Ó a bos dobjaim új ára még annál is sokkal súlyosabb. 30-volt használtan egy horpadással. Én véletlen raktam rá még egyet. :( Nade akkor sem mindegy mennyi az annyi. Majd egyszer kinyomatom azt a horpadást.
akkor én vagyok félreinformálva. Erdély csodaszép, és a min. két számjegyű utakkal semmi gond. Semmivel sem rosszabb mint itthon nálunk, ahol rójuk a kilométereket. Ausztria nekem egy következő év úti célja lesz. Jövőre horvát meg erdély. Egyenlőre ennyi elég lesz a pénztárcámnak. Talán még sirokra megyek, azé' csak be is kéne rugni valahol.
Nekem sajna Erdély a nagy távolság miatt nem játszik, pedij jo lenne elmenni :( én a wörterseehez szeretnék elmenni tavasszal. Az még vállalható főleg osztrák úton. Ha valaki még csatlakozni akar, az jó lenne :)
hát jó, rendben, köszönöm a segítségeteket.
ek. én is úgy terveztem, hogy ha megvalósul a kipufogó projekt, akkor elviszem és összehangoltatom az egészet. a prop-techet ajánlották.
csőcső
Fasza :) Goldwing, R1, TLR, én meg fingom sincs mivel megyek. Valami jó gépet kell vennem, hogy felzárkózzak a mezőnyhöz :) Bár a TL-ed láttán (hallatán) valószínűleg a sírógörcs fog kerülgetni de sebaj a pálya jó ötlet itthon, kint meg nem sok van, de nem is baj, úgy lesz az izgi
Most karácsonykor beszélek a zetelakai ismerősökkel a szállás ügyében. Az időpont szerintem januárra kiderül, de szerintem augusztus közepe, vagy eleje lesz.Azt mondták a hargitába tényleg nyáron kell menni, bele lehet szaladni nagyon csúnya időbe. jönne egy kollégám R1-el, meg az ő haverja goldwing-gal. szóval nem száguldozás lesz, csak ahol lehet. Azt beszéltük, mo-n autópályán megyünk, meg romániában is ahol lehet.
Úgy is jó de ha rendes munkát akarsz akkor csinálsz egy újat.Annyi plusz munkád van vele hogy legörgeted a lemezt és összehegeszted illetve csináltatsz kipuf véget.
Ha azt számolom hogy a 2 lemez az ingyen volt... perforált cső 2db 3000 gyapot 3000 (kerámia) 2db-ra
Akkor kb ennyiből fog kijönni + - 5000
Persze ebben benne lesznek a számítások is ami azért nem 5 perc meg hozzá akarom majd agonál iratni az ECU-t is.
De én nem vállalok mert sajnos időm nem engedi az enyém is készül már nyár óta...
sokallom kicsit.. ..vagyis nagyon..
lehet akkor mégiscsak használtat nézek..
és megmarad a gyári.. :D
ek. én is úgy terveztem, hogy ha megvalósul a kipufogó projekt, akkor elviszem és összehangoltatom az egészet. a prop-techet ajánlották.
csőcső
Inkább horváth tengerpart kempingekben vagy ausztria vagy csehország...
Ha azt számolom hogy a 2 lemez az ingyen volt... perforált cső 2db 3000 gyapot 3000 (kerámia) 2db-ra
Akkor kb ennyiből fog kijönni + - 5000
Persze ebben benne lesznek a számítások is ami azért nem 5 perc meg hozzá akarom majd agonál iratni az ECU-t is.
De én nem vállalok mert sajnos időm nem engedi az enyém is készül már nyár óta...