Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mester! Mi újság, megjöttek a cumók? (mennék vagy jöhetnél vele vasárnap ) Méhviaszt szerintem a motorshown tudsz venni, kb 2-3 ezer de ku.va sokáig elég. Jó minőségű, évek óta olyan van nekünk is.
Szép gép!
Szeretem belőle a feketét.
Luká,
Tudsz szerezni nekem is olyan méhviasz cuccot a bőrruhához?
Nah, azért örülünk, hogy vannak még épeszű emberek, akik nem szabadulnak meg egy karakteres masinától. Esetleg egy júl. 25-ei hétvégére egy balatoni TL talira benevezel? Minél többen annál jobb, szokták mondani, ugye hátha kialakulna egy jó kis közösség. A tavalyi nagyon jóra sikerült, lesz ott olyan is aki akkor még TL-es, mostanra már hűtlenné vált, de a közösség miatt jön. Hál' Isten. (Na jó ez csak vicc Dávid, ha olvasod)
Igen tényleg hirdettem 1 évig, szegény ekkor adta meg magát mert időm nem volt használni, de már nem bánom , hogy nem ment el, amúgy tényleg nagyon jó gép nagyon hálás még bróblémám nem volt vele, de már ideje, hogy elvittem szervizbe. Most felvittem a városba és ha időm van rá akkor húzom neki, persze nem ész nélkül. A Martinok állatiak éjszaka rendkívüli fényük van, ha értitek mire gondolok, a szerelőnek is nagyon tetszett. Nagyon szeretem még ha öreg is, V2-tól nem tudok megválni.
Gyűlnek a TLR-ek. Végén hiány lesz S-ből a talin
Faxagep teccik ez a mocskos benzinszivattyu ugylatom mindenkit megszivat biztos szepenszolnak a martin dobok
Jó, csinos kis birodalmi gépsas! Egyébként kb egy évvel ezelőtt nem hirdetted eladásra? Vagy te már az új tulaj vagy? Amikor vettem a masinát akkor ezt a gépet is hirdették.
Egy kép a tükör elhagyás előtt, de már megvan, csak a szervízben bügykölik, mert 180-nál nem megy jobban, beállt a benzinpumpa és az injektorokra is ráfér egy takarítás. Ettől függetlenül jó a gép.
Fasza vizsgáztasssad lefele aztán hagy lásssuk midvan
Sziasztok! Köszönöm a segítségeket, sikerült tükröt találni a motorra, így mehet műszakira. Képeket teszek fel a közeljővőben igérem. Szép estét mindenkinek.
Ha nem lennék 2 méteres állat rámennék
Az új pólóm!
Egyétek vegyétek ez az en másik bőröm! :D
Hali Eladó Mugen Race 1 részes bőrgúnya! :) 52-es méret én 182 cm és 75 kg vagyok és tökéletes... Másik ruha már a szekrényben ezért eladó! Új ára 200.000Ft volt 50.000Ft vihető! Bukás nem volt benne! 1 idényt használt!

Tl-eseknek még engedek belőle!
Szia!
Elfekvőben nincsen sajnos de nem olyan régen dallos koléga rakott ki pár linket ami közül lehet mazsolázgatni és lehet tükrük is van!

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

http://www.kepesmotor.hu/motor
...

Vagy Ricsibontó!
Köszönöm igazad van LUKÁÁ nem vágok belőle De az átmérőn most a dob átmérőjét vagy a dob véget értitek?Azt hogy lehetne megcsin?
A postát ismerve akkor még 1-2 nap. Lényeg, hogy úton van.
És hol a kép a TL-edről?
Kvára tetszik!

Nem érdemes sztem. Átmérő növeléssel lesz jobb.
Még pénteken elküldtem.
Akartam is kérdezni, h megkaptad-e...
Nekem elvileg van egy balos tükröm. Volt már javítva ezért korlátozott a tükörfej mozgása, illetve nem is eredeti a tükör benne, már én ragasztottam bele. De müszakira bztos megteszi, aztán ha találsz valami értelmeset majd lecseréled. Ingyé megszámítom, csak gyere el érte.
Szevasztok srácok, segítsetek ha tudtok. A minap éppen motoroztam az úton és egy kellemes AUDIs elkérte a tükrömet, de mivel nem akartam adni így a melkasomba nyomta az Ővével, kellemetlenül érintett, ezért a balos tükröm megsemmisült, viszont mindjárt műszakis a moci és nem találok rá másikat. Akinek van elfekvőbe kérem segítsen, előre is köszönön, egy szelid motoros.
sztem ne vágd meg!
Nem mutatna túl jól mert ugyan a dob hosszú de nem nagy az átmérő
Meg sztem a TLR-ek hátulja így az igazán mivel elég robosztus a hátsó fertáj
Tejet pfff