Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah arra is emlékszem, mikor reggel a gyomormosást sörrel csináltad
Hát nem sokminden. Azóta se voltam olyan matt részeg :)
Legnagyobb volt
Zsolti és a papucs bőrruha kombó
Persze. na mivan nem rémlik?
Voltunk kint az éjszakában? :D
jah hogy rohadna meg
Ágnes, a kis papucstolvaj...
Ágnes meg nagyon hagyta volna magát csak hát....
Mentem vna én az éjszakába de nem tudom mért vmiért bementem a sátorba és ott maradtam
A duksi soundot én szolgáltattam Kár, hogy nem jöttetek ki az éjszakába, volt ott mindenféle történés. Ágnesssssnek meg bekellett vóna tóni a füle közé
Ahhoz előbb rá kellett volna törni az ajtót :D következő talin ünnepélyesen megformázzuk rólatok a hűség szobrát :)
Ezért érdemrend jár hűségből. Hát igen, mindig is álmodoztam egy jó csattógós dukiról. Még alvás közben is. (egyébként vállalható lett volna a kisasszony, nem?)
pffff
inkább az hogy tartottam magam így nem kötöttem ki a szobájában
Veled amúgy is jobb volt aludni meg ducati hangra ébredni
Nekem úgy rémlik a papucs az oka mindennek!
nem is emlékszek arra hogy ittunk volna
Jaja, nem is tudom hol bukott el a mutatvány, lehet elég lett volna csak fele annyit inni :P
Velencén is türtőztettem magam.....
Bár nektek lehetett vna lehetőség
Azt még meg lehetne fejelni piálással, meg mértéktelen sok dugással jó csajokkal a sátorban :) :P
persze érthető nem is azért írtam....
Bár én elviselnék egy olyan túrát is ahol vadsátrazásból motorozásból és fürdésből állna az egész
Nekem is van egy ismerősöm aki már csak a kaland kedvéért is szereti rábízni a szállást a véletlenre. Azt mondta addig nem volt gondja Én jobb szeretem előre látni a dolgokat.
sokan úgy csinálják hogy nem foglalnak hanem egy vonat vagy buszállomáson úgyis találnak hirdetőt és azoknál laknak mert elvileg úgy még olcsóbb is szokott lenni...
igen, még most is az van
Nekem is FG15 van, valóban elég jó kis bukósisak
Igen, ezt én is néztem. Egy próbát mindenképp megéri. De ha jól emlékszem Dávidnak ilyen volt-van. Megnézzük, aztán kooperálunk valamit.
Valaki horvát szállás ügyében? Segítség?