Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor az időpont és a helyszín adott.
Már csak azt kellene tudni hogy akkor ki jön?
Mi négyen az okés de vannak itt még páran...
Én benne lennék egy közös TL pólóban is valami ilyesmi képpel a hátán (a két csaj) az elején a felirattal (az S éevenném és csak simán 1000)...
jóvan én gyöngyösi paraszt vagyok, nálam ez megszokott:D
szegény csajszi, ha tudná milyen és mekkora gúnyt űztök belőle. Ez hallatlan! Szerintem ágnes ott lesz, csak elő kell kaparni azt a fecnit ahol a tel szám van.
muhahaha...
Te beteg :D:D:D
jóóó rücskös:D
Krosszgumi kell oda :D:D:D
ágnessshez lehet felkell húzni vagy 5-öt, hogy ne harangozzunk benne:D bár ez másra is utalhat természetesen...
Hozzál és akkor hagyok pár darabot nektek is
Aham, meg még egy zsák gumit is adok hozzá :D:D
Jujj!Ez kész randivonal
Hozzad akkor lehet nem viszem az asszonyt
Jah, az :D:D:D
Ágnessss szívem tsütske..
amit adtam linket ott mindent láttok ár, szállás stb
9 tökletes lenne
Busz nálam sem kizárt :D ha meg nem kanbuli, majd félúton felveszem Krisztát, aki amúgy Ágnes :D:D bár bízok benne lesznek bevállalós túrista lányok :D:D
Én is erre szavazok, bár megkérdem asszonykám, de kétlem, hogy jönne. Tehát ha az is lesz, szerintem én is egyedül megyek. És akkor ezt vehetem fixnek? Aug 9? Akkor kéne egy közvélemény kutatást csinálni egy árral meg helyszínnel egybekötött reklám keretébe, a létszám vonatkozásában.
mivel úgy is busszal megyünk ugyebár
nekem jók az eddigi időpontok, s ha nem kanbuli, lehet hogy nekem is jönne a kedvesem:)
Szerintem lesz ott nő, de nekem mindegy hozzátok-e az Asszonyt. Akár lesz Nőm, akár nem, nagy valószínűséggel egyedül megyek :D:D
Akkor sztem legyen a 9.
Még egy kérdés:
Csajos vagy kan buli legyen?Értem ez alatt a barátnőket...
Ha augusztus, és kivonjuk a hétvégéket ami Jóskának, meg nekem nem jó, akkor csak. Auguszt. 9, 16, 29 hétvégéi maradnak. Időjárás miatt jobb lenne minél korábban. Szerintem.
Én is augusztust díjazom inkább.
Egy sima hétvége sztem is elegendő mint tavaly.
Igen és csinálhatnánk úgy hogy pénteken este ivászat.Szombat pl pihi és vas. gurulás
Első nap kellene gurulni, a tavalyi eseményekből kiindulva :D