Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok motoros barataim,dolgozom minden nap februarban, tegnap bementem a garazsba megsimizni a motoromat,aksi lemerult csak pislakolt a kicsike,toltottem ,mar telivan,teker az onindito de nem inditottam be van takarva.nyaron tuti tali
Kapott zsír új papucsokat előre hátra és most nagyon jó.
A régi gumik olyan szarul voltak elkopva hogy nehéz volt vele bánni de most király volt.
Itt vannak a színkódok! 98-as évjáratra kerestem, de írd át, amennyiben más az évjárat és nyomd meg a GO feliratot!
Ha minden jól megy én is kitolom a bringát a hétvégén. Szarok az időre, de nem bírom tovább, ha jéggé fagyok is ki kell, hogy próbáljam.
Nyald meg a hangom, én nem bírok kiállni a ku.va garázsból, mert a leesett hó faszán jéggé fagyott a feljárón és kétlem hogy menne. Meg lefelé még neccesebb volna. De sebaj én már ezen túl vagyok jan. 02-án, kerültem én is. És olyan szörnyű az 1.8 mint amennyire a bratyód leírta? Azt mondja kell vele birkózni kanyarokban.
Nem bírtam tovább így hát elmentem és lenyomtam 110 km-t az 1
8-al.
Úgy nézett mindenki mintha ufot látnának bár lehet csak a hang tette
Csináltam videót róla de elég szar lett nem bírta a hangszóró így hát nem rakom fel
Ha jól felöltözik az ember akkor nem fázik.A kezemen kívül sehol se fáztam szóval egy igazán kellemes motorozáson vagyok túl
Színkódot tud valaki 1000r-hez?Sötétkék a tank tetején.
3300 ml ír az R-hez
OK! Szerintem holnap meg is veszem! :) Köszi az infókat!
Motul 5100 itt a leginkább preferált olaj.(10w40 10w50 15w50)
én 10w50 rakok az enyémbe
4 literes flakonnal kell venned.
Ja és hány liter megy bele?
Sziasztok! Olaj témában kérném a segítségeteket! Milyen olajat tegyek a mociba? Nem igazan vagyok az az őrült motoros! Legalább is eddig nem voltam az!
Igen, köszi ez mondjuk zsír. Várom h egy kicsit engedjen az idő, legalább a garázsból kitudjam hozni. Ma is beindítottam, járattam egy 10-15 percet. Már bizsereg a tenyerem, várom már. Meglesz a konzol, utána megy egy karbantartásra, aztán jöhetnek a km-ek.
Zsoltit de nincs skypom.
Próbáltam regelni de nem enged mondván hogy már vagyok csak sza a jelszóm az meg már nem tudom
egy kis segítség!csak azért mert a tuononak is fent van a kipuja és szépen meg lehet csinálni
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/
motor...
Köszi Oszi, akkor így már nyugodtabban vagyok. Mondjuk ahogy nézem te nem spiráztad túl a táskák rögzítését. Nem cseszte meg a fényezést a farokidomon? Mondjuk én nem tudom így a dobok miatt. Lehet úgy csinálom h amikor használom a táskákat, leveszem a dobokat. Max egy kicsit hangosabb.
Mámost Zsoltit, vagy a lányát lehet elérni. Akkor akinek van skype-ja, az szóljon már neki, hogy aug-ban TL tali a balatonon.
Lenyomoztam Zsoltit a lányánál.
Itt érhetjük el skypon: kenessey.beata
Józsi. Ez a TL1000S-nek a típusbetegsége.
Igazából konstrukciós hibáról van szó. Nem ez az első ilyen amit láttam. Viszont TL1000R-ből még nem láttam váztöröttet a hátsó csillapítás környékén.
Nem lesz sok nyugi.
1 hétre 2 személynek felpakolva a Gixxer. Házi gyártású csomitartó.
Jah, és azért nem csak 70-el mentem...
Igen én akartam, csak nagyon lágy volt himba nélkül, a himba meg az istennek nem fért el, szal utána Luka régi rúgóját csináltam meg, ő jól járt én meg ugyan ott voltam a végére :D
Nem azt Jano akarta.
Én Jano megerősített felturbózott rugós tagját raktam bele.

Amúgy lehet attól is hogy meg volt pakolva bár azért nem hiszem hogy Betti 50kg-a meg még plusz 30-35kg-t (ami a csomag volt) ne bírt volna el.

Egyszerűen gyenge anyagú csavart raktak bele meg ott gyenge az anyag vastagság és hát az öntvény ridegen tört.
Az nem ott törik, turásíthatod.