Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne fájdíccsad mán a szívem!
Lehet gyűjteni kellene még
Hát most nekem kb 1 misi a keret. Abból kell valami keveset futott, nem dohányzó, női tulajos, első gazdás gépet találnom
TL1000N amúgy elég faszán néz ki
Amikor én vettem azt se tudtam eszik-e vagy isszák a TLS-t, TLR rémlett picit, de forintra pontosan 430-am volt. Gondoltam égi jel ez Amíg másik az M1-esen voltak nyakig a hóban, én már indultam a motorért.
Naked kell? Tessék

Hát nem tudom, a GSX 1400, CB 1300 nekem is nagyon tetszik, de megőrülnék a menetszéltől. Nekem az idom nélküli korszak elmúlott.

Nagy sporttúrákat néztem sokáig, 1100XX, ZZR-1200, de keveset megyek igazán nagy távot, szóval felesleges lett volna akkora böszme nagy gép
Apa kezdődik!
Komolyan átvillant az agyamon már, mert annyira tanácstalan vagyok. Amikor ezt vettem nem volt kérdés, hogy mi kell
Most belekóstolnék egy nakedba szívesen. Egy B-Kinggel kiegyeznék:D De az most nem fér bele. Vagy valami kicsit túrásabb, mert tavaly is sokat mentünk ideoda, és jövőre is tervezek külföldi utakat, arra meg valami kényelmesebb masina kéne.
Sokáig én is igy voltam, aztán vettem egy tl-t. Vegyél tlr-t :)
Milyen kategóriában gondolkodol?
Sport-Túra,Túra,Sport,Naked?
Hornet 600 jó lesz úgy érzem. Szigorúan gyár dobokkal.
Amúgy télleg fingom sincs mit kéne. De még a csapásirány sincs meg.
Nem egyszerű ugye Sportosabb túragépet akarsz, vagy mit? Abszolút favorit a hornet 600
El vitték igen de teljes tanácstalanság övez, hogy mi legyen helyette...
Dávid elment a gép? Most nézem használton és már nincs fent...
Azt mondjuk elhiszem
Köszi!

Gondoltam arra is, de mivel sikerült eladnom a gyári cuccokat, így nagyjából árban ugyan ott vagyok. Kinézetre jobban tetszett ez a megoldás
Na frankó lett Janó a gép!

Mondjuk én a helyedben csak egy progresszív rugót cseréltem volna az elejében és egy 6 dugattyús féket nyomattam volna fel.
A hátulja meg elég pofás ;)
A db-killert, mi?
A bal oldali kidörrentőbe már be is is lehetne rakni rendesen
defajin kidörgők
Szeva! Gratulálok a motorhoz! A jelenség természetes, de megoldható. Kell egy normális benzinpumpa bele, ami kb 30ezer-be kerül.
Ezek többnyire hidegen 2.-3. indítózásra kelnek életre. Akksi jó benne?
Helló mindenkinek. 1 hete vettem meg a TL 1000s nagyon szép állapotban van. Most ,hogy beállt a hidegebb idő nemigazán akar indulni ,ez normális egy ilyen motornál? Használni nem akarom de a környezetemben kíváncsiak a jellegzetes hangra amit ez ad ki.