Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen! Nqgyon jo fejek vagytok! Egy hét mulva hétfőn próbálom ki! Igaz kb 8 éve motorozom de eddig vagy kétszer ültem a hátsó ülésen! De mindenképpen vitetem magam! Biztos furcsa lesz egy sor négyes után de már nagyon régóta szemezgetek vele! És mégegyszer is köszi a segìtséget! Ha valami kérdésem lesz még hozzátok fordulok ha nem probléma! További szép napot!
Ja, meg kikötés volt, hogy fekete legyen :):)
Kicsit borús volt, de azért két gumit eltoltam így is :D gyors összeadtam, 690-nél van a mérleg a gixer futóművel,meg a sok cicomázással együtt. Monjuk ha csak a szükséges dolgokat nézem 550-ből Megállt volna. Ez még belefér :D:D
nekem is annyi volt akkor:D utána kénytelen voltam gyűjteni még mellé... de felhőtlen egy szezonom volt vele:)
Blokkhoz nem nyúltak, ugyhogy nagy bajok nincsenek, de azért elég bénán rakták össze burulás után. Tavaszra jobb lesz, mint újkorában. Nekem akkor Ennyi pénzem volt, és nem volt türelmem várni :D:D
nem sokon múlt, hogy nem az enyém lett..:) de amit én vettem az hálisten egybe volt, gondos volt az előző tulaj
Remélem olvassa, meg k. Annyát annak aki sziloplaszttal ragaszt össze egy vizhűtőt. Nem csak az ára, debiztos tuti lett volna ha menet közben passzabik el.
ez egy kicsit szólt a Te mocid előző tulajának is
A tipushibák relatív olcsón orvosolhatóak, ha esetleg még nem javították volna ki. Ami csöcs lehet, hogy a legtöbbet már összetörték, és magyar ember pénz szűkében, vagy mert egy agyatlan fasz, hihetetlen kókányolásra képes. Amugy rengeteg alkatrészt kapni hozzá olcsón, pont mert a legtöbbet rommá törték, a jellegzetes menettulajdonsága, és kiszámithatatlansága miatt.
Ahogy előttem írták érdemes a forumot egészen régről visszaolvasni, sok okosságot leírtak már előttünk. Viszont, amennyire én leszűrtem a korábbi írásokból, valamivel kiforrottabb volt mint az S modell, de azért itt is voltak típushibák. Az R-esnél a váztörés nem olyan gyakori, a központi rugóstag másképp van rendezve mint az S-nél, itt sem túl gyakori a hiba. (viszont itt sem olyan jó, vagy csak erősen meg kell szokni). Azt mondják sokan, hogy a dekompresszor tud adni furcsa hangokat, nekem még nem jött elő, de sokan írták ezt. A hidegindítás valóban problémás lehet, sokunknál okoz vagy okozott ez gondot, de ha nem az injektorral vagy az ecu-val van a hiba, hanem a pumpával, akkor az nem nagy pénzből javítható. Jó minőségű aksit kívánja, az kell bele. Egyébként semmi extra, a szokásos dolgokon kívül. Bár ahogy néztem mostanság nem vagy túl szerencsés. elég gyér most a kínálat. Ha a hasznaltauto-n megnézed az R-eseket, én a sárgát mindenképp számításba venném. Ja, és olyat ilyen korban nehéz lesz találni, ami nem volt lapon, érdemes nagyon átnézni. Próbakör szerintem erősen ajánlott, meg ha tökös vagy, akkor mondd a tulajnak, hogy vigyen egy kört. Hátul sok mindent másképp lát és hall az ember. Akkor nem a varázslattal vagy elfoglalva. e vannak itt okosabbak, hátha Ők is adnak tanácsot. Egyébként ha van konkrét kérdésed és tudunk rá válaszolni, tedd fel nyugodtan. Üdv
Ja most látom, hogy R-t akarsz.
Gyere nézd meg az enyémet, és utána nem akarsz másikat! Egyébként nem hirdetem, de egy jó ajánlaton elgondolkodnék!
Köszi a korrekt választ!
ha visszaolvasol, vagy beírod a keresőbe a kulcsszavakat, elég sok mindent találsz ez ügyben. Egyébként az általános dolgokon kívül, pl hogy mennyire indul nehezen (nem egetverő probléma, de kapásból egy kis plusz költséggel járhat, ha az ac a ludas) akkor fejcsőnél ne legyen repedés, mert szeret egykeréken menni:) szépen lerakni viszont kevesen tudják az orrát.. hátsó rugóstag felfogatásánál a fülnél repedést kell nézni, típushiba, nem problem ha volt már javítva... megvétel után érdemes megnézni a szelepcsészéket nem-e repedtek (vásárlásnál nemlátod sajnos) elég hangos blokk, nem egy hornet ( ), attól nem kell megiiedni. meg érdemes egy olyan embert magaddal vinni akinek van/volt TL-je. de biztos van még itt akinek eszébe jut valami
Sziasztok! TLR vásárlás előtt állok és jo lenne pár tanács hogy mire is figyeljek oda! Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.: Dávid
1-2 hónappal előtte egy galéria jó ötlet. Többen nézik szerintem , mint a forumot :D
Oksa. Az jó ötlet, ami bratyódnak van az így első ránézésre elég jónak tűnt. Vmi olyasmi kéne nekem is. És akkor ezt az egész ügyletet le lehetne bonyolítani úgy, hogy egyszerre adjuk le a rendelést.

Más! Ha fix az időpont a talit illetően, akkor közzé kéne tenni valamilyen formában, mondjuk galériában vagy nemtom. Csak jó lenne ha többen is eljönnének.
Lemegy a vizsgaidőszak akkor majd feldobok pár elképzelést és akkor mindenki eldöntheti hogy milyet akar...
Meg lehet még motorozok alra felé aztán még posta költséged se lesz ha talizunk valahol félúton
Elvileg havernak is kell, csak tl felirat nlkül. Akkor oszlik a posta költséga nekem.
Oks köszi!
Én itt néztem most (de persze sok ilyen cég van):http://www.letmicro.com/catego...
De megkérdem tesómék hol csináltatták a BMW-t.
A pólóban benne vagyok, de úgy rémlik hogy nekem ilyenem már van. Egyébként a twin képet el tudom küldeni Kristóf, én azt annó letöltöttem. Meg ha már csináltatunk ilyet, akkor nekem nem póló kellene, hanem hosszú ujjú, enyhén garbós változat, vékony anyagból aláöltöző felsőjének. Bőrruci alá nagyon hasznos lenne nekem az ilyen. De ha van konkrétum póló ügyileg szóljatok. Én neten csináltattam, de elég borsos volt, 6400 Ft volt, ugye nekem kép+szöveg+a póló+posta volt.
Ok.majd akkor keresgetek képeket aztán majd póló tervezőben valamikor össze rakok egyet
az úgy már lehet bután nézne ki. Akkor maradjon így, de pl azt az S-t nem kéne levenni , csak azoknak akikek R-jük van :D:D:D
Hát ahol a két csaj van az lenne a hátulja és lehetne úgy akkor hogy a TL hátsó mehetne a két nő és felirat közé
Ha csináltatsz nekem kell. Hátuljára nem rakunk plusszba egy tl hátsót? Te nézeted felirattal? :D:D