Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. megvan még a TL?
jah tényleg bocs azt hittem mikor beszéltetek akkor ezt lezsíroztátok....de akkor ezek szerint nem.
Megemlíthetted volna, hogy ne várjam a csomagot, mert még monyákoltok rajta. Nem mintha nem szarnám le, de úgy volt szerdán itt lesz.
Oszi!

Erről beszéltünk. Így kell:
akkor esetleg ricsibontó
Sajna nincs nékik :(
próbáld meg itt.

sugomotor.hu
Nincs valakinek véletlen TLR-hez való akksitakaró doboza? Vagy nem tudto bontót akit zaklathatok
az sv-be meg a kuplung kosár zörög. Megcsináltatod aztán kis idő múlva megint zörög.
Váz-segédváz összekötő csavarjához lehet bekötni. Plussz merevítés kell ami a gyári rotációs csillapító felfogatásától indul
Felül csináltál neki rögzítő fület?
Mai nap bekerült a lengés csillapító a helyére. Ducati rugója sajnos túl puha, a himba meg nem fért el sehogy. Szóval marad a TL rugó, Showa csillapítással. Azért még így is vastagon megérte.
Akkor jó, csak nehogy egyszer szétkattanjon aztán annyi :)
Az enyém is csattog, az előző honda SLR-em is csattant (bár az meg volt motorikusan tuningolva), haverom superdukja ugyan úgy. Be is van tőle szarva, engem mondjuk nem zavar.
Nem. SteveTLS úgy írta a TLZone-on, h van aki megcsináltatja, de nemsokára megint szól neki.
Sztem egy 100-asból kijön mindenestől...
Tud okozni bajt ez a dolog szerinted? Mit jelen a sok sok pénz nálad ?
A hibás alkatrész az önindító szabadonfutó.
Javítható sok sok pénzből...
Szevasztok Skacok!
Van valakinek ötlete arra hogy amikor leállítom a motort miért csattan egy óriásit? Mintha kalapáccsal ütném a blokkot. Indítózásnál is észlelhető a dolog, menet közben viszont semmi. Elég csúnya hang :)
Ok, Örülök neki :)
Voltam bizony.
Nem volt kevés(165 lett a végére), csak nem volt rendesen elosztva. Ágo meg szétcsapott közöttük...
Ég és föld lett!
Látom Oszi voltál ago-nél!

Kevés volt a paci?
Ha már kanyarban nem hintázik a hátulja akkor én már nagyon boldog leszek
Jani,
Megjött a rugóstag. Luká szerintem örülni fog neki.
Tényleg jól megvan csinálva!
Szelephézag állításkor nem emlékszem ilyen jelenségre, pedig basztattam ott a láncot. Nem igazán tudtam megmozdítani a lánckeréken.