Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyha nem tűnik el, van még tippem...
Akkor jól van.

remélem a menet közbeni kopogás is eltűnik így az elejéből.

de majd kiderül.

Remélem a legjobbakat.
Szelephézag miatt is lehet a rossz indulás. Majd most kiderül.

Semmi különös. Nincs szétkopva nagyon. Viszont sztem most jobban dolgozik. Bár nem próbáltam, csak álló helyzetben.
A hátulja, meg komoly lett. Sztem nem lesz hintaló effekt...
Voltam én is az MT01 teszten a Yamaháéknál.
Akkoriba a Hondám volt, de mondtam a teszt után, h azt nem adnám oda az MT-ért...
Nagy, nehéz, 5 perc alatt tudták beindítani, lóerő és pörgősség, az sehol semmi. Nyugdíjasoknak teljesen jó... A hangja majdnem olyan jó mint egy TLR-nek Yoshi rendszerrel...
na de jó látni a kis drágát.

Remélem nem lesz gond a blokkal és pöccre fog indulni...

Ha igen akkor mehet bele az Öhlins

Elejében találtál vmit?
Alakul az rendesen. Eleje ès a hàtulja kèsz.
Most jön a blokk.
Még várat magára talán januárban kész lesz....
el is felejtettem megkérdezni tegnap. Mi újság a masinával? Nálad van már? Mit sikerült vele intézni? Meg van a hiba?
Lehetne vele vandálkodni.
Régen nagyon bele voltam szerelmesedve főleg emiatt a kép miatt.
De lehet még egyszer lesz egy ilyenem de minimum stage 2.-es.

Ebben a tesztben is azt írják hogy stage 2-3-al igazán finom.
http://www.tesztmotor.hu/tesztek/yamaha_mt-01_%60sztedzs%60_oss
zehasonlito
Jo dolog a nyomatékból motorozás, de néha azért lehessen megpörgetni a gépet :D
Én a későbbi mt-ket már meg sem nézem. A 01-es úgy volt jó ahogy, csak egy combosabb valamit kellett volna kihozni belőle. Asszem stage2 már 110 lovas, 180 nm-es. Na az már talán. Meg nem tiltson le 5500-nál. Egyébként bitang, ha csúnyán bánsz vele, a 150 nm tud meglepetést okozni. fekete csíkok elég gyakran maradnak utána.
Akkora főtengellyel nem is csoda hogy lusta. Kár pedig egy Sportos gépet csinálhatták volna belőe. Az mt 09-et viszont nagyon magasztalják a tesztekben. Csakhát az a 3 henger :) felszteroidozott barkasmotor :)
Igen mentem. Igaz nem sokat, kb 30 km-t. Amit el tudok róla mondani. Fék futómű világbajnok. Külső világbajnok. Ami viszont nekem nem jött be, hogy túlságosan nyugodt. kb 5000-es a max használható fordulat. Igaz ekkorra MÁR 150 nm-et ad le, de valahogy nekem ez nem jött át. Túlságosan lusta és nyugodt. Mint egy igazi chopper. Volt ennek stage 1-2 meg 3-as kivitele is. Haver gondolkodott rajta, hogy a 2-est megveszi, de nagyon drága. Viszont ami ultra brutál, az a hang. Angliából rendelve, manufaktúrás dobokkal, valami mennydörgés. Ha egy kicsit pörgősebb meg dinamikusabb lenne, szerintem vennék ilyet. Mondjuk neki pont ez tettszik benne, olyan mint egy régi szívó dízel. Meg csak annyit mondok 24 kg-os főtengely.
állítólag vibrátor...
Milyen motor az mt? Mentél már vele?
Nálunk csupa v motor lesz. Egy mt01 meg egy viffer.
Unoka tesóm is lehet jönne shadow 1100 meg spanom egy 750-s gixi-vel
Jah, lehet én is megkérdem havert jönne-e majd. Mégis jobb ha nem egyedül nyomom le a 300km-et. Nem TlL de még egy V2-es elfér gondolom :D
Részemről 3-4 napra terveznék, de majd alakul. Szervezzétek, én meg megyek, többi meg kialakul
lesz, én már várom
Nah, ez haladás. Remélem ez összejön és minél többen ott leszünk. Én magam részérő most azt mondom h ott leszek, valószínű viszek magammal két havert is, de ez még kérdőjel. Ha másként alakul, azt úgyis közlöm itt. Már csak azt kell majd kitalálni, hogy egész hétre, vagy csak két napra menjünk.
Gondolom valami olyasmi
Akkor ez sátras buli lesz nem? Szállást nem keresünk?