Eljutottam odáig hogy végre kinnt van a benzinpumpa.Megmértem olyan 3-3,5bar volt amit tudott.Okozhatja ez az indítási nehézséget?esetleg van-e valakinek könyve tlr-hez,amiben megvannak a cikkszámok?Vagy honnan lehet letölteni?
hát igen, a hangversenyt majd csak hallgatom, és csorgatom a nyálam...:D ezt a lámpát már én raktam fel, az előző nem tetszett (eléggé star trek-es volt), de ugye az se volt gyári. hogy anno sérülés miatt, vagy csak úgy cserélték azt nemtudom. sérülésnek nem nagyon vannak nyomai, de lehet, hogy ügyesen lett javítva... jah ülés elég frankó, van benne egy motorkarpit.hu címke, gondolom ott készült na de a ducati hangzásomat Ti is hiányolni fogjátok...
Hát igen! Az bizony úgy volt, a hír igaz miszerint erősen alkoholt befolyásolt állapotodban tetted a kijelentést, de a lényeg, hogy emlékező készségünk még nem hagyott alább.
Egyébként grat a géphez, tetszetős. Én elnézem ha ezzel jössz a talira, meg esetleg ha lesz közös gurulásra. De azért a hangversenyre nem akarj nevezni! Ja, lehet tudni miért cserélték a lámpát? Az ülés pedig ku.va jól néz ki.
a fejidom az elsők között volta mi lement róla:D köszi ezzel az üléssel vettem, de nem gyári, utólag lett rágyártva:) de elég szépen rá van dolgozva, nincs benne hiba:)
gratulálok nagyon jó lett! Hál isten, hogy ledobtad róla azt a förtelmes fejidomot :D:D Ezzel az üléssel vetted? Az gondolom nem gyári varrás. Már csak egy TL blokkot kell belefaragnod
ehun vagyok tótéknál jókat lehet gurulni.. nem a legjózanabb állapotomban tettem eme kijelentést, de állom a szavam:D
de én már vele fogok menni... remélem nem leszek vicc tárgya
Erre írtam, hogy kiindulási ponttól függ. Mindegy, egy ötlet volt, csak gondoltam ha már gurulunk, akkor vmi szép helyre menjünk. Tőlem lehet Ausztria is, de az a keleti végeken lakóknak lesz gázosabb.
Jól hangzik ez a Szlovákiai kiruccanás! Budapest , Gyöngyös nekem tuti jó pályán ott vagyok 20 perc alatt! Egy laza Visegrádi kirándulás sem lenne rossz ötelt!
Én innen szedtem le!
Egyébként grat a géphez, tetszetős. Én elnézem ha ezzel jössz a talira, meg esetleg ha lesz közös gurulásra. De azért a hangversenyre nem akarj nevezni! Ja, lehet tudni miért cserélték a lámpát? Az ülés pedig ku.va jól néz ki.
de én már vele fogok menni... remélem nem leszek vicc tárgya
http://youtu.be/Lmg8GRPZRuU