Ellenben, olyan kérdésem van felétek, hogy nem tudtok-e itt Bp, vagy Bács megyébe, vagy akárhol olyan szakit, (vagy esetleg innen egy ügyes valaki) aki vállalná egy ehhez hasonló táska konzol készítését.
Nem kell, hogy ennyire profi legyen a lényeg, hogy könnyen leszerelhető legyen. Nem akarom, hogy mindig fent legyen a konzol, azt meg végképp nem akarom, hogy szét kelljen bontani a fél motort hogy le-meg feltegyem. Én nem vagyok műszaki zseni, nincs fantáziám ilyet megtervezni, kivitelezni, ezért bíznám olyanra, aki szereti az ilyen melót. Egy motorépítő céget már megkérdeztem, de nem igazán akarják vállalni. Sima acélból szeretném csináltatni, úgyis matt fekete lesz. A gyorscsati részét meg fogalmam sincs, hogyan lehetne megoldani, de a linkben szereplő cucc elég komoly. Legalábbis nekem tettszik.
Megcsúszik az R-esé is, ne aggódj. Főleg ha nadrágolod neki, és jó rávágod a kuplungot. Beszitál úgy a feneke csak úgy csörög. Eleinte ijesztő volt, lassan kezdem megszokni. De aki mögöttem jön az mindig megjegyzi.
Kanyarvételét elég jól megszoktam. Ami botrányos az a fékem, meg nagyon hiányzik az antihopping kuplung. Nem tudom az R-ben milyen van, de az jó lenne nagyon.
Hát egy biztos, a TL nem tartozik a könnyen kezelhető masinák közé. Legalábbis véleményem szerint, bár olyan nagyon sok összehasonlítási alapom nincs. De én így szeretem.
Írj mailt!
chuwakka19@gmail.com
Nem igazán járok Pestre, Győrbe megyek nemsokára a tervek szerint.
Szimmeringek jók benne, nem ereszt, problémát nem tapasztaltam vele kapcsolatban. Gixer K4 első futómű lesz az enyémbe belerakva.
http://www.webbikeworld.com/mo...
Nem kell, hogy ennyire profi legyen a lényeg, hogy könnyen leszerelhető legyen. Nem akarom, hogy mindig fent legyen a konzol, azt meg végképp nem akarom, hogy szét kelljen bontani a fél motort hogy le-meg feltegyem. Én nem vagyok műszaki zseni, nincs fantáziám ilyet megtervezni, kivitelezni, ezért bíznám olyanra, aki szereti az ilyen melót. Egy motorépítő céget már megkérdeztem, de nem igazán akarják vállalni. Sima acélból szeretném csináltatni, úgyis matt fekete lesz. A gyorscsati részét meg fogalmam sincs, hogyan lehetne megoldani, de a linkben szereplő cucc elég komoly. Legalábbis nekem tettszik.
Sztem velem nem lett volna ilyen bajod...
Ha használtat akarsz akkor vagy őt keresd vagy brain-t vagy gab200gab200-at a motorgumi fórumon.
Amúgy azért kellett várni a sor4esekre, mert 600-asok voltak?