Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mese nincs, el kell napolni az esküvőt... :D
Jaja, eléggé tégla, nem az az áramvonalas fajta, de legalább minőségi, viszonylag nagy, meg ár érték arányban jó. giviből ez 37 asszem a shoxba. Sört? Részemről oksa.

Tényleg, azzal mi van most? Én szóltam, hogy a 9.-e nekem nem fasza, mert 8.-án lagziban vagyok. Más időpont?
Hát te mit kóborolsz erre felé? Talán pakolhatsz majd ide. De a hátizsákot nem úszod meg.
Lefagyott,vagy mi?
Jó hogy a mérete állítható. Köszi a képeket !
Na király!
Akkor a TL talira most te hozod a sört
Bár a forma elég tégla
Remélem lesz nekem is ott egy kis hely, ha megyünk Erdélybe...........
Nah hát így néz ki. Nem valami jó a teló képe, de azért látni. elég nagy, hátizsákká alakítható, válpántokkal, kettő gumipókkal, meg esőhuzattal. Merevített oldal, ill. aljzattal. Szerintem fasza.
Oks, köszi
Nekem is sportmotor a TL, ezért nem kapott kofferokat.

Akkor mindjárt csinálok telóval pár képet, aztán feltöltöm.
Ja képeket majd várom :L
Oké Köszi, én is azokat néztem különben, és tavasszal veszek is. Az a leg pofásabb.

Csak én tekintek a TL- re speed bike-ként :D:D:D:P
Hali Janó! Na vettem oldaltatyókat, kelomotorba, Kappa tk750, ha gondolod nézz rá te is. 17-25 liter, nagyon fasza. Most nézegettem, próbálgattam a géphez, cifra lesz rá a konzol. Kicsit távolabb kell majd szerkeszteni a kiputól a hő miatt, de fasza. Nagyobbat viszont már nem bírt volna el, ez a max ami az enyémre fel megy. Viszont néztem, hogy van még hengertáska is ami 37literes, azt még tuti megveszem. És kész a túra motor.
Aprodon hirdetnek tls alkatrészeket. Tőle vettem most hűtőt, korrekt, és nagyon kedvező árai vannak.
Nincs valakinek egy gyári szélvédője TL S-re? Megvenném reális áron. Sajnos eltörtem az enyémet.
Én is várom a jóidőt, mert már elvonási tüneteim vannak
Sziasztok!

Nekem még nincs sok tapasztalatom! Csak annyi h 95 ös benzin helyett 100as benzinnel nyomattam teli a nakot Shellnél plusz öntöttem bele egy Kék Spurit jó magyar termék! :) Azóta elsőre indul hidegen és sokkal jobban veszi a fordulatot!
Jól van, csak leírtam a gondolataim. Várom a jó időt!
Nem volna rossz! Még a hó előtt mentem egy kört, de műszaki nélkül nem voltam messze!
Hali Gyuri bá!Nálunk süt a nap !Lassan fordulhatnánk eggyet,nem?
Ja, dehogy indul nehezen, meg az alapjárat sem vacak. Nekem is csak a bowden miatt szarakodott, most mint doxa :D
Akkor miért ír többet a Tl servízkönyve? Szerintem kellhet némi tartalék, de ezt már én sem vágom. Jól indul, többet nem eszik, de a gyári egy retek szar, bár aki akarja köszörülhet vele, majdcsak leég az önindító egyszer :D

nem okoskodásnak Írjuk ezeket, hanem ezek jól kipróbált dolgok, tények.
az enyém is tudott 5-6-t de engedte a benzint.
Most kiderül hogy a gsxr/hayabusa pumpával jó lesz-e
Ha igen akkor érdemes bontottat venni mert az nem 25e
A 3.5 Bar szerintem jó, nem kell több, mivel 3 Bar kell üzemelés közben! 3 Bar fölött elengedi a nyomást a szelep! Azt azért tudni kell, ha megnő a nyomás a rendszerben a befecskendezők több üzemanyagot juttatnak a hengerekbe és akár 1-2 literrel is megnőhet a fogyasztás. Hidegen persze pöccre indul a gép, mivel akkor jól jön a többlet üzemanyag, de melegen nehezebben indul és vacak lesz az alapjárat. Szerintem a gyári pumpa, vagy ugyan azt tudó után gyártott a megfelelő.
Nem akarok okoskodni, de ezek tények.
Bementem a helyi autós boltba. Annyiba került, mint a netről postával. Másnapra hoztak. Amugy 1.5-ö Daewoo pumpa :D