Sziasztok motoros barataim,dolgozom minden nap februarban, tegnap bementem a garazsba megsimizni a motoromat,aksi lemerult csak pislakolt a kicsike,toltottem ,mar telivan,teker az onindito de nem inditottam be van takarva.nyaron tuti tali
Nyald meg a hangom, én nem bírok kiállni a ku.va garázsból, mert a leesett hó faszán jéggé fagyott a feljárón és kétlem hogy menne. Meg lefelé még neccesebb volna. De sebaj én már ezen túl vagyok jan. 02-án, kerültem én is. És olyan szörnyű az 1.8 mint amennyire a bratyód leírta? Azt mondja kell vele birkózni kanyarokban.
Nem bírtam tovább így hát elmentem és lenyomtam 110 km-t az 1
8-al.
Úgy nézett mindenki mintha ufot látnának bár lehet csak a hang tette
Csináltam videót róla de elég szar lett nem bírta a hangszóró így hát nem rakom fel
Ha jól felöltözik az ember akkor nem fázik.A kezemen kívül sehol se fáztam szóval egy igazán kellemes motorozáson vagyok túl
Sziasztok! Olaj témában kérném a segítségeteket! Milyen olajat tegyek a mociba? Nem igazan vagyok az az őrült motoros! Legalább is eddig nem voltam az!
Igen, köszi ez mondjuk zsír. Várom h egy kicsit engedjen az idő, legalább a garázsból kitudjam hozni. Ma is beindítottam, járattam egy 10-15 percet. Már bizsereg a tenyerem, várom már. Meglesz a konzol, utána megy egy karbantartásra, aztán jöhetnek a km-ek.
Köszi Oszi, akkor így már nyugodtabban vagyok. Mondjuk ahogy nézem te nem spiráztad túl a táskák rögzítését. Nem cseszte meg a fényezést a farokidomon? Mondjuk én nem tudom így a dobok miatt. Lehet úgy csinálom h amikor használom a táskákat, leveszem a dobokat. Max egy kicsit hangosabb.
Józsi. Ez a TL1000S-nek a típusbetegsége.
Igazából konstrukciós hibáról van szó. Nem ez az első ilyen amit láttam. Viszont TL1000R-ből még nem láttam váztöröttet a hátsó csillapítás környékén.
Nem lesz sok nyugi.
1 hétre 2 személynek felpakolva a Gixxer. Házi gyártású csomitartó.
Jah, és azért nem csak 70-el mentem...
Igen én akartam, csak nagyon lágy volt himba nélkül, a himba meg az istennek nem fért el, szal utána Luka régi rúgóját csináltam meg, ő jól járt én meg ugyan ott voltam a végére :D
A régi gumik olyan szarul voltak elkopva hogy nehéz volt vele bánni de most király volt.
8-al.
Úgy nézett mindenki mintha ufot látnának bár lehet csak a hang tette
Csináltam videót róla de elég szar lett nem bírta a hangszóró így hát nem rakom fel
Ha jól felöltözik az ember akkor nem fázik.A kezemen kívül sehol se fáztam szóval egy igazán kellemes motorozáson vagyok túl
én 10w50 rakok az enyémbe
4 literes flakonnal kell venned.
Próbáltam regelni de nem enged mondván hogy már vagyok csak sza a jelszóm az meg már nem tudom
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/
motor...
Itt érhetjük el skypon: kenessey.beata
Igazából konstrukciós hibáról van szó. Nem ez az első ilyen amit láttam. Viszont TL1000R-ből még nem láttam váztöröttet a hátsó csillapítás környékén.
Nem lesz sok nyugi.
1 hétre 2 személynek felpakolva a Gixxer. Házi gyártású csomitartó.
Jah, és azért nem csak 70-el mentem...
Én Jano megerősített felturbózott rugós tagját raktam bele.
Amúgy lehet attól is hogy meg volt pakolva bár azért nem hiszem hogy Betti 50kg-a meg még plusz 30-35kg-t (ami a csomag volt) ne bírt volna el.
Egyszerűen gyenge anyagú csavart raktak bele meg ott gyenge az anyag vastagság és hát az öntvény ridegen tört.