Aug 16 nekem is jó lehet, ha ragaszkodunk augusztushoz. Mondjuk tény hogy a június lutri, de mivel oda nem mondott semmi programot, ezért szerintem júni vége is megfontolandó lehet. Akkorra már fasza szokott lenni a nyár. Akkor aki tuti:Luká,Six, Janó, Oszi, Bujár, Jómagam. De voltak még itt mások is akik jelezték, ha jól emlékszem. Legyen akkor aug 16.-a?
Tökéletes ötlet. Szerintem a Június is jó lenne, ha jól emlékszem oda senki nem mondott semmi konkrétumot. Csináld meg Luká, és szerintem az így működő képes lesz. Mondjuk legyen TL és V2 tali + Dávid.
Inkább úgy mondom, hogy mi az ami tutira nem jó.
aug 2 - lagzi
aug 8 - lagzi
júliusban elméletileg erdély, de az még képlékeny, meg az időpont sem fix.
De ha most ledumáljuk, akkor erdélyt úgy szervezzük, hogy ne legyen ütközés. A többi időpont nekem jó lehet. Ez a nyár is sűrű lesz.
igazából elvoltam, odajött egy csöves, vele eldumáltam vagy egy órát aszonta, hogy ő úgy megy a szinyóval hegynek lefele 90-el, mint én a hegynek felfele a TL-lel soha :D meg elsőnek megkérdezte, hogy ez 125 cm3-es? mondtam, hogy majdnem:D csak az zavart hogy nem hűthettem felhevült testem ama 2 tálcányi nemes nedűvel, amin épp ültem, amikoris csöves úr tartotta a hegyi beszédet
de lehet, hogy nem volt csöves, mert volt egy derékba hajtható campingbike-ja..
Egyébként arra gondoltam hogy csinálok egy eseményt itt a sportmotoron az eseménynaptár fülnél ahova megadok több időpontot így amire a legtöbben jelentkeztek az lesz a végleges.
Most csak annyi kéne hogy kinek mikor lenne jó!(itt nem konkrét napra vagyok kíváncsi hanem időközre pl. Jun.-Aug.-ig bármikor)
Mivel frissült a fórum is több taggal ezért azok jelentkezését is fokozottan várom hogy többen legyünk illetve hogy közelebröl is megismerhessük egymást.
Hát igen sajnos a munkából elég nehezen szabadultam el meg ugye még gyorsba fel kellett dobni a nyeregtáskáimat így sajnos elhúzódott az idő.
De ne aggódj idén én sztem nem viszek hanem majd ott a Tescoban megveszem,vagy előre megrendelem tőled ha már úgy is ilyen sok szabadidőd van hogy hipermarketekben töltsed az időd
Nekem mindegy h hol lesz a tali ha a balcsin lesz oda is legurulok! Bár az nekem egy jó nagy túra lesz! :) Én tuti ott leszek! :)
jah tejet vinni kell a gyomormosáshoz :D bár idén józan életet élek.
Júniusban én nem szívesen mennék mert akkor elég hűvös a balcsi
aug 2 - lagzi
aug 8 - lagzi
júliusban elméletileg erdély, de az még képlékeny, meg az időpont sem fix.
De ha most ledumáljuk, akkor erdélyt úgy szervezzük, hogy ne legyen ütközés. A többi időpont nekem jó lehet. Ez a nyár is sűrű lesz.
de lehet, hogy nem volt csöves, mert volt egy derékba hajtható campingbike-ja..
Most csak annyi kéne hogy kinek mikor lenne jó!(itt nem konkrét napra vagyok kíváncsi hanem időközre pl. Jun.-Aug.-ig bármikor)
Mivel frissült a fórum is több taggal ezért azok jelentkezését is fokozottan várom hogy többen legyünk illetve hogy közelebröl is megismerhessük egymást.
A helyszín adott: Balaton Aranypart kemping.
De ne aggódj idén én sztem nem viszek hanem majd ott a Tescoban megveszem,vagy előre megrendelem tőled ha már úgy is ilyen sok szabadidőd van hogy hipermarketekben töltsed az időd
Viccet félretéve mikor lenne még jó?