Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, majd meglátjuk.
Lehet az is. Azt hagyjuk a végére...
attól nem indulhat hidegen?
Meg a gyujtástól megtorpanhat mindig ugyan abban a tartományban?
Mert mondom ha szépen folyamatosan húzom rá a gázt akkor nincs para?
Nem lehet h elprogramozták és allulra kellene neki több anyag?
Most gyújtásvizsgálat lesz...
Akkor most mi van?
Köszi! Akkor tök normális a Lukáé...
Mai napon Kápolnásnyék közelében kb. 14 órakor intettem egy fekete S-esenek. Forumról valaki? Még lassítottam is, hogy utánamegyek, de láttam a tükrösben, hogy nem lassít.

Jelentem az időjárás hibátlan volt ma egy laza 200 km-es kanyarhoz! És változatlanul azt mondnom, bőrruciba most a jó gurulni.
50ml mindkét méréskor.
egy ilyen nyerskulcsot honnan lehet beszerezni? mennyibe fáj? jó lenne nekem pótkulcsnak. előre is kösz az infót!
Abból csak a lerészegedés lenne Holnap délelőttömet ennek fogom szentelni.
Akkor a garázsba egy jó kis forralt bor mellett megmérhetnéd...
Hát igen, mesze van. Inkább ausztria fele szoktunk motorozni. Nekem a mai motorozásból semmi nem lett. Az idő elba...dott, én meg olyan náthás lettem, hogy alig látok. Talán hét közepe fele megjön az az ígért 20°
most nézem hogy Kőszeg :( sajna elég messze van.
merre csapatsz? tudunk esetleg talalkozni valahol? :)
Lassan neki is állok tisztogatni a motort a délutáni csapatáshoz. Már elvonási tüneteim vannak
Hát sajna meló van, de hátha még idén. A koponyeg meg az idokep még jósol jó időt. Meg ilyenkor nem izzadja szét magát az ember a bőrbe.
Nekem sajna eléggé kiesik, de bízok a jó időben. Talán van még a gumin annyi minta :D
Holnapra jó időt mondanak, nincs kedve valakinek Dobogókőn találkozni? jó lenne valakit megismerni személyesen :)
Azok kérlek az indexégőim...
Van itthon 3 is... Simán a tartályt felrakjuk a hátsó ülés helyére...
Azt értem, hogy nincs rajta kompresszor (sajnos ), de egészen más elven működőnek hittem ezt a szelepet.
Mi az a 2 led-es csoda?
akkor rakjunk bele Oszi
benzinnyomást szabályoz de vákuum vezérléssel, nem nyomással (mivel nincs kompresszor a motorban )
Nem baj
A TLR és TLS teljesen más...