Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megbokrosodott alattam
Félt tőle
eladtam:)
Benne vagyok
Jövök, a dátum mindegy!
És mi lett a TL-eddel?
Naa ez a Dunakanyaros Történet jól hangzik!
zsír
Nah akkor megszervezek egy áprilisi, vagy májusi gurulást, mondjuk a Dunakanyarba. Voltam arra felé ősszel, nagyon fasza útvonalon. Visszafelé meg Dobogókő, és ott kajálunk egyet. Ez mondjuk lehetne egy opció.
a Mátra kapujában, Gyöngyös city
Ez a Mátra pontosan mit is takar hol laksz?
adom az ötletet! és kv-ra, meg egy dumálásra össze lehet jönni bármikor, persze aki közelben van:)
Valószínű én a párommal megyek ki. Soha nem voltam még, úgyhogy most meglessük. Úgyis van egy-két dolog amit akarunk venni.
Motor-Showra jön valaki Budapestre?
Ehetne rendezni valami kora tvaszi talit is Bp-n esetleg valami autópálya menti benzinkúton is! Augusztusig még nagyon sok idő van....
TL talinak jó ez+1-2 haver szerintem. Bár nekem mindegy mondjuk...
Tervben van az is....
Semmi baj! Ha van valami egyenpolo vagy matrica szoljatok!
Jah és Gyuri is mondta hogy jön csak szóljunk előtte neki 1 nappal Szóval sztem a 9-10 ember az meglenne
Igen bocsi rád gondoltam!

Király akkor +1 fő
Hátha a Danwy val rám gondoltál akkor IGEN!
Mindenképpen megyek addigra talán tegezőviszonyba leszek a motorral! Igazából mindegy mikor van csak előtte hónap 20.áig szolnom kell a szabi miatt azt minden ok!
Csak gondoltam benézek a fórumba, aztán láttam, hogy írtál, aztán ha közösen gurulunk gondolj rám is pakolás szempontból.....
Ez se rossz ötlet. MOndjuk ettől még az eseménynaptárba ki lehetne írni. Találomra egy pár júliusi meg augusztusi napra. Vagy maradjon meg forum talinak?
Köszike!
Amúgy lehet várni kéne még 1-2 hónapot mert addigra jobban kirajzolódna mindenkinek a nyár