Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár Sirokra lehet krossz géppel kéne menni mert ott szinte minden találkozón esik az eső
Akkor legyen :)
Nekem se sokkal rövidebb....
http://goo.gl/maps/cEXKa
Most nézem 300 km oda nagyvonalakban m1,m0, m3. Pályán. Kevésbé lesz agyhalál, mint Agárd. Kiakasztom a gázkart, talán hamar ott leszek.
Janó akkor kezdjen spórolni
Sirok az buli én vendégül látok mindenkit amúgy valóban jólenne beiktatni. Én legalábbis tuti megyek, mert nekem közel van ugye Sirok, de jóvóna ha minél többen lennénk
Előre le kell beszélni és akkor úgy gyüjtö pénzt, és úgy szervezem a szabikat.
Igazából nem nagy kunszt Sirokra menni. Tudom neked távolságban elég sok, viszont nagyon hangulatos lenne. Napközben motorozás, (Dávid vendégül lát minket ), este koncertekre party. Max hazaút előtti napon nem kúrunk be annyira. Van ott a környéken wellnes-fitness, nemzeti trafiq meg minden. Szerintem az zsír lenne. De ha Balcsi aranypart, nekem az is jó. A lényeg, hogy időben találjuk ki, meg szervezzük le. És jó lenne többen is lenni. Vannak itt úgyis ilyen fantom tagok is, őket is elő kellene kaparni, és elcsábítani.
Aha! És akkor az autó magától megy? De benne vagyok, napiszaros kép lenne.
Mondjuk sirok feelingben jobb lenne
Remek ötlet, jobb nekem, mint sírok :)
Benne vagyok én is jövőre de akkor lehetne Balatonon az aranypart kempingben...Nagyon szeretem azt a kempinget
Jah a futóra felfér a motorod, a sörök és Te hullarészegen meg lehet én is odafekszem
Zsolti nem ivott múltkor. Sőt, úgy nem ivott, hogy első este észre sem vettük Bebasztunk abban a tudatban, hogy ő is velünk iszik Aztán Zsolti vezetett, és vitt ki minket a dizsibe
jóvót-jóvót, de ha nem haragszotok meg, én mégis a hornettel mennék
Ebből akkor már következik, hogy aki kocsival jön nem ihat de cserébe vihet minket a dizsibe :D
Abszolút jó ötlet. Ha nagyon beba..ok, akkor legalább a futóra amit húzol majd felrakhatom a masinát. Másnaposan borzalmas motorozni. Meg lesz hova pakolni a söröket, nem kell vinni oldaltáskát.
Hát ja, inkáb Kevésbé égő, mint v2-esek közé darázzsal jönni :D
Csak kocsival menjek inkább mi?
Mindenképpen jó ötlet
Igen épp kérdezni is akartam, hogy azért remélem jövőre is megjelenhetek a hornetemmel köztetek, és nem fogtok kinézni...
Jó arcok vagytok mind, ivás sem probléma, szóval mindenképp szeretnék jelen lenni jövőre is
Egyébként pont ezekért az anekdotázásokért kellene jövőre ismét forum talit szervezni. Szándékosan írtam forum talit, mert ugye vannak itt olyan galád emberek akik hálátlanul megválnak hőn szertetett TL-ünktől.
Tej életet mentett :)
És utána mentünk ki mocival tejért meg, buktáért a lidl-be:D
Akkor voltak bajok nálam is...
Kemény reggel volt :)
Jézus!