Üdv Mester! Mi újság, megjöttek a cumók? (mennék vagy jöhetnél vele vasárnap ) Méhviaszt szerintem a motorshown tudsz venni, kb 2-3 ezer de ku.va sokáig elég. Jó minőségű, évek óta olyan van nekünk is.
Nah, azért örülünk, hogy vannak még épeszű emberek, akik nem szabadulnak meg egy karakteres masinától. Esetleg egy júl. 25-ei hétvégére egy balatoni TL talira benevezel? Minél többen annál jobb, szokták mondani, ugye hátha kialakulna egy jó kis közösség. A tavalyi nagyon jóra sikerült, lesz ott olyan is aki akkor még TL-es, mostanra már hűtlenné vált, de a közösség miatt jön. Hál' Isten. (Na jó ez csak vicc Dávid, ha olvasod)
Igen tényleg hirdettem 1 évig, szegény ekkor adta meg magát mert időm nem volt használni, de már nem bánom , hogy nem ment el, amúgy tényleg nagyon jó gép nagyon hálás még bróblémám nem volt vele, de már ideje, hogy elvittem szervizbe. Most felvittem a városba és ha időm van rá akkor húzom neki, persze nem ész nélkül. A Martinok állatiak éjszaka rendkívüli fényük van, ha értitek mire gondolok, a szerelőnek is nagyon tetszett. Nagyon szeretem még ha öreg is, V2-tól nem tudok megválni.
Jó, csinos kis birodalmi gépsas! Egyébként kb egy évvel ezelőtt nem hirdetted eladásra? Vagy te már az új tulaj vagy? Amikor vettem a masinát akkor ezt a gépet is hirdették.
Egy kép a tükör elhagyás előtt, de már megvan, csak a szervízben bügykölik, mert 180-nál nem megy jobban, beállt a benzinpumpa és az injektorokra is ráfér egy takarítás. Ettől függetlenül jó a gép.
Sziasztok! Köszönöm a segítségeket, sikerült tükröt találni a motorra, így mehet műszakira. Képeket teszek fel a közeljővőben igérem. Szép estét mindenkinek.
Hali Eladó Mugen Race 1 részes bőrgúnya! :) 52-es méret én 182 cm és 75 kg vagyok és tökéletes... Másik ruha már a szekrényben ezért eladó! Új ára 200.000Ft volt 50.000Ft vihető! Bukás nem volt benne! 1 idényt használt!
Nekem elvileg van egy balos tükröm. Volt már javítva ezért korlátozott a tükörfej mozgása, illetve nem is eredeti a tükör benne, már én ragasztottam bele. De müszakira bztos megteszi, aztán ha találsz valami értelmeset majd lecseréled. Ingyé megszámítom, csak gyere el érte.
Szevasztok srácok, segítsetek ha tudtok. A minap éppen motoroztam az úton és egy kellemes AUDIs elkérte a tükrömet, de mivel nem akartam adni így a melkasomba nyomta az Ővével, kellemetlenül érintett, ezért a balos tükröm megsemmisült, viszont mindjárt műszakis a moci és nem találok rá másikat. Akinek van elfekvőbe kérem segítsen, előre is köszönön, egy szelid motoros.
sztem ne vágd meg!
Nem mutatna túl jól mert ugyan a dob hosszú de nem nagy az átmérő
Meg sztem a TLR-ek hátulja így az igazán mivel elég robosztus a hátsó fertáj
Szeretem belőle a feketét.
Tudsz szerezni nekem is olyan méhviasz cuccot a bőrruhához?
Tl-eseknek még engedek belőle!
Elfekvőben nincsen sajnos de nem olyan régen dallos koléga rakott ki pár linket ami közül lehet mazsolázgatni és lehet tükrük is van!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
http://www.kepesmotor.hu/motor
...
Vagy Ricsibontó!
Nem érdemes sztem. Átmérő növeléssel lesz jobb.
Akartam is kérdezni, h megkaptad-e...
Nem mutatna túl jól mert ugyan a dob hosszú de nem nagy az átmérő
Meg sztem a TLR-ek hátulja így az igazán mivel elég robosztus a hátsó fertáj