Amikor én vettem azt se tudtam eszik-e vagy isszák a TLS-t, TLR rémlett picit, de forintra pontosan 430-am volt. Gondoltam égi jel ez Amíg másik az M1-esen voltak nyakig a hóban, én már indultam a motorért.
Most belekóstolnék egy nakedba szívesen. Egy B-Kinggel kiegyeznék:D De az most nem fér bele. Vagy valami kicsit túrásabb, mert tavaly is sokat mentünk ideoda, és jövőre is tervezek külföldi utakat, arra meg valami kényelmesebb masina kéne.
Mondjuk én a helyedben csak egy progresszív rugót cseréltem volna az elejében és egy 6 dugattyús féket nyomattam volna fel.
A hátulja meg elég pofás ;)
Helló mindenkinek. 1 hete vettem meg a TL 1000s nagyon szép állapotban van. Most ,hogy beállt a hidegebb idő nemigazán akar indulni ,ez normális egy ilyen motornál? Használni nem akarom de a környezetemben kíváncsiak a jellegzetes hangra amit ez ad ki.
Hát nem tudom, a GSX 1400, CB 1300 nekem is nagyon tetszik, de megőrülnék a menetszéltől. Nekem az idom nélküli korszak elmúlott.
Nagy sporttúrákat néztem sokáig, 1100XX, ZZR-1200, de keveset megyek igazán nagy távot, szóval felesleges lett volna akkora böszme nagy gép
Sport-Túra,Túra,Sport,Naked?
Amúgy télleg fingom sincs mit kéne. De még a csapásirány sincs meg.
Gondoltam arra is, de mivel sikerült eladnom a gyári cuccokat, így nagyjából árban ugyan ott vagyok. Kinézetre jobban tetszett ez a megoldás
Mondjuk én a helyedben csak egy progresszív rugót cseréltem volna az elejében és egy 6 dugattyús féket nyomattam volna fel.
A hátulja meg elég pofás ;)