi lett a kattogással? Kormánycsapágy?
Igen tavaszra már meg lesz.De remélhetőleg még Februárban mert műszakira kell majd vinnem.
Azt hiszem már csak a pumpa cserét kell megoldani és annyi ahoz meg várja Oszi hogy megérkezzen a tömítés.
lehet hogy már nem szeretett
széjjel lehetett vóna sunázni:)) amúgy ma voltam motorozni de nagyon eléggé jóóóvóóót
akkor kinézek egy időpontot, megtervezem az utat, közzéteszem, és lefixáljuk. Neked mi újság a masinával? Tavaszra megvan?
Pedig Rozinak olyan pu.cija volt, hogyha velencén feldobtuk volna még a nap is kisütött volna!
Durva volt hozzád a Rozi ? :D:D Szegény gyerek :)