Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi srácok! Igyekszem hogy ilyen állapotban is maradjon!
Grat! Már legalább nem lógok ki a sorból! Szépséges,gyári állapot!
Szép motor
Köszi!
Szép a masina!
Még nem is raktam fel róla képet mióta elhozatm! Most meg úgyis dolgozom ugyhógy lőtem pár képet!
Hát jah :( Senki nem jár ma vas megye környékén?
Hmmmm kár hogy mindenki szét van szórva az országban,pedig ma gurulhattunk volna egy szép karikát közösen
Én elfogadom a másságot, de be kell valljam neked, hogy az ikreket kedvelem!
Ha jó idők lesznek, meg elkészül a masinám gurulnék arra feléd!
Feltalálták a füldugót, igy mindenki jól jár :D
Jajj, az kékosztriga topicba akartam írni
Gyáá micsoda lavinát indítottam el! Viszont tanulságnak nem rossz!
Vagy sportdob és megsüketülök vagy gyári és maradok lopakodó
Ezt tuti ide ebbe a topicba akartad Dávid?
ha zavar a hangerő, vegyél egy hornetet, és minden gondod megszűnik
Jók a kilátások!
Nemsokára már nem fog ám zavarni, mert megsüketülsz tőle :P
nem volt az olyan halk, bár minden relatív:)
Szevasztok!

Látom megy a kipuf téma!
Most már van egy kis tapasztalatom... Az Akra kipufok hangtompító nélkül az első 60 km ig tűrhetőek... De utána megbolondulok olyan hangos és a fejem belefájdul eddig majdnem mindig fejfájással végződött minden motoros kalandom!
Jó hogy brutál a hang ideig óráig... De a balcsira lehet berakom a hangtompítókat!
Annak aztán lenne értelme, főleg, hogy három naponta kigurulok Ausztriába is..... Ennyi erővel levehetném a dobokat is, és úgy közlekedhetnék.
ezért kell megtartani a gyári dobot vagy db killert kell belerakni ha veszélyesebb földre tévedsz
Üdv:
Fiuk,egy kis segítség ha valakinek kell valami.
Van egy TL 1000 s bontva. csak az önindító meg a első féktárcsák hiányoznak róla, az is nálam landolt. sportdob meg minden megvan.
Szentendrén található.
06-70/3798133 Antit keressétek.
Semmi köze hozzá, az egy manuális szerkezet ami kicsit kinyitja a pillangószelet. Amúgy van ott egy csavar amivel szabályozható. Feltéve ha hasonlóan van, mint az S-en.
Nekem meg nem müködik a szivató!HIába húzom agyik a kiskart semmi!Ilynekor mivan? Benzinpumpa csere után ujrakell hangoni az innnnyektort?
Még majd beledobok az enyémbe egy marék szeget, hogy hitelesebben legyen Duksi hangja
kerd le a kodot es akkor tudod hol keresd a hibat.
A motoron van egy szervizcsati. A neten keress ra. PL:
http://www.tl1000.com/faq/fi_c...