Jaja, eléggé tégla, nem az az áramvonalas fajta, de legalább minőségi, viszonylag nagy, meg ár érték arányban jó. giviből ez 37 asszem a shoxba. Sört? Részemről oksa.
Tényleg, azzal mi van most? Én szóltam, hogy a 9.-e nekem nem fasza, mert 8.-án lagziban vagyok. Más időpont?
Nah hát így néz ki. Nem valami jó a teló képe, de azért látni. elég nagy, hátizsákká alakítható, válpántokkal, kettő gumipókkal, meg esőhuzattal. Merevített oldal, ill. aljzattal. Szerintem fasza.
Hali Janó! Na vettem oldaltatyókat, kelomotorba, Kappa tk750, ha gondolod nézz rá te is. 17-25 liter, nagyon fasza. Most nézegettem, próbálgattam a géphez, cifra lesz rá a konzol. Kicsit távolabb kell majd szerkeszteni a kiputól a hő miatt, de fasza. Nagyobbat viszont már nem bírt volna el, ez a max ami az enyémre fel megy. Viszont néztem, hogy van még hengertáska is ami 37literes, azt még tuti megveszem. És kész a túra motor.
Nekem még nincs sok tapasztalatom! Csak annyi h 95 ös benzin helyett 100as benzinnel nyomattam teli a nakot Shellnél plusz öntöttem bele egy Kék Spurit jó magyar termék! :) Azóta elsőre indul hidegen és sokkal jobban veszi a fordulatot!
Akkor miért ír többet a Tl servízkönyve? Szerintem kellhet némi tartalék, de ezt már én sem vágom. Jól indul, többet nem eszik, de a gyári egy retek szar, bár aki akarja köszörülhet vele, majdcsak leég az önindító egyszer :D
nem okoskodásnak Írjuk ezeket, hanem ezek jól kipróbált dolgok, tények.
az enyém is tudott 5-6-t de engedte a benzint.
Most kiderül hogy a gsxr/hayabusa pumpával jó lesz-e
Ha igen akkor érdemes bontottat venni mert az nem 25e
A 3.5 Bar szerintem jó, nem kell több, mivel 3 Bar kell üzemelés közben! 3 Bar fölött elengedi a nyomást a szelep! Azt azért tudni kell, ha megnő a nyomás a rendszerben a befecskendezők több üzemanyagot juttatnak a hengerekbe és akár 1-2 literrel is megnőhet a fogyasztás. Hidegen persze pöccre indul a gép, mivel akkor jól jön a többlet üzemanyag, de melegen nehezebben indul és vacak lesz az alapjárat. Szerintem a gyári pumpa, vagy ugyan azt tudó után gyártott a megfelelő.
Nem akarok okoskodni, de ezek tények.
Tényleg, azzal mi van most? Én szóltam, hogy a 9.-e nekem nem fasza, mert 8.-án lagziban vagyok. Más időpont?
Akkor a TL talira most te hozod a sört
Bár a forma elég tégla
Akkor mindjárt csinálok telóval pár képet, aztán feltöltöm.
Csak én tekintek a TL- re speed bike-ként :D:D:D:P
Nekem még nincs sok tapasztalatom! Csak annyi h 95 ös benzin helyett 100as benzinnel nyomattam teli a nakot Shellnél plusz öntöttem bele egy Kék Spurit jó magyar termék! :) Azóta elsőre indul hidegen és sokkal jobban veszi a fordulatot!
nem okoskodásnak Írjuk ezeket, hanem ezek jól kipróbált dolgok, tények.
Most kiderül hogy a gsxr/hayabusa pumpával jó lesz-e
Ha igen akkor érdemes bontottat venni mert az nem 25e
Nem akarok okoskodni, de ezek tények.