Hát még az s-re se sokan mondták hogy ronda. Csajok is szeretik :) én enduro szerű motor után váltottam. Első 1-2 hónap borzalmas volt amíg meg nem szoktam. Volt láb-kéz zsibbadás, meg görcsölés :)
Szépek a TLS-ek is, de persze kinek mi jön be :) Lukáé is szép és perverz fehér . Az SV hasidomja sokat dob a látszaton a TLS-eknél, nézd meg az én galériámat is :)
Köszönöm, nekem az S verzió nem játszik, mert nem tetszik. De az R valami álomszép, és pont ez tetszik ,hogy még a régivágású testes gépek közül való és V2, köszönöm!
Én TLS-en 194 centimmel, 110 kilómmal simán elférek. Szerintem nem lesz gond Neked a TLR-en. Szép megtermett jószágok ezek, derék embereknek . De próbálj ki egyet, először kicsit guggolós lesz az üléspozíció az endurozás után, de simán megszokható.
Sziasztok, esetlegesen elgondolkodtam ,hogy jövőre az endurokról át kéne nyergelni másik kategóriára, és a TLR már régi nagy vágy.
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a 192 cm magasságommal ,és 90-100 kilómmal elférek az R verzión normálisan? Csak egy példa, nyilván megszokás után jobb lenne a helyzet de egy 650 es SV-n egy kis kariak után már fáj a lábam a csuklóm... Tudom a tlr superbike, nem túraenduro, de mégis
passz!De sztem már fel mert hétvégén hívott hogy mennyire csvarja meg a rugót.Mondtam neki eléggé mert sokat mek 2-el.
Szóval sztem már rakja összefele így a tiedet is elpostázhatta ha volt rá ideje.
Nézd meg az enyém és arra mond hogy nem tetszik
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a 192 cm magasságommal ,és 90-100 kilómmal elférek az R verzión normálisan? Csak egy példa, nyilván megszokás után jobb lenne a helyzet de egy 650 es SV-n egy kis kariak után már fáj a lábam a csuklóm... Tudom a tlr superbike, nem túraenduro, de mégis
Érzetre egész más ezzel a lengéscsillapítóval, kár hogy nem tudom kipróbálni. K...va tél
Rég beszéltem Oszival.
A csillapítás úgy tudom maradt...
Szóval sztem már rakja összefele így a tiedet is elpostázhatta ha volt rá ideje.