Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még nem teljesen konkrét az útvonal, meg nem is én vagyok a navigátor, de ha írsz egy tel számot, összefuthatunk valahol, rádcsörgök. Eddig az van, hogy szlovák határ, ott állítólag van valami szép útszakasz, aztán vissza, Szobnál kompozunk egyet, Esztergomba meg kajálunk. Barátnőkkel megyünk haverommal, és ő ismeri az útvonalat. Mi a Váci úton az Andretti fagyizónál találkozunk 11-kor. Ha gondolod csatlakozz ott.
Helló! esetleg tudnánk találkozni valahol 23.-án ? a dunakanyar mit jelent?
Szia Oszi! Írtam mail-t. Mikor lesz sacc/kb esedékes?
cégbe legyártatok mindent. Fékcső parás, meg, hogy elbírjon a rugó
Elég olcsó lesz ha csak tényleg ennyibe kerül a hozzá való.
Na ma megjöttek az új telók. Beépítése felér majd egy önleszopással. Csak ennyi minden kell hozzá

http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...
Király! Köszi
Persze, csinálok délután...
Igen kimotoroztam magam ha meg rámtör akkor ott van fater 1800 intrudere
Csak már úgy megnézném már azt se tudom hogy hogy néz ki

Nekem mintha olyat mondtál volna, hogy kimotoroztad magad az idei évre! Csak nem hiányzik? Nekem most 23-án dunakanyar lesz a progi. Igen jó időt jósolnak. Vagy most ezt ne részletezzem?
Oszi!

Majd dobnál fel képeket a jószágról?

Olyan rég láttam már
így kopottan hallat valami hangot akár menet közben is?
szimering nem érdekes, amúgy is szétszedem, akkor cserélem. A krómszár ép-e, nincs kikopva a csúszógyűrűk helyén, enyémen a 75000 km után már van némi kopás. Ha meg tudunk egyezni, érdekel a cucc a közeli jövőben. Küldj imélt az istvanpaizs@tvn.hu címre, hogy egyeztessünk.
Jólvan
Nincsmit. 1 sör...
Bassza meg tényleg, hülyeség van abba a táblázatba. Küld olyat ami be tudok szerelni. Jó, hogy szóltál :D
Csóka szerint az összes egyforma. Volt nála a K3/4 kivételével mindegyik. Ha lehet hinni a régebben belinkelt táblázatodnak, és remélem lehet :D Akkor A telószár átmérője, rugóállandó talán jó. Ha nem eladom. Amúgy a TLS rugója elég határeset nálam. Tökre felkeményítve éppen 8-10mm tartalék marad (kábelkötegelő teszt)
A big piston-ost?
Sztem nem ugyan az. De ne legyen igazam.
Változtak a felnik K5-től...
Sztem már nézelődj is progresszív rugó után, mert a TL eleje 2szer nehezebb mint a GSXR...
Hirtelen a bőség zavarába jerültem, de végül a k9/10 telokat vettem meg. Állítólag az első tengely befogása ugyan az. Ez lett volna a kérdés. Talán nem futok csöcsre
Jólvan.
Jah mondta asszony... Az éjjeles meló átka...
Hívtalak, pont aludtál, de már megoldódott
Erre én is gondoltam de kizártam....Mondjuk csak most kattog mióta eltört a csavar feje hátul.

Majd menet közben nézd meg mert álló helyben nem csinálja a hangot elől.
Nem, a kattogás hátulról jön.
Pár napja ráztuk mint állat...
nem veszem meg.....
Akkor mi lehet fejidom tartó konzol?