Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Danwy is mondott valamit hogy jönne asszem
Nekem jó!
Neved ráírva a szűrőre!
Utaltam.
Aug 16 nekem is jó lehet, ha ragaszkodunk augusztushoz. Mondjuk tény hogy a június lutri, de mivel oda nem mondott semmi programot, ezért szerintem júni vége is megfontolandó lehet. Akkorra már fasza szokott lenni a nyár. Akkor aki tuti:Luká,Six, Janó, Oszi, Bujár, Jómagam. De voltak még itt mások is akik jelezték, ha jól emlékszem. Legyen akkor aug 16.-a?
Most én is kicsit tovább maradok...
Akkor szervezzétek ezerrel! :)
Sziasztok!

Nekem mindegy h hol lesz a tali ha a balcsin lesz oda is legurulok! Bár az nekem egy jó nagy túra lesz! :) Én tuti ott leszek! :)
Jo a július, de augisztusbol nem sokminden, Max 16-a hétvége.

jah tejet vinni kell a gyomormosáshoz :D bár idén józan életet élek.
jöjjünk minél többen! tavaly nem voltunk oly sokan, de szerintem úgy is eléggé nagyon fasza volt hogy szerethettek ott minket
nyembaj
Dávid tilthatod te azt de a mennydörgés meg a darázs zümmögés között azért van némi különbség
Igen annak én is örülnék ha többen eljönnének...
Júniusban én nem szívesen mennék mert akkor elég hűvös a balcsi
Majd válaszolunk mi is tiltással. Egyébként tök jó lenne ha legalább egy 10-en összejönnénk, és egy jó csapat alakulna ki.
nektek*
figyelek ám, felírom ki mit szól be, aztán revansot veszek! majd jól megtiltatom nektem a hornetem
Tökéletes ötlet. Szerintem a Június is jó lenne, ha jól emlékszem oda senki nem mondott semmi konkrétumot. Csináld meg Luká, és szerintem az így működő képes lesz. Mondjuk legyen TL és V2 tali + Dávid.
Inkább úgy mondom, hogy mi az ami tutira nem jó.
aug 2 - lagzi
aug 8 - lagzi
júliusban elméletileg erdély, de az még képlékeny, meg az időpont sem fix.
De ha most ledumáljuk, akkor erdélyt úgy szervezzük, hogy ne legyen ütközés. A többi időpont nekem jó lehet. Ez a nyár is sűrű lesz.
igazából elvoltam, odajött egy csöves, vele eldumáltam vagy egy órát aszonta, hogy ő úgy megy a szinyóval hegynek lefele 90-el, mint én a hegynek felfele a TL-lel soha :D meg elsőnek megkérdezte, hogy ez 125 cm3-es? mondtam, hogy majdnem:D csak az zavart hogy nem hűthettem felhevült testem ama 2 tálcányi nemes nedűvel, amin épp ültem, amikoris csöves úr tartotta a hegyi beszédet
de lehet, hogy nem volt csöves, mert volt egy derékba hajtható campingbike-ja..
Egyébként arra gondoltam hogy csinálok egy eseményt itt a sportmotoron az eseménynaptár fülnél ahova megadok több időpontot így amire a legtöbben jelentkeztek az lesz a végleges.
Most csak annyi kéne hogy kinek mikor lenne jó!(itt nem konkrét napra vagyok kíváncsi hanem időközre pl. Jun.-Aug.-ig bármikor)
Mivel frissült a fórum is több taggal ezért azok jelentkezését is fokozottan várom hogy többen legyünk illetve hogy közelebröl is megismerhessük egymást.

A helyszín adott: Balaton Aranypart kemping.
Hát igen sajnos a munkából elég nehezen szabadultam el meg ugye még gyorsba fel kellett dobni a nyeregtáskáimat így sajnos elhúzódott az idő.
De ne aggódj idén én sztem nem viszek hanem majd ott a Tescoban megveszem,vagy előre megrendelem tőled ha már úgy is ilyen sok szabadidőd van hogy hipermarketekben töltsed az időd
Hát mivel csak neked nem jó akkor így jártál
Viccet félretéve mikor lenne még jó?
nekünk meg pár liter tejjel kell készülni az oder tag-ra:D
én meg majd várlak titeket valamelyik tesconál a 2 tálca sörrel, mintegy másfél órán át....