Na akkor az időpont és a helyszín adott.
Már csak azt kellene tudni hogy akkor ki jön?
Mi négyen az okés de vannak itt még páran...
Én benne lennék egy közös TL pólóban is valami ilyesmi képpel a hátán (a két csaj) az elején a felirattal (az S éevenném és csak simán 1000)...
szegény csajszi, ha tudná milyen és mekkora gúnyt űztök belőle. Ez hallatlan! Szerintem ágnes ott lesz, csak elő kell kaparni azt a fecnit ahol a tel szám van.
Busz nálam sem kizárt :D ha meg nem kanbuli, majd félúton felveszem Krisztát, aki amúgy Ágnes :D:D bár bízok benne lesznek bevállalós túrista lányok :D:D
Én is erre szavazok, bár megkérdem asszonykám, de kétlem, hogy jönne. Tehát ha az is lesz, szerintem én is egyedül megyek. És akkor ezt vehetem fixnek? Aug 9? Akkor kéne egy közvélemény kutatást csinálni egy árral meg helyszínnel egybekötött reklám keretébe, a létszám vonatkozásában.
Ha augusztus, és kivonjuk a hétvégéket ami Jóskának, meg nekem nem jó, akkor csak. Auguszt. 9, 16, 29 hétvégéi maradnak. Időjárás miatt jobb lenne minél korábban. Szerintem.
Én is augusztust díjazom inkább.
Egy sima hétvége sztem is elegendő mint tavaly.
Igen és csinálhatnánk úgy hogy pénteken este ivászat.Szombat pl pihi és vas. gurulás
Már csak azt kellene tudni hogy akkor ki jön?
Mi négyen az okés de vannak itt még páran...
Én benne lennék egy közös TL pólóban is valami ilyesmi képpel a hátán (a két csaj) az elején a felirattal (az S éevenném és csak simán 1000)...