Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog karácsonyt minden TL-esnek, és persze a nem TL-eseknek is :)
Boldog Karit!
Boldog Karácsonyt a V2 motoros Társaknak!
Gondoltam :D Így szoktak kinézni a vágottszlikkek is amiket használok.
Nem új. Pályán mentek vele pár kört.
Ezek újak? Kicsit olyan fodros a széle, vagy csak rosszul látom?
most ez lesz fenn aztán majd meglátjuk
TL-re szerintem inkább sportgumit kell rakni.
Havernak ilyen contija van. Ő elégedett vele, de vannak akik átkozzák.
Metzeler Z-k voltak fenn és most Continental race attack lesz :)
Megvannak a gumik! Kész megváltás lesz az előző túragumihoz képest.
Szívesen, jobb a Tl-re a púposabb gumi. Sokan használnak 190/55-öt. Én inkább a 195/65-öt tetetem fel
Köszi, akkor meg is veszem! :)
Elfr, és még annál nagyobb is ;)
Helló! Mint fantom tag kérdeznék valamit :) 190/55-ös gumi felmegy a TL-re? A gyári méret 190/50 most 180-as van rajta és igy is közel van a lánc kb 1 cm-re Köszi
A tied belsejében kisebb átmérővel dolgoztak illetve a perforációban domborulatok vannak.
Illetve túl hosszú a dob is így az elnyeli ezeket a lángokat.
Elférek amúgy nekem is volt ilyen parám, hogy kicsi lesz, de mikor kipróbáltam rájöttem, hogy normális méretekkel rendelkezik hálisten Az üléspozíció tök más ugye, a TL-t nem nagyon bírta a derekam, meg a csuklóm. Hozzászoktam idővel, de sokszor fájt a csuklóm. Most hogy vége a szezonnak már nemfáj, A Horneten talán nem lesz annyira terhelve
Az enyém miért nem durrog :(
Azt mondjk minden méter kinszenveds vele, mert annyira kiélezett.
Egyébként én is várok ám képeket. egy cimbim a nyáron 600-ast vett. Nagyon jó kis motorozható tanuló gép. Gondolom a 900-as vadabb. Elférsz rajta?
Köszike, szerintem vigyázott rá az előző tulaj. Kár hogy én azokat a lángokat nem látom, csak hallom. Asszony kérdezte is múltkori túra alkalmával, hogy miért durrog, ugye nem fog megállni alattunk? Mondtam nem, csak néha fingik egyet-kettőt, a sok kaja.
Hát én azért néha ellenék rajta. De a TL is megteszi.
Ez csak dicséret tényleg szépen járt a géped. Meg a kék színű kipu-lángok a naplementében
De tényleg csak a vitrinbe kellene :D Eléggé kis pöcsköszörű, tuti nem érezném jól magam rajta.
Szerintem ez a széria a világ legszebb sportmotorja. Annyira időtálló forma.Ha gazdag leszek, tuti lesz egy ilyen a vitrinben.Álom.ÉS a csörgés meg a velejárója. a gp-ben is csörög még a japán is.
Látom ez nagyon megmaradt bennetek. Még a végén meg fogok sértődni! Nekem még nem zörög semmi, egy kis szelep hangot hallok, de majd tavasszal megnézetem.