Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek egy TLS hűtője olcsón?

vagy mennyire javithatoak? Eddig birta a sziloplaszt. Kedvem lenne az előző tulaj mindkét kezét eltörni....
Köszi,ha nem találok akkor felkereslek és viszem a csokit :)
Ha nem találsz akkor nekem van egy törött, de még javítható. Egy csokiért megszámítom
Ja és R-es szériára kellene!köszi
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni,honnan tudnék szerezni a fejidom alján lévő takaró műanyagot azt hiszem 5 patent fogja!Nagyon fontos lenne!Köszönöm előre is a válaszokat
Köszi,esetleg ha valakinek lenne egy elfekvőben erdekelne!
Szia,
Nem jó rá az TLS-é...
Köszi akkor még jó hogy nem rendeltem meg , egybként a fényezés az kagylóhéj fehér ha a nap rásüt akkor kék nekem is bejön!
45-50 körül volt USA-ból. Nem tudom megvan-e még. Letettem róla :D Ott még az újat is olcsón mérek.
ha jól tudom nem
Szép így fehérben az R is
Szia,
mennyire olcsón tudnál dobokat?

Köszi előre is!
Üdv
D
Sziasztok, tudnátok segíteni, az 1000s ülèspùpja jó az 1000r-re!?
Sziasztok! Nincs véletlen valakinek egy eladó első lámpateste? Az sem baj, ha az eleje sérült, az a lényeg, hogy a hátulja ép legyen.
Szevasz. Elküldenéd nekem ha megkérlek a gumis srác tf számát sms-ben ? A bátyámnak kéne gumi.... Köszi szépen.Üdv:Laci TF:30 825 8222
Küldtem E-mailt!
8-15 még nem is vészes, de bontóban tényleg 30 :D Igen, arra gondolok, hogy csináltass olyan talpakat.
Arra gondolsz, hogy lakatossal csináltatni ilyen talpakat?
A vaterán egy sv1000-ét eladtak 8000-ért, arról lecsúsztam, későn vettem észre, az nagyon olcsó volt. Most talán lenne egy 15ért, talán.
Nem egyszerű ez, pedig azt hittem, hogy könnyen megoldható dolog
Olcsóbban jársz, ha sima lakatossal megcsináltatod a csövezést. Bontóban kérdeztem 30 körül adják a leömlőket. Max ha találnék e-bay-en yoshi vagy hasonló leömlőt akkor eladnám, de nem létszükség.
2db sv1000 dob beépítéséhez kellene egy xj600 átépítéshez.
Milyen árban? Látni kell és utána lehet árról beszélni azt hiszem.
Üdv
Köszi!
Légyszi írd meg, hogy mennyit kérnél érte.
Írhatsz a janos.viszkok@gmail.com címre is.

Üdv
Nekem van!
TL-en a talp az nem levehető. Miért kell, levágták a tiédről ?

Milyen árban gondolkodsz egy leömlőért?
Sziasztok!

Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy TL1000 vagy SV1000 leömlő?
Ha csak a 4csavaros csatlakozótalp van meg csővel akkor az is érdekelne.
Ikrek,majd az elejére lesznek festve :):)
Eloxálni csak alut lehet...