Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk sztem ezen se gyári már a fogaskerék méret.
Elől biztos van egy -1 hátul is egy +1-2
Jól mondtad. Csak kerested a 7.ket. Áruló!
Csak 1 napra megyek! Legalább is eddig úgy van...
Kicsit hideg a víz...
kereste a 7.-et, mint ahogy én szoktam
(36) 84/353-399
Azt szombaton ismét jössz? :D
Talira megyek én is korán reggel elindulok! Délután meg ha lement a nagy forróság akkor hazacsattogok!
Megsimiztem a benzintankor, legyen annyi elég valentin napra :D
sorban ahogy leírtam!
Én is úgy tervezem, hogy péntekre már szabit kérek, és reggel kényelmesen elindulok amikor még nincs olyan vad meleg.
Emberek! Ma sercintsetek oda az asszonynak, barátnőnek! :D
A csajozgatásról jut eszembe! Nem feledkeztetek meg senkiről?
juli 25 legyen skacok?
Legyen.Én valószínű már reggel lemegyek-ünk,pancsolni-csajozni gatni,valki tud direkt tel számot a campinghez,mobil vagy más,1xübb lenne nekem mint a neten keresgélni.
Köszi előre is .
Na kinek mikor?Zsírozzuk le aztán nem lesz rá gond
Arra check-olok én is! Nekem is jó az, szerintem akkor már az idő is nagyon jó lesz, úgyhogy az sem lehet akadálya.
Juli 18 kivételével nekem bármelyik jó, de szavazok Juli 25-re, mint a legjobb időpont :D
Amennyiben lesz a Balcsin tali én mindeképpen ott leszek viszont lent nem fogok aludni! Sorry! Sajnos olyan a munkám hogy 0-24 ügyeltben vagyok... És csak reménykedni fogok h majd akkor nem lesz semmi gond amikor lent leszek!
Kinek mikor jó?szavazzatok .
Egyébként én azt hittem akkor is jelez ha a normál határértéktől eltérő adatot küld a szenzor. Legalábbis a szervízkönyvből ezt vettem ki, de mivel angol tudásom hiányos, így bizonyára neked van igazad
Anno kimértem a szenzorjaimat én is, de elég pepes munka....hibát persze nem találtam.
Nem csak azt, egy halom szenzor nem ír ki hibát ha már rossz értéket tol akkor sem, csak akkor ha végleg bekrepáltak szakadás vagy bármi miatt.....ilyenkor jön a méricskélés...
Akkor pumpát nézd meg ha tudod.
Megnéztem a hibakódot ma a gépen,00 át ír a műszerfal!