Elindulva az utcában hideg gumival majd elvágódtam úgy kiugrott a hátulja 2-ben. Alig tudtam megfogni. Melegen viszont nagyon jól fogodt a hegyen. Talán egyszer sodródott enyhén. slick gumi már csak ilyen. Amúgy elégedett vagyok a k108-al. Csak hát nagyon hamar fogy Hátul.
Én apósommal, meg a családdal mentem egy karikát. Elmentünk Bfüredre, de ott is olyan volt mintha motorostalálkozó lett volna. 20-30-as konvojok jöttek, nyáron nem találkoztam ennyi motorossal. Nekem annyira nem is az élvezkedésről szólt, após vt750 shadow-al, kicsit lassú volt a tempó, de mint írtam a táj meg az egész összhatása kárpótolt. Annyira én már nem mertem döntögetni, a 2006-os Dunlop annyira nem ragad ilyenkor.
Többször mentem rövidet itt a megyében. Mindenféle kacskaringós úton. Idő nekem is nagyon tetszett. Felvettem egy pulcsit a bőr alá, és tökéletes volt Motor is szépen üzemelt. Levezetés képen mentem két kör Rohonc-Lékát. Tömve volt motorosokkal.
Valaki esetleg a forumról, mai napon délután Balatonalmádi térségében egy Gixxer társaságában?
Egy laza kerülés Bfüred, meg Bszepezdre. Ku..a jó volt az idő, gyönyörű a balcsi ilyenkor, imádom az őszt. Egész nap vigyorgó pofával nyomtam, nem győztem betelni a tájjal. Már most rossz rágondolni, hogy mindjárt vége a szezonnak.
Régen ha jól emlékszem a prismacolor festék volt 1200°-ig hőálló. Ma már az is csak 600-as. Azzal fújtam a kipuff leömlőket. Érdekes, mert nem is elől, hanem hátrébb a dob előtt égett le róla :D
Mire is irtad, hogy jó kérdés? Gáz és kuplungbowdent le kell cserélnem. Végre sikerült megfejteni az alapjárat ingadozást. Akad az a geci bowden, hol visszaenged, hol nem
Nyilván ez még vmikor délelőtt lehetett téma, azok a percek még megvannak. De az tuti, hogy nem este volt téma, vagy ha volt is, arra én erősen kétlem, hogy emlékeznék.
Luká! mi újság a gumikkal, lesz belőlük vmi?
Egy laza kerülés Bfüred, meg Bszepezdre. Ku..a jó volt az idő, gyönyörű a balcsi ilyenkor, imádom az őszt. Egész nap vigyorgó pofával nyomtam, nem győztem betelni a tájjal. Már most rossz rágondolni, hogy mindjárt vége a szezonnak.
Janó, ti merre voltatok?
Mire is irtad, hogy jó kérdés? Gáz és kuplungbowdent le kell cserélnem. Végre sikerült megfejteni az alapjárat ingadozást. Akad az a geci bowden, hol visszaenged, hol nem
Aztán valami 1200 fokig hőálló festék lett jó rá...
Jó kérdés volt. Mire kell?
a másik, nem tudjátok hol lehet venni/csináltatni bowdeneket jó árban?
Az SV650nek is ugyan ez a deknije?
http://www.tlzone.net/forums/s...
Jól emléxel.
1,5-ösből, meg kva nehéz lenne. Lehúzná a telóidat...